Redmi Note 8 Pro: Φωτογραφίες αποκαλύπτουν τον σχεδιασμό

Redmi Note 8 Pro, Redmi Note 8 Pro: Φωτογραφίες αποκαλύπτουν τον σχεδιασμό

Τις τελευταίες ημέρες έχουμε δει αρκετά leaks για τα επερχόμενα Redmi 8 και Redmi Note 8. Μέχρι τώρα γνωρίζουμε ότι θα υπάρχουν τουλάχιστον τέσσερις συσκευές, τα Redmi 8 και 8Α, και τα Redmi Note 8 και 8 Pro. Τώρα, χάρη στον χρήστη Xiaomishka είδαμε τις πρώτες live εικόνες του Redmi Note 8 Pro οι οποίες φαίνεται ότι είναι από κάποιο τηλεοπτικό διαφημιστικό που ετοιμάζει η εταιρεία.

Ο σχεδιασμός του Note 8 Pro θυμίζει ιδιαίτερα αυτόν των Redmi K20 και K20 Pro. Στο πίσω μέρος υπάρχουν τρεις πίσω κάμερες, κάθετα τοποθετημένες στο κέντρο και μέσα στο module ξεχωρίζει ο αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων. Επίσης, στην κάτω άκρη της πίσω πλευράς υπάρχει το λογότυπο της Redmi.

Το Note 8 Pro φαίνεται να έχει σώμα από γυαλί και μέταλλο. Στο διαφημιστικό η συσκευή παρουσιάζεται με ένα νέο πράσινο χρώμα, αλλά μάλλον θα κυκλοφορήσει επίσης σε μαύρο, κόκκινο και μπλε.

Προς το παρόν δεν έχουν γίνει γνωστές λεπτομέρειες σχετικά με τα χαρακτηριστικά της συσκευής, και είναι το μοναδικό smartphone από τα τέσσερα που δεν έχει εμφανιστεί σε κάποια ιστοσελίδα πιστοποίησης.

Ωστόσο, οι φήμες θέλουν το Redmi Note 8 Pro να είναι εξοπλισμένο με επεξεργαστή της σειρά Snapdragon 700, 64MP κύρια πίσω κάμερα, μεγάλη μπαταρία και να τρέχει MIUI 10 βασισμένο στο Android 9 Pie.

Μπορεί προς το παρόν να μην γνωρίζουμε πολλά για τις συσκευές, αλλά εφόσον η εταιρεία ετοιμάζεται να της παρουσιάσει, σιγά σιγά το πεδίο θα ξεκαθαρίσει και τα leaks θα πληθαίνουν.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Panos

Κάτι ακούγεται πως το Note 8 Pro θα έχει MediaTek Helio G90. Αν γίνει έτσι, ταφόπλακα στο Note 8 Pro όσον αφορά τα updates σε νέα έκδοση Android.

Το έχουμε ξαναδεί το έργο με το Redmi Note 4 όταν είχε βγει με Snapdragon και με MediaTek. Το Snapdragon νομίζω έχει πάρει και Pie (9.0) έστω και unofficial μέσω xda, ενώ το MediaTek έμεινε με την Marshmellow (6.0).

George

Συμφωνώ σε αυτό αν και πιστεύω θα του δώσει η google (και η xiaomi) 1 ακόμα android update μιας και είναι ολοκαίνουριους επεξεργαστής και θεωρείται από τους καλούς της mediatek και θα παίρνει miui μετά ..
Δεν έχω κάποιο θέμα με mediatek αλλά προτιμώ qualcomm και αυτό που με νευριάζει είναι ότι ποτέ δεν με ικανοποιεί κινητό της xiaomi 100% πάντα 1 πράγμα, τουλάχιστον, δεν μου αρέσει …
Στα redmi δεν είχε ποτέ NFC και ήταν το μόνο αρνητικό για εμένα , έβαλε λοιπόν τώρα στο redmi note 8/8 pro αλλά πάει και βάζει mediatek επεξεργαστή .. Δώρο άδωρο δηλαδή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Redmi Redmi Note 13 Pro+ Xiaomi

Xiaomi Redmi Note 13 Pro+: Επίσημο το World Champions Edition για τους ποδοσφαιρόφιλους

Το Redmi της Xiaomi παρουσίασε το Redmi Note 13 Pro+ στην Ινδία νωρίτερα φέτος και σήμερα ήρθε το Redmi Note 13 Pro+ Word Champions Edition.

Smartphones Redmi Xiaomi

Redmi Turbo 3: Τeardown βίντεο αποκαλύπτει τα πάντα στο εσωτερικό του

Το Redmi Turbo 3 επισημοποιήθηκε ως η πιο high-end προσφορά που έχει δώσει η υπο-μάρκα Xiaomi, με επεξεργαστή Snapdragon 8s Gen 3 SoC.

Smartphones featured Redmi Xiaomi

Redmi Turbo 3: Επίσημη η ημερομηνία κυκλοφορίας και οι προδιαγραφές

Το πρώτο τηλέφωνο της νέας σειράς της Redmi που θα επικεντρώνεται στην απόδοση θα κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα με το όνομα Redmi Turbo 3.

Smartphones Redmi

Redmi Turbo 3: Διέρρευσε εικόνα – Απολαύστε τον σχεδιασμό

Η Redmi ετοιμάζεται να λανσάρει τη νέα της σειρά smartphone Turbo στην Κίνα σύντομα με έμφαση στις κορυφαίες επιδόσεις.