Redmi Note 10 series: Το κορυφαίο μοντέλο θα έχει κάμερα 108MP

Redmi Note 10, Redmi Note 10 series: Το κορυφαίο μοντέλο θα έχει κάμερα 108MP

Το κορυφαίο μοντέλο της επερχόμενης σειράς Redmi Note 10 θα έρθει με κάμερα 108MP, ενώ έχουμε και το πρώτο render της συσκευής. Οι πληροφορίες έρχονται από τον Digital Chat Station στο Weibo, ο οποίος μιλάει για δύο μοντέλα της σειράς της Redmi, τα οποία θα έχουν αρκετά διαφορετικά χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με την πηγή λοιπόν, το πρώτο μοντέλο Redmi Note 10 θα έρθει με SoC της MediaTek, συγκεκριμένα το Dimensity 720. Το εν λόγω μοντέλο θα έχει κάμερα 48MP. Όμως, το κορυφαίο μοντέλο της σειράς θα έρθει με επεξεργαστή Snapdragon 750G της Qualcomm, ενώ ο κύριος αισθητήρας του θα είναι ανάλυσης 108MP. Τα δύο μοντέλα θα έχουν οθόνες LCD, με οπή στο μπροστινό μέρος για τη selfie κάμερα.

Το κορυφαίο μοντέλο Redmi Note 10 θα έχει μπαταρία 4.800mAh, με υποστήριξη γρήγορης ενσύρματης φόρτισης στα 33W. Επίσης, πριν λίγες ημέρες είχαμε δει και το πρώτο render της μικρότερης συσκευής, το οποίο στο πίσω μέρος μοιάζει υπερβολικά με το Xiaomi Mi10T Lite, αν και μπροστά βλέπουμε μεγαλύτερα bezel και οπή στα αριστερά, σε αντίθεση με την κεντρική οπή.

Πηγή

Ο Νίκος Ζώης είναι φανατικός gamer με πολυεπίπεδη εμπειρία τόσο στα παλιά arcade όσο και στα σημερινά multi-player online games. Έχει πτυχίο λογιστή και είναι πατέρας ενός παιδιού το οποίο έχει βάλει σκοπό να κάνει gadgetάκια όπως ακριβώς είναι και αυτός!

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Vladimiros

Αλματα εχει κανει η σειρα Redmi,στην αρχη εβγαζε μετριωτητες αλλα απο το redmi 7 και πανω εχει βγαλει καλες συσκευες..που πλεον προσφερουν και καλη καμερα και τιμη..ναι ειμαι απο αυτους που την κοροιδευα (με το δικιο μου επειδη ειχαν χαλια καμερα κ.α ) πλεον τους βγαζω το καπελο..και η realme βλεπω να ανεβαινει επικινδυνα στα smartphones

George

Θα συμφωνήσω μαζί σου, με μία μικρή όμως… διαφωνία: Η σειρά Redmi της Xiaomi ανέκαθεν έβγαζε κινητά με πλούσια specs, σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές. Μόνο μειονέκτημα της σειράς Redmi μέχρι ΚΑΙ το Xiaomi Redmi Note 4 ήταν η μετριότατη απόδοση της κάμερας. Η Xiaomi όμως, δημιούργησε μέσα στην εταιρεία ξεχωριστό τμήμα εξέλιξης των καμερών για τα κινητά της, και το Xiaomi Redmi Note 5 dual camera ΑI ήταν ουσιαστικά το πρώτο Redmi που έβγαζε καλές φωτογραφίες. Από εκεί και πέρα η άνοδος ήταν αλματώδης, και ανάγκασε φυσικά και άλλες εταιρείες όπως η Samsung να βελτιώσουν τα κινητά που προσέφεραν στο κοινό σε χαμηλή τιμή. Γιατί μέχρι τότε, η σειρά J της Samsung ήταν πραγματικά άθλια…

George

Και μιας και ανέφερες για την Realme, επειδή τυγχάνει να έχω το Realme X2, μπορώ να σου πω ότι μέχρι στιγμής είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Η διαφορά πιστεύω σε σχέση με την Xiaomi βρίσκεται λίγο στο Software, με το miui της Xiaomi να είναι περισσότερο παραμετροποιήσιμο με την έννοια ότι μπορείς να αλλάξεις άπειρα ουσιαστικά fonts, themes κτλ. Στο θέμα των software updates προς το παρών συνεχίζονται κανονικά, με τελευταία αναβάθμιση μόλις πριν λίγες μέρες. Από εκεί και πέρα, η επιλογή είναι πιστεύω ανάλογα και τα specs που ζητάει κανείς από το κινητό του. Για παράδειγμα, μετά από χρόνια ολόκληρα με το Xiaomi Redmi Note 5 dual camera ΑI, απόλυτα ευχαριστημένος, ήμουν έτοιμος να πάρω το Xiaomi Redmi Note 9 pro. Βρήκα όμως από εξωτερικό το Realme X2, στην ίδια σχεδόν τιμή με το Xiaomi, με το Realme X2 να έχει τα ίδια ακριβώς χαρακτηριστικά, με οθόνη όμως Amoled αντί για Lcd. Και επέλεξα έτσι Realme για πρώτη φορά. Επόμενο κινητό μετά από κάποια χρόνια; Πιθανότατα και πάλι κάποιο Redmi ή Realme, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα κοιτάξω και τους άλλους κατασκευαστές, εάν προσφέρουν κάτι αξιόλογο σε προσιτή πάντα τιμή. Με τα brand names ποτέ δεν είχα “κόλλημα”, πάω… Συνέχεια »

Last edited 3 years πριν by George
Vladimiros

Οπως τα λες συμφωνω μαζι σου και εγω σεβομαι την καθε προσπαθεια μιας εταιριας οπως ειναι για παραδειγμα η realme,αλλα εγω δεν θα την επελεγα τοσο γρηγορα διοτι εχει μονο 2 χρονια κυκλοφοριας αυτη η εταιρια..οποτε λογικο ειναι το λογισμικο της Χiaomi να ειναι καλυτερο…Sony fan ειμαι εγω κ φουλ φανατικος θα ελεγα …αλλα με τις τιμες που βαζει η εταιρια ειναι απλα για κλαματα..και σε τετειους καιρους..οποτε αν θα αλλαξω εταιρια αυτη θα ειναι η Xiaomi,αν ομως δεν με βολευει το miui και με ξινιζει τοτε γυρναω παλι πισω..μακαρι ομως να μαρεσει..εχω δοκιμασει απο φιλους Xiaomi αλλα δεν μπορεις να καταλαβεις αν δεν το εχεις για βασικη συσκευη..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Redmi Xiaomi

Redmi Turbo 3: Τeardown βίντεο αποκαλύπτει τα πάντα στο εσωτερικό του

Το Redmi Turbo 3 επισημοποιήθηκε ως η πιο high-end προσφορά που έχει δώσει η υπο-μάρκα Xiaomi, με επεξεργαστή Snapdragon 8s Gen 3 SoC.

Smartphones featured Redmi Xiaomi

Redmi Turbo 3: Επίσημη η ημερομηνία κυκλοφορίας και οι προδιαγραφές

Το πρώτο τηλέφωνο της νέας σειράς της Redmi που θα επικεντρώνεται στην απόδοση θα κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα με το όνομα Redmi Turbo 3.

Smartphones Redmi

Redmi Turbo 3: Διέρρευσε εικόνα – Απολαύστε τον σχεδιασμό

Η Redmi ετοιμάζεται να λανσάρει τη νέα της σειρά smartphone Turbo στην Κίνα σύντομα με έμφαση στις κορυφαίες επιδόσεις.

Smartphones Android Smartphones Apple iPhone

Οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone προτιμούν παλαιότερα ή λιγότερο ακριβά μοντέλα

Σύμφωνα με την CIRP, οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone παρέμειναν τα τελευταία χρόνια σε χαμηλά ποσοστά από 11% έως 15%.