Redmi Note 12 Pro+ 5G και Redmi Note 12 Pro: Διαθεσιμότητα, τιμές

Redmi Note 12 Pro+ 5G, Redmi Note 12 Pro+ 5G και Redmi Note 12 Pro: Διαθεσιμότητα, τιμές

Πρωταγωνιστής της σειράς Redmi Note 12 είναι το Redmi Note 12 Pro+ 5G με τριπλό σύστημα καμερών. Το σύστημα ενσωματώνει την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και αποτελείται από μια κεντρική κάμερα στα 200 ΜΡ και ΟΙS, μια ultra-wide κάμερα και μια macro κάμερα για μια νέα εμπειρία φωτογραφίας στη μεσαία κατηγορία έξυπνων κινητών.

Redmi Note 12 Pro+ 5G, Redmi Note 12 Pro+ 5G και Redmi Note 12 Pro: Διαθεσιμότητα, τιμές

Redmi Note 12 Pro 5G

Το Redmi Note 12 Pro 5G προσφέρει μια επίσης υπέροχη εμπειρία φωτογραφίας χάρη στον πανίσχυρο αισθητήρα IMX766 με OIS και τις ultra wide και macro κάμερες για εντυπωσιακές λήψεις ακόμα και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Η συσκευή διαθέτει έναν ισχυρό αλγόριθμο τεχνητής νοημοσύνης, αυξημένες ταχύτητες επεξεργασίας και άλλες προηγμένες λειτουργίες για μια ολοκληρωμένη εμπειρία χρήσης κάμερας.

Redmi Note 12 Pro+ 5G, Redmi Note 12 Pro+ 5G και Redmi Note 12 Pro: Διαθεσιμότητα, τιμές

Redmi Note 12 Pro+ 5G

Τόσο το Redmi Note 12 Pro+ 5G όσο και το Redmi Note 12 Pro 5G θα εντυπωσιάσουν τους χρήστες με τη ζωντανή, φωτεινή AMOLED οθόνη στα 120Hz που υποστηρίζει Dolby Vision και Dolby Atmos. Σε συνδυασμό με τα εύκαμπτα P-OLED υλικά για ακόμα μικρότερα bezels, και οι δύο συσκευές προσφέρουν μια υπέροχη, καθηλωτική εμπειρία θέασης.

Επιπλέον, διαθέτουν σύστημα φόρτισης επιπέδου ναυαρχίδας χάρη στο σύστημα 120W HyperCharge στο Redmi Note 12 Pro+ 5G το οποίο φορτίζει πλήρως στα 20 λεπτά και γρήγορη φόρτιση 67W στο Redmi Note 12 Pro 5G, δίνοντας τη δυνατότητα να φορτίσει πλήρως σε 45 λεπτά σε συνδυασμό με μια μπαταρία 5.000 mAh. Έτσι, δεν υπάρχει πλέον λόγος άγχους για την καθημερινή λειτουργία της συσκευής, ακόμα και με έντονη χρήση. Τέλος, χάρη στον επεξεργαστή MediaTek Dimensity 1080, οι συσκευές προσφέρουν αδιάκοπη λειτουργία 5G. Και τα δύο μοντέλα τρέχουν Android 12.

Redmi Note 12 Pro+ 5G, Redmi Note 12 Pro+ 5G και Redmi Note 12 Pro: Διαθεσιμότητα, τιμές

Redmi Note 12 Pro+ 5G και Redmi Note 12 Pro: Διαθεσιμότητα και τιμές

Το Redmi Note 12 Pro 5G με 6GB/ 128GB εχει τιμή 399,90 ευρώ και με 8GB/ 256GB έχει τιμή 429,90 ευρώ σε δυο υπέροχα χρώματα Midnight Black και Sky Blue. Το Redmi Note 12 Pro+ 5G με 8GB/ 256GB σε χρώμα Midnight Black έχει τιμή 499,90 ευρώ. Και τα 2 μοντέλα θα βρίσκονται σε Early Bird προσφορά με δώρο το Redmi Watch 3, αξίας 129 ευρώ. Τα νέα μοντέλα θα είναι διαθέσιμα από τις 6 Απριλίου και οι Early Bird προσφορές ισχύουν έως τις 23 Απριλίου ή μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.

Σύντομα θα ανακοινωθούν νέα για τη διαθεσιμότητα στην ελληνική αγορά του Redmi Note 12S.

Όλα τα προϊόντα είναι διαθέσιμα από τα κανάλια της Info Quest Technologies, τον επίσημο διανομέα της Xiaomi στην Ελλάδα και την Κύπρο.

Redmi Note 12 Pro+ 5G, Redmi Note 12 Pro+ 5G και Redmi Note 12 Pro: Διαθεσιμότητα, τιμές

Δελτίο Τύπου

Ο Νίκος Ζώης είναι φανατικός gamer με πολυεπίπεδη εμπειρία τόσο στα παλιά arcade όσο και στα σημερινά multi-player online games. Έχει πτυχίο λογιστή και είναι πατέρας ενός παιδιού το οποίο έχει βάλει σκοπό να κάνει gadgetάκια όπως ακριβώς είναι και αυτός!

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple featured iPad

Μετά από 14 ολόκληρα χρόνια τα iPad θα αποκτήσουν Αριθμομηχανή

Η Apple, 14 χρόνια μετά από την κυκλοφορία του iPad, σχεδιάζει επιτέλους μια εφαρμογή Αριθμομηχανής για το tablet με το iPadOS 18.

Gear AirTag Apple featured

Του έκλεψαν την BMW και την πήρε πίσω χάρη στο AirTag της Apple

Η Apple καλεί τους χρήστες AirTag να καλούν την αστυνομία όταν εντοπίζουν την τοποθεσία της κλεμμένης περιουσίας τους.

Smartphones featured Qualcomm Snapdragon Snapdragon

Αυτό θα είναι το πρώτο smartphone με Snapdragon 8 Gen 4

Το Snapdragon 8 Gen 4 θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο ως το νέο κορυφαίο chipset για κινητά από την Qualcomm.

Gear Apple Apple Pencil featured

«Let Loose»: Ανακοινώθηκε event από την Apple στις 7 Μαΐου για τα νέα iPad

Η Apple ανακοίνωσε ότι θα πραγματοποιήσει ένα special event την Τρίτη 7 Μαΐου με ένα live streaming διαθέσιμο σε Apple.com και YouTube.