Redmi Note 10: Όλα όσα θα παρουσιασιαστούν στις 4 Μαρτίου

Επιβεβαιώθηκε ότι στις 4 Μαρτίου θα δούμε τα παγκόσμια αποκαλυπτήρια της νέας σειράς smartphone Redmi Note 10. H Xiaomi αποφάσισε να μας δώσει μερικά στοιχεία για την νέα συσκευή αλλά και ένα teaser βίντεο, μέσω της σελίδας της στην Ινδία. Η Xiaomi έχει και νέο teaser βίντεο για την νέα σειρά Redmi Note 10.

Redmi Note 10, Redmi Note 10: Όλα όσα θα παρουσιασιαστούν στις 4 Μαρτίου

Ας δούμε όμως ποια στοιχεία μας δίνει η εταιρεία μέσα από την σελίδα της για τη νέα σειρά smartphone. Ξεκινάμε από το γεγονός ότι η νέα σειρά Redmi Note 10 θα έχει τον Snapdragon 750G, με έμφαση στις δυνατότητες που θα προσφέρει για Gaming.

To νέο smartphone θα έχει νέο σχεδιασμό που θα ξεχωρίζει και θα είναι πιο λεπτό και ελαφρύ, αν και στις εικόνες βλέπουμε ότι η κάμερα θα προεξέχει ελάχιστα από την πλάτη.

Επιπλέον η Xiaomi μας λέει ότι το Redmi Note 10 θα έχει μεγάλη μπαταρία, η οποία θα φορτίζει γρηγορότερα και ότι ο ήχος που θα παράγει θα είναι υψηλής ανάλυσης Hi-Res, ενώ η αφή θα λειτουργεί ακόμα καλύτερα. Ακόμα μαθαίνουμε ότι η οθόνη θα έχει Gorilla Glass για προστασία και ότι η συσκευή θα έχει αδιαβροχοποίηση και προστασία από σκόνη, IP52.

Σύμφωνα με τις φήμες για την έκδοση Pro, αναμένεται να έχει κάμερα με ανάλυση 108 megapixels και να είναι διαθέσιμο σε bronze, μπλε ή γκρι χρώμα, με την απλή έκδοση να είναι διαθέσιμη σε λευκό, πράσινο ή γκρι χρώμα.

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος, δημιουργός και συντάκτης του PTTL.gr, όπου αρθρογραφεί για όλα τα θέματα που αφορούν την φωτογραφία, το βίντεο και το Imaging από το 2012. Παράλληλα είναι λάτρης όλων των νέων τεχνολογιών και ειδικά των smartphone και της ΑΙ.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Giannis V

Πάρα πολύ καλό. Εργαλείο. Πολύ καλά Spects, καλή τιμή, σύγχρονο, όμορφο.

Παναγιώτης

Ακόμα δεν παρουσιάστηκε εσύ ξέρεις τιμή και specs;

SUPS 👨‍⚖️

χαχαχαχαχα

Όνομα

Και κάπως έτσι καταλαβαίνεις ότι ο καταναλωτής έχει πάψει να αξιολογεί ουσιαστικά το προϊόν και την υποστήριξη του προϊόντος, αλλά αρκείται αποκλειστικά στην επωνυμία για να έχει άποψη.

Last edited 3 years πριν by Όνομα
Adam

Στη φωτογραφία φαίνονται τα Note6,7,8,9,9 5G, όχι η σειρά 10.

Last edited 3 years πριν by Adam
Κώστας Βλαχάκης

Σωστός, μας διέφυγε. Το διορθώσαμε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Xiaomi

Xiaomi Mix Fold 4: Μεγάλο leak – Αμφίδρομη δορυφορική επικοινωνία, ενισχυμένος μεντεσές, SD 8 Gen 3

Η Xiaomi κυκλοφόρησε το Mix Fold 3 τον περασμένο Αύγουστο και τώρα ετοιμάζει το Mix Fold 4, που πιθανότατα θα κυκλοφορήσει αυτό το καλοκαίρι.

Smartphones featured Xiaomi Xiaomi 14

Xiaomi 14: Κυκλοφόρησε Ελλάδα με τιμή 999 ευρώ και δώρο το Xiaomi Watch S3

To νέο smartphone της εταιρείας είναι σχεδιασμένο σε συνεργασία με τη Leica, και ξεχωρίζει χάρη στο παντοδύναμο τριπλό σύστημα καμερών νέας γενιάς φακών Leica.

Smartphones featured Xiaomi

Xiaomi HyperOS: Αυτές οι συσκευές θα αναβαθμιστούν το πρώτο εξάμηνο του 2024

Μετά το παγκόσμιο ντεμπούτο των Xiaomi 14 και 14 Ultra στο MWC, κυκλοφόρησε το λεπτομερές πρόγραμμα κυκλοφορίας για το HyperOS.

Smartphones Xiaomi

Με το Xiaomi 14 Ultra γυρίστηκε η ταινία “Roma Noir” – Οι λειτουργίες που εντυπωσίασαν

To Xiaomi 14 Ultra αδιαμφισβήτητα είναι ένα από τα πιο ισχυρά τηλέφωνα για φωτογραφία στην αγορά, ωστόσο η εταιρεία προσβλέπει και σε δημιουργία ταινιών.