Redmi Note 9 Pro: Real life φωτογραφία αποκαλύπτει gradient πλάτη

Redmi Note 9 Pro, Redmi Note 9 Pro: Real life φωτογραφία αποκαλύπτει gradient πλάτη

Η Xiaomi έχει προγραμματίσει για τις 12 Μαρτίου τη διαδικτυακά παρουσίαση των νέων smartphones της θυγατρικής της εταιρείας, τα Redmi Note 9 και Redmi Note 9 Pro. Μέχρι τώρα, έχουν γίνει leak μερικές πληροφορίες και ο CEO της κατασκευάστριας έχει κάνει κάποια χαρακτηριστικά tease.

Η πρώτη live φωτογραφία

Για πρώτη φορά, μετά τη δημοσίευση ενός concept render του Redmi Note 9 Pro, βλέπουμε πραγματική φωτογραφία του smartphone. Η εικόνα προέρχεται από έναν leaker στο Twitter, τον TechDroider. Όπως είναι εμφανές στη φωτογραφία, το Note 9 Pro έχει καμπυλωτή πλάτη με gradient σχεδιασμό.

Στο κέντρο της πίσω πλευράς βρίσκεται το τετράγωνο module των 4 καμερών με το LED flash τοποθετημένο από κάτω. Η εταιρεία έχει τοποθετήσει ένα κείμενο, ακριβώς κάτω από το LED flash, το οποίο αποκαλύπτει ότι η κύρια κάμερα είναι Super AI στα 64MP.

Καθώς δεν βλέπουμε κάποιο αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων στην πλάτη του Note 9 Pro, θεωρούμε ότι το smartphone είναι εξοπλισμένο με in-display fingerprint scanner.

Να σημειώσουμε ότι η live φωτογραφία είναι αρκετά παρόμοια με το concept render που είδαμε πριν μερικές ημέρες. Αυτό σημαίνει ότι αν το render ισχύει, η οθόνη του Redmi Note 9 Pro θα έχει full-screen σχεδιασμό με κατά κύριο λόγο λεπτά bezels και punch hole.

Τέλος, έως τώρα γνωρίζουμε ότι το Note 9 Pro θα τρέχει Android 10 out of the box και θα υποστηρίζει dual-mode 5G. Στο εσωτερικό του θα υπάρχει κατά πάσα πιθανότητα ο Snapdragon 720G και θα έχει 6GB μνήμη RAM.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Kostas

Mate 20 εσυ??

Μιχάλης

Θα κρατήσω το Note 8 Pro μου καλύτερα.
Τα καινούρια Realme πιο ωραία μου φάνηκαν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Redmi Xiaomi

Redmi Turbo 3: Τeardown βίντεο αποκαλύπτει τα πάντα στο εσωτερικό του

Το Redmi Turbo 3 επισημοποιήθηκε ως η πιο high-end προσφορά που έχει δώσει η υπο-μάρκα Xiaomi, με επεξεργαστή Snapdragon 8s Gen 3 SoC.

Smartphones featured Redmi Xiaomi

Redmi Turbo 3: Επίσημη η ημερομηνία κυκλοφορίας και οι προδιαγραφές

Το πρώτο τηλέφωνο της νέας σειράς της Redmi που θα επικεντρώνεται στην απόδοση θα κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα με το όνομα Redmi Turbo 3.

Smartphones Redmi

Redmi Turbo 3: Διέρρευσε εικόνα – Απολαύστε τον σχεδιασμό

Η Redmi ετοιμάζεται να λανσάρει τη νέα της σειρά smartphone Turbo στην Κίνα σύντομα με έμφαση στις κορυφαίες επιδόσεις.

Smartphones Redmi Xiaomi Xiaomi Redmi

Xiaomi Redmi A3: Επίσημο με 90 Hz οθόνη και πολύ προσιτή τιμή

H Χiaomi ανακοίνωσε το Redmi A3 με δερμάτινο φινίρισμα στο πίσω μέρος, μεγάλη οθόνη με ρυθμό ανανέωσης 90 Hz και Android 14 σε τιμή… χώμα!