Redmi Note 7S: Έπιασε φωτιά αλλά η Xiaomi India δεν αναλαμβάνει την ευθύνη

, Redmi Note 7S: Έπιασε φωτιά αλλά η Xiaomi India δεν αναλαμβάνει την ευθύνη

Η Xiaomi έχει καταφέρει να ανέβει τα τελευταία χρόνια και πλέον βρίσκεται στις 5 καλύτερες εταιρείες σε πωλήσεις smartphone, ενώ στην Ινδία έχει κατακτήσει την πρώτη θέση. Παρόλα αυτά, υπάρχουν παράπονα ότι τα smartphone της εταιρείας έχουν φθηνή ποιότητα κατασκευής.

Τώρα, ένα Redmi Note 7S που είχε αγοραστεί πριν από έναν μήνα τυλίχτηκε στις φλόγες. Ευτυχώς, κανένας δεν τραυματίστηκε αυτό όμως που προκαλεί εντύπωση στο συγκεκριμένο γεγονός, είναι η απάντηση της Xiaomi India, η οποία αρνείται να αναλάβει την ευθύνη.

Ας τα πάρουμε όμως από την αρχή, η συσκευή σύμφωνα με τον Chavhan Ishwar αγοράστηκε την 1η Οκτωβρίου από το Flipkart και η παράδοση του έγινε τρεις ημέρες αργότερα. Το όλο θέμα ξεκίνησε την δεύτερη ημέρα του Νοέμβρη, όπου ο Ishwar παρατήρησε ότι το τηλέφωνο του βγάζει καπνό ενώ λίγο αργότερα έπιασε φωτιά. Το τηλέφωνο παραδόθηκε σε ένα Xiaomi Authorized κατάστημα για service και όντως το ελαττωματικό μέρος ήταν η μπαταρία.

Σε αυτήν την περίπτωση ο καθένας θα περίμενε την αντικατάσταση της συσκευής με άλλη, ωστόσο αυτό δεν συνέβη στην περίπτωση του Ishwar, ο οποίος αντίκρισε την απόρριψη της Xiaomi η οποία αρνήθηκε να του αντικαταστήσει το smartphone, παρόλο που αυτός δεν έφταιγε.

, Redmi Note 7S: Έπιασε φωτιά αλλά η Xiaomi India δεν αναλαμβάνει την ευθύνη

Η Xiaomi India σε δική της δήλωση ισχυρίζεται ότι, έλεγξε προσεκτικά το smartphone και έφτασε στο συμπέρασμα ότι το τηλέφωνο πήρε φωτιά λόγω μίας δύναμης που ασκήθηκε εξωτερικά.

Εσείς είστε ικανοποιημένοι με την ποιότητα κατασκευής των smartphone της Xiaomi; Πείτε μας στα σχόλια.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Κρινής Κωνσταντίνος

Δεν θα έλεγα ότι έχω κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα με το REDMI NOTE 7 που το κατέχω από τον Ιούλιο. Το μόνο μου παράπονο είναι μια αμυχή στην οθόνη του που θεωρείται Gorilla glass 5, χωρίς κάποια ιδιαίτερη σκληρή χρήση, κι ενώ το έχω επενδεδυμένο με θήκη clear view. Θα περίμενα καλύτερα υλικά στην οθόνη του.

Αλέξανδρος Ιγν.

Είχα το redmi note 4 το οποίο για τα χρήματα του θεωρώ πως ήταν άψογο και πέραν κάποιον προβλημάτων που είχα με κάποια system updates τα οποία λύθηκαν σχετικά γρήγορα δεν είχα κανένα απολύτως πρόβλημα το κινητό δουλεύει ακόμα πάρα πολύ καλά και πλέον ως κάτοχος του redmi note 7 είμαι πάλι πολύ ευχαριστημένος γενικά τουλάχιστον τα δύο redmi note που δούλεψα και δουλεύω ακόμα με έχουν καλύψει αρκετά για τα χρήματα τα οποία επένδυσα … Επίσης οι μπαταρίες και των δύο είναι άψογες , το note 4 παρότι κινητό του 2016 η μπαταρία του κρατάει καλά και με καλή χρήση ,μπορεί να πει κάποιος ότι είναι σχεδόν σαν καινούργια .

Flagship killer

Αν ήταν Samsung η apple Θα είχαν γραφτεί 500 σχόλια για το πόσο μας κοροϊδεύουν… Τώρα που είναι μίξαομι … ολα Καλά…

Αλέξανδρος Ιγν

Βεβαίως γιατί οι εταιρείες που αναφέρεις έχουν μεγάλο κόστος αγοράς στα προϊόντα τους και είναι από τις κορυφαίες παγκοσμίως σε αντίθεση με την Xiaomi η οποία είναι ακόμα ανερχόμενη. Επομένως προφανώς και η παρατήρηση σου είναι σωστή αλλά με λάθος κριτήρια.

Γιάννης

Ελ α μωρέ επήρε φωτιά ένα κινητό και το κάναμε είδηση.

Χωρίς να ξέρουμε τους παράγοντες και να μη είμαστε εκεί…..

Κώστας Βλαχάκης

Πάντα θα αποτελούν είδηση αυτά τα γεγονότα.

George

Κάτοχος Xiaomi Redmi Note 5 dual camera AI πάνω από ενάμισι χρόνο, κανενός είδους παράπονο από την ποιότητα κατασκευής. Το κινητό μοιάζει εμφανισιακά αλλά και δουλεύει κιόλας άψογα, λες και αγοράστηκε μόλις χθες. Ούτε “κολλήματα”, ούτε κανενός είδους παράπονο. Ούτε καν μείωση στην απόδοση της μπαταρίας δεν έχω παρατηρήσει. Ακόμα και 3-4 πτώσεις σε σκληρό έδαφος, δεν του δημιούργησαν κανένα πρόβλημα. Του έχω όμως μία καλή θήκη & ένα προστατευτικό τζαμάκι tempered glass στην οθόνη, που αντικαταστάθηκε σε δύο από τις πτώσεις καθώς έσπασε. Τώρα, στην συγκεκριμένη περίπτωση εάν έχει δίκιο η εταιρεία ή ο πελάτης, προφανώς και δεν μπορούμε να το γνωρίζουμε. Προφανώς όμως & δεν υπάρχει θέμα με την ποιότητα των προϊόντων της εταιρείας. Διότι σε τέτοια περίπτωση θα υπήρχαν εκατοντάδες αναφορές για τέτοιου είδους περιστατικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.

Software Android iOS

Epic Games Store: Έρχεται σε iOS και Android αργότερα φέτος

Η Epic Games επιβεβαίωσε ότι το Games Store της θα κυκλοφορήσει τόσο σε iOS όσο και σε Android αργότερα φέτος.

Smartphones featured Snapdragon Xiaomi

Xiaomi Civi 4 Pro: Επίσημα το πρώτο smartphone με Snapdragon 8s Gen 3

Η Xiaomi ανακοίνωσε επίσημα στην Κίνα το Civi 4 Pro, το πρώτο smartphone με το chipset Snapdragon 8s Gen 3.

Software Android Google Google Pixel

Find My Device της Google: Με Android 15, θα βρίσκεις τo Pixel σου ακόμα και όταν είναι κλειστό

Το δίκτυο Find My Device της Google θα δώσει την ευκαιρία στους χρήστες Android να έχουν ένα δίκτυο παρακολούθησης χαμένων συσκευών.