Redmi Note 10: Τα πρώτα renders μαζί με live φωτογραφίες

, Redmi Note 10: Τα πρώτα renders μαζί με live φωτογραφίες

Η Redmi αναμένεται να ανακοινώσει μία νέα συσκευή της σειράς Note, η οποία φαίνεται πως θα είναι η προσπάθεια της εταιρείας να φέρει το 5G σε οικονομικές προτάσεις, καθώς στο εσωτερικό της αναμέναμε μέχρι σήμερα τον επεξεργαστή Dimensity 820 της MediaTek. Όμως, με την εμφάνιση των πρώτων renders έχουμε και τις πρώτες live φωτογραφίες, που αλλάζουν τα δεδομένα.

Όπως βλέπουμε στα παραπάνω renders, το πίσω μέρος του Redmi Note 10 φαίνεται να είναι εμπνευσμένο από το Poco X3 NFC, το οποίο παρουσιάστηκε πριν μερικές ώρες. Στο μπροστινό μέρος βλέπουμε συμμετρικά bezel περιμετρικά και κάτω, με οπή στην οθόνη για τη selfie κάμερα. Επίσης, στο πίσω μέρος βλέπουμε το τριπλό σύστημα κάμερας της συσκευής, σε περίεργο στρόγγυλο module, ενώ ο αισθητήρας δαχτυλικών αποτυπωμάτων βρίσκεται ενσωματωμένος στο power button.

, Redmi Note 10: Τα πρώτα renders μαζί με live φωτογραφίες

Όμως, οι πρώτες live εικόνες δείχνουν κάτι περίεργο. Ενώ βλέπουμε τα 8GB μνήμης RAM και το τριπλό σύστημα κάμερας, με κύριο αισθητήρα 48MP, ο επεξεργαστής της συσκευής είναι χρονισμένος στα 2.4GHz, όσο δηλαδή ο χρονισμός του Snapdragon 765G της Qualcomm. Οπότε, υπάρχει η περίπτωση να είναι όντως οικονομική 5G συσκευή, απλά όχι τόσο οικονομική όσο το αντίστοιχο Poco X3 NFC.

Πηγή

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Vladimiros

Aρκει να κρατησει την micro SD,αν βαλει amoled ακομα καλυτερα,επισης μην βαλει καμια πλαστικη πλατυ…και μετα δν θα εχει ανταγωνισμο στην μεσαια κατηγορια,με την huawei να εχει πεσει λογο Google,με την σαμμη να βγαζει πλαστικα κινητα που νομιζουν εχουμε 2015,με την Sony να κοιματε εντελως,google να στοχευει μονο πανακριβες ναυαρχιδες,ποια αλλη εταιρια να πω Lg? κριμα και αυτη η εταιρια και την συμπαθουσα..μπραβο στην Xiaomi τουλαχιστον στην μεσαια κατηγορια..

Giorgos

Το fingerprint scanner είναι στο power button. Αυτό σημαίνει ότι η οθόνη θα είναι lcd.

Vladimiros

Ειμαι και εγω σχεδον σιγουρος οτι θα εχει lcd,σε κανενα redmi δεν εχουν βαλει amoled..αλλα δεν εχω προσωπικα θεμα με την lcd τεχνολογια,μια χαρα ειναι αρκει να εχει καλη φωτεινοτητα!

I am

Πάει κι αυτό το έκαναν άσχημο.. απλά έναν νέο επεξεργαστή snapdragon και amoled οθόνη να έβαζαν θα ήταν ότι καλύτερο αλλά προφανώς δεν μπορούν να το σπρώξουν ως καινούργιο έτσι..

Mixalis

Εγώ έχω να πω ένα μπράβο στην Xiaomi γιατί βλέπω 3 κάμερες, έχει κουράσει το όλο θέμα με τις 4-5 κάμερες στα κινητά, καλύτερα 1-2 καλές πάρα 4-5 σάπιες, μια κανονική, μια ultra wide, αντε Και μια για zoom. Αυτά χρειάζονται και πολλά είναι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Redmi Xiaomi

Redmi Pad SE 8.7: Δείτε renders και βασικές προδιαγραφές

Η Xiaomi ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το Redmi Pad SE 4G στην Ινδία στις 29 Ιουλίου και μαζί του περιμένουμε να κυκλοφορήσει το Pad SE 8.7.

Gear Redmi Xiaomi

Το Redmi Pad SE 4G έρχεται στις 29 Ιουλίου

Το Redmi της Xiaomi παρουσίασε το Redmi Pad SE τον περασμένο Αύγουστο με μόνο συνδεσιμότητα Wi-Fi.

Smartphones Redmi Xiaomi

Xiaomi Redmi K70 Ultra: Αποκαλύπτεται η σχεδίαση και βασικές προδιαγραφές

To Redmi K70 Ultra θα γίνει επίσημο αυτόν τον μήνα, όπως αποκάλυψε η Xiaomi στο Weibo, με το τελευταίο teaser να παρουσιάζει τη συσκευή από όλες τις γωνίες.

Smartphones Redmi Xiaomi

Redmi K70 Ultra: Δείτε το σε επίσημο teaser πριν την αποκάλυψή του

Το Redmi K70 Ultra θα γίνει επίσημο αυτόν τον μήνα και η μάρκα αποκάλυψε πληροφορίες στο Weibo σήμερα μαζί με μια εικόνα teaser.