Redmi Note 9 Pro 5G: Έρχεται με Snapdragon 750G, οθόνη 120Hz και κάμερα 108MP

Redmi, Redmi Note 9 Pro 5G: Έρχεται με Snapdragon 750G, οθόνη 120Hz και κάμερα 108MP

Μπορεί να ανακοινώνεται στις 26 Νοεμβρίου όμως έχουμε ήδη τα όλα χαρακτηριστικά του επερχόμενου Redmi Note 9 Pro 5G. Αρχικά, χάρη στον Γενικό Διευθυντή της Redmi μαθαίνουμε πως το κορυφαίο μοντέλο της σειράς θα έρθει με Snapdragon 750G SoC, αν και το μικρότερο μοντέλο θα έρθει με Dimensity 800 SoC.

Επιπλέον, έχουμε ανεπίσημες πληροφορίες από το Weibo που αποκαλύπτουν όλα τα χαρακτηριστικά. Το Redmi Note 9 Pro 5G θα έρθει με LCD οθόνη 6,68 ιντσών ανάλυσης FHD+ και με ρυθμό ανανέωσης 120Hz. Η μπαταρία του ανέρχεται στα 4.820mAh και υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση στα 33W.

Το Redmi Note 9 Pro 5G θα προσφέρει NFC, θύρα ακουστικών 3,5 χιλιοστών και IR Blaster. Αν αυτά τα χαρακτηριστικά σας ακούγονται γνωστά, είναι γιατί η συσκευή πρόκειται για rebrand του Xiaomi Mi 10T Lite, όμως τη θέση του κύριου αισθητήρα των 64MP παίρνει ο νέος αισθητήρας των 108MP.

Η συσκευή αναμένεται να ανακοινωθεί στις 26 Νοεμβρίου για την αγορά της Κίνας. Μαζί με το Note 9 Pro 5G, η Redmi αναμένεται να ανακοινώσει το Note 9 5G, αλλά και μία 4G έκδοση. Να θυμίσουμε ότι η σειρά Note 9 δεν έχει κυκλοφορήσει στην Κίνα, οπότε δε γνωρίζουμε αν αυτές τις συσκευές τις δούμε και στην Ευρωπαϊκή αγορά.

Πηγή

Μεγαλωμένος στην Πάτρα, ο Τάσος Παπανικολάου λατρεύει τα smartphones και οποιοδήποτε gadget μπορεί να κάνει την ζωή του πιο εύκολη και ευχάριστη. Σπουδάζει ηλεκτρολόγος - μηχανικός και συνεργάζεται με εταιρείες Stem στην Ισπανία.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Γιάννης

αν βακει και ois το τερμάτισε δεν υπάρχει λόγος να πάρεις ναυαρχίδα

Μάριος Λάμπρου

Πότε θα βγει στην ελληνική αγορά?

Κανείς δεν ξέρει αν και πότε θα κυκλοφορήσει στην Ελλάδα.

Σακης

Ακόμα δεν έχουμε μάθει κάτι για το πότε θα κυκλοφορήσει;

Κώστας Βλαχάκης

Τίποτα ακομα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Redmi Xiaomi Xiaomi Redmi

Xiaomi Redmi A3: Επίσημο με 90 Hz οθόνη και πολύ προσιτή τιμή

H Χiaomi ανακοίνωσε το Redmi A3 με δερμάτινο φινίρισμα στο πίσω μέρος, μεγάλη οθόνη με ρυθμό ανανέωσης 90 Hz και Android 14 σε τιμή… χώμα!

Smartphones Redmi Redmi Note 13 Redmi Note 13 Pro

Xiaomi Redmi Note 13: Παγκόσμιο λανσάρισμα στις 15 Ιανουαρίου

Η σειρά Redmi Note 13 της Xiaomi κυκλοφόρησε στην Κίνα τον περασμένο Σεπτέμβριο και μόλις σήμερα στην Ινδία.

Smartphones Redmi redmi k Xiaomi

Redmi K70: Σημείωσε πωλήσεις 1 εκατομμυρίου μονάδων μέσα σε 14 ημέρες

Η Redmi παρουσίασε τη σειρά K70 πριν από ένα μήνα και τώρα η εταιρεία ανακοίνωσε το πρώτο σημαντικό ορόσημο στις πωλήσεις.

Smartphones featured Redmi Xiaomi

Xiaomi HyperOS: Παγκόσμια διάθεση σε οκτώ συσκευές το 1ο τρίμηνο του 2024

Δύο μήνες αφότου η Xiaomi παρουσίασε το νέο της, ανανεωμένο λειτουργικό σύστημα HyperOS, καμία συσκευή της δεν το έχει πάρει.