Redmi Note 9: Εμφανίστηκε στο Geekbench με 6GB μνήμη RAM

, Redmi Note 9: Εμφανίστηκε στο Geekbench με 6GB μνήμη RAM

Το Redmi Note 9 αναμένεται να κυκλοφορήσει από την Xiaomi στις 12 Μαρτίου στην Ινδία, σήμερα όμως εντοπίστηκε στο Geekbench μία καταχώρηση για ένα smartphone με την κωδική ονομασία Xiaomi merlin. Το τηλέφωνο τρέχει το Android 10, ενσωματώνει το chipset ARM MT6769V/CZ ενώ η μνήμη RAM ανέρχεται στα 6GB.

Το SoC πιθανόν ανήκει στην MediaTek και είναι το Helio G70. Αυτό το SoC ενσωματώθηκε και στο Realme C3 και έχουν σχεδόν ίδιες επιδόσεις. Πιο συγκεκριμένα, το Note 9 πέτυχε στο Geekbench 345 πόντους σε Single-Core και 1247 πόντους σε Multi-Core ενώ το Realme C3 πέτυχε 347 πόντους σε Single-Core και 1253 σε Multi-Core.

Να υπενθυμίσουμε ότι τις προηγούμενες ημέρες κυκλοφόρησε μία real-life φωτογραφία του Note 9 Pro καθώς και η πλήρης λίστα χαρακτηριστικών. Από άποψη χαρακτηριστικών, η Pro έκδοση ίσως έχει 6.67 ιντσών οθόνη με ανάλυση FHD+ και panel τύπου LCD.

Τα γρανάζια θα αναλάβει ο Snapdragon 720G με 4 ή 6GB RAM και 64 ή 128GB αποθηκευτικό χώρο. Η κάμερα θα έχει τετραπλή διάταξη με κύρια στα 48MP και θα συνοδεύεται από 8MP ultra wide, 5MP macro και έναν αισθητήρα βάθους. Τέλος, ζωή στο smartphone θα δίνει μπαταρία χωρητικότητας 5.020mAh με 18W fast charge.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Μιχάλης

Κάτι για Dimensity 800 ακούστηκε, αληθεύει;

JR

Η εκδοση 5G του Note 9 pro ακουγεται οτι θα εχει dimensity 800.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Android Malware featured

Τρεις εφαρμογές Android που πρέπει να διαγράψετε – Μπορούν να αδειάσουν τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς

Για την ύπαρξη τριών κακόβουλων εφαρμογών Android που πρέπει να διαγράψουν όλοι οι χρήστες άμεσα από τις συσκευές τους προειδοποιεί η ESET.

Software Android Bluetooth Google

Google: Το “Find My Device” όταν η συσκευή έχει άδεια μπαταρία θα είναι διαθέσιμο μόνο στα premium Android

Η Google ανακοίνωσε τη λειτουργία “Find My device” που θα παρακολουθεί το τηλέφωνο μέσω της ισχύος των εκατομμυρίων συσκευών με Bluetooth.

Smartphones Redmi Xiaomi

Redmi Turbo 3: Τeardown βίντεο αποκαλύπτει τα πάντα στο εσωτερικό του

Το Redmi Turbo 3 επισημοποιήθηκε ως η πιο high-end προσφορά που έχει δώσει η υπο-μάρκα Xiaomi, με επεξεργαστή Snapdragon 8s Gen 3 SoC.

Software Android featured Google

Η Google επιτέλους λανσάρει το Android Find My Device Network

Η Google παρουσίασε το δίκτυο Find My Device για συσκευές που βασίζονται σε Android, φέρνοντας σε αυτές τη λειτουργικότητα του Apple Find My.