Redmi Note 12: Τιμές και προσφορές όλων των μοντέλων στην Ελλάδα

Redmi Note 12 τιμή Ελλάδα, Redmi Note 12: Τιμές και προσφορές όλων των μοντέλων στην Ελλάδα

Η Xiaomi ανακοίνωσε τη διάθεση της mid-range σειράς smartphones “Redmi Note 12” στην ελληνική αγορά. Η σειρά αποτελείται από τα Redmi Note 12 Pro+ 5G, Redmi Note 12 Pro 5G, Redmi Note 12 5G, το Redmi Note 12 4G που κυκλοφορούν απο σήμερα αλλά και το Redmi Note 12S για το οποίο θα έχουμε νέα το επόμενο χρονικό διάστημα. Όλα τα μοντέλα της σειράς, τρέχουν Android 12.

Redmi Note 12 5G και Redmi Note 12 4G: Διαθεσιμότητα, τιμές

Το Redmi Note 12 4G κυκλοφορεί στην ελληνική αγορά σε δυο χρώματα Onyx Grey και Ice Blue σε δύο διαφορετικές χωρητικότητες σε 4GB/ 64GB με τιμή 208,90 ευρώ και σε 4GB/ 128GB με τιμή 239,90 ευρώ. Το Redmi Note 12 5G με 4GB/ 128GB κυκλοφορεί στα χρώματα Onyx Grey και Ice Blue με τιμή 299,90 ευρώ. Και τα 2 μοντέλα θα βρίσκονται σε Early Bird προσφορά με δώρο τα Redmi Buds 4 σε λευκό χρώμα. Όλα τα μοντέλα είναι διαθέσιμα από τις 6 Απριλίου και οι Early Bird προσφορές ισχύουν έως τις 23 Απριλίου ή μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.

Redmi Note 12 Pro+ 5G και Redmi Note 12 Pro: Διαθεσιμότητα και τιμές

Το Redmi Note 12 Pro 5G με 6GB/ 128GB εχει τιμή 399,90 ευρώ και με 8GB/ 256GB έχει τιμή 429,90 ευρώ σε δυο υπέροχα χρώματα Midnight Black και Sky Blue. Το Redmi Note 12 Pro+ 5G με 8GB/ 256GB σε χρώμα Midnight Black έχει τιμή 499,90 ευρώ. Και τα 2 μοντέλα θα βρίσκονται σε Early Bird προσφορά με δώρο το Redmi Watch 3, αξίας 129 ευρώ. Τα νέα μοντέλα θα είναι διαθέσιμα από τις 6 Απριλίου και οι Early Bird προσφορές ισχύουν έως τις 23 Απριλίου ή μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.

Η Ελλάδα σημαντική αγορά για τη Xiaomi

Ο Αντρζέι Γκλάντκι, CEE και Nordic Region Deputy General Manager της Xiaomi με αφορμή την παρουσίαση στην Αθήνα της νέας Redmi Note 12 δήλωσε στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, «Στρατηγικά, η Ελλάδα είναι μία από τις πιο σημαντικές χώρες στην περιοχή μας, οπότε στοχεύουμε να ενισχύσουμε την παρουσία μας στην τοπική αγορά και να ενδυναμώσουμε περαιτέρω τις σχέσεις μας με τους Ελληνες καταναλωτές. Επιπλέον, θα επενδύσουμε ακόμη περισσότερο στο να παρουσιάσουμε μια πιο εμπλουτισμένη γκάμα σε ολο το οικοσύστημά μας».

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Αυτός

Αν η Ελλαδα ειναι στρατηγικη αγορα τοτε δωστε την αντιπροσωοεια σε καποια σοβαρη εταιρεια που θα σεβεται τους πελατες και τουλαχιστον θα αναγνωριζει για τις συσκευες προερχομενες απο την Ευρωπη οτι καλυπτονται απο εγγυηση.

argy

Σωστοοοος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Qualcomm Snapdragon Snapdragon

Αυτό θα είναι το πρώτο smartphone με Snapdragon 8 Gen 4

Το Snapdragon 8 Gen 4 θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο ως το νέο κορυφαίο chipset για κινητά από την Qualcomm.

Gear Apple Apple Pencil featured

«Let Loose»: Ανακοινώθηκε event από την Apple στις 7 Μαΐου για τα νέα iPad

Η Apple ανακοίνωσε ότι θα πραγματοποιήσει ένα special event την Τρίτη 7 Μαΐου με ένα live streaming διαθέσιμο σε Apple.com και YouTube.

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Ολοκληρωτική αποκάλυψη σε hands-on βίντεο

Το Google Pixel 8a συνεχίζει να διαρρέει σαν τρελό και σήμερα έχουμε νέο leak από κατάστημα πώλησης κινητών τηλεφώνων στην Καζαμπλάνκα.

Software Apple featured

Apple: Εξαγοράζει γαλλική εταιρεία τεχνητής νοημοσύνης με εξειδίκευση στην επεξεργασία on device

Η Apple εξαγόρασε την startup τεχνητής νοημοσύνης Datakalab με έδρα το Παρίσι για να της παρέχει εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης on device.