Redmi K40 & Redmi K40 Pro: Όλα όσα γνωρίζουμε μέχρι σήμερα

, Redmi K40 & Redmi K40 Pro: Όλα όσα γνωρίζουμε μέχρι σήμερα

Το launch του Redmi K40 στην Κίνα έχει προγραμματιστεί για τις 25 Φεβρουαρίου, ενώ το Redmi K40 Pro είναι προορισμένο να κυκλοφορήσει αργότερα. Παρόλο που οι προδιαγραφές καθώς και η τιμή των Redmi K40 και Redmi K40 Pro αναμένεται να ανακοινωθούν σύντομα, ήδη γνωρίζουμε πώς θα φαίνονται απέξω χάρη στα σχέδια που έχουν δημοσιευθεί πλήρως μέσω εικόνων που δημοσιεύτηκαν στην κινεζική ιστοσελίδα πιστοποίησης TENAA.

Με βάση τις εικόνες αυτές, το Redmi K40 και το Redmi K40 Pro θα μοιάζουν όσον αναφορά το σχεδιασμό. Και οι δύο συυσκευές θα φέρουν μια τρύπα για μπροστινή κάμερα στο κέντρο και μια ορθογώνια πίσω κάμερα με καμπύλες γωνίες. Χαρακτηριστικά, ο γενικός διευθυντής της Redmi Lu Weibing αποκάλυψε ότι το κινητό θα έχει τη μικρότερη τρύπα για μπροστινή κάμερα σε smartphone μέχρι σήμερα. Το σύστημα κάμερας φαίνεται να φιλοξενεί δύο μεγάλους και δύο μικρότερους αισθητήρες.

, Redmi K40 & Redmi K40 Pro: Όλα όσα γνωρίζουμε μέχρι σήμερα

Το Redmi K40 αναμένεται να διαθέτει οθόνη LCD FHD+ με ρυθμό ανανέωσης 120Hz. Το smartphone, θα μπορούσε να τροφοδοτείται από το chipset MediaTek Dimensity 1200 ή από το chipset Qualcomm Snapdragon 870. Το κινητό μπορεί να διαθέτει μνήμη RAM 6 GB και εσωτερική αποθήκευση 128 GB. Η συσκευή πιθανώς θα λειτουργεί σε Android MIUI 12.5 που βασίζεται σε Android 11.5 και περιμένουμε να δούμε και υποστήριξη 5G.

Το Redmi K40 Pro αναμένεται να τροφοδοτείται από το chipset Qualcomm Snapdragon 888. Η συσκευή ενδέχεται να φτάσει με οθόνη QHD + AMOLED, ρυθμό ανανέωσης 120Hz και εσωτερικό χώρο αποθήκευσης 256 GB. Το Redmi K40 Pro θα μπορούσε επίσης να δοκιμάσει μια κύρια κάμερα 108MP. Άλλες προδιαγραφές Redmi K40 και K40 Pro παραμένουν μυστήριο προς το παρόν.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Flip 6: Λίστα benchmark επιβεβαιώνει specs

Μια νέα λίστα benchmark επιβεβαιώνει κάποιες από τις προδιαγραφές που περιμέναμε για το Samsung Galaxy Z Flip 6.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy M15: Αυτή θα είναι η τιμή του στην Ευρώπη

Το Galaxy M15 της Samsung έγινε επίσημο τον περασμένο Μάρτιο, στη συνέχεια έφτασε στην Ινδία και τώρα ετοιμάζεται για την Ευρώπη.

Smartphones featured Nothing

H Nothing ενσωματώνει το ChatGPT της OpenAI στα τηλέφωνά της με το Nothing OS 2.5.5

Το Nothing Phone (2a) έχει ήδη πάρει το Nothing OS 2.5.5 με βελτιώσεις κάμερας, διορθώσεις σφαλμάτων και το security patch Απριλίου.

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Αυτή θα είναι μάλλον η ημερομηνία αποκάλυψης της συσκευής

Πέρυσι, η Sony ανακοίνωσε το Xperia 1 V στις 11 Μαΐου πέρυσι και φαίνεται ότι και φέτος θα τηρήσει σχεδόν ακριβώς το ίδιο χρονοδιάγραμμα.