Redmi Note 9: Θα κυκλοφορήσει 12 Μαρτίου με Snapdragon 7XX και κάμερα 64MP;

Redmi Note 9, Redmi Note 9: Θα κυκλοφορήσει 12 Μαρτίου με Snapdragon 7XX και κάμερα 64MP;

Πέρυσι τον Αύγουστο, η Redmi κυκλοφόρησε τα Note 8 στην Κίνα. Ωστόσο, φέτος η εταιρεία επέλεξε την αγορά της Ινδίας για την κυκλοφορία του πολυαναμενόμενου Redmi Note 9.

Επίσημο teaser αποκαλύπτει τετραπλή κάμερα

Σύμφωνα με ένα tweet του αντιπροέδρου της Xiaomi, Manu Kumar Jain, στις 12 Μαρτίου η εταιρεία θα παρουσιάσει επίσημα το Note 9 στην Ινδία. Ο ίδιος αναφέρει ότι πρόκειται για ένα smartphone με Pro κάμερες και μέγιστες επιδόσεις.

Στην εικόνα που συνοδεύει το tweet βλέπουμε ένα module καμερών παρόμοιο με αυτό των Huawei Mate 20 Pro και iPhone 11, το οποίο στεγάζει τέσσερις κάμερες. Οι δύο από τις κάμερες είναι τοποθετημένες σε κάποιου είδους punch hole, οπότε μπορεί να είναι hint για δύο selfie στο punch-hole της οθόνης.

Επιπλέον, ο Manu Kumar Jain δίνει ιδιαίτερη έμφαση στον αριθμό 9 σε διάφορα tweet. Γι’ αυτό πολλοί θεωρούν ότι το Redmi Note 9 θα έχει 90Hz ρυθμό ανανέωσης.

Σε προηγούμενο tweet του Manu Kumar Jain μπορούμε να δούμε ένα smartphone, πιθανότατα το Note 9, κάτω από μία εφημερίδα. Το συγκεκριμένο smartphone φαίνεται να έχει κλασική θύρα ακουστικών, USB type-C, και μονό ηχείο.

Ως τώρα οι πληροφορίες που έχουμε για τα χαρακτηριστικά του Redmi Note 9 είναι μηδενικές αφού δεν υπάρχουν επιβεβαιωμένα leaks. Τέλος, δεν είναι γνωστό αν στις 12 Μαρτίου θα κυκλοφορήσει και Pro έκδοση.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
George

Μετά την τεράστια επιτυχία της σειράς Xiaomi Redmi Note 8/8 pro, σίγουρα περιμένουμε κάτι πολύ ενδιαφέρον σε εξαιρετική τιμή που μας έχει συνηθίσει η σειρά Redmi. Για να δούμε….

Νικος Κ

Ίσως η καλύτερη σειρά κινητών από άποψη value for money.
Eλπίζω σε καλή αναβάθμιση και στο βασικό μοντέλο, και επιτέλους ας έχει τουλάχιστον UFS2.0 αντί για emmc εσωτερική μνήμη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Xiaomi Xiaomi 14

Xiaomi 14: Κυκλοφόρησε Ελλάδα με τιμή 999 ευρώ και δώρο το Xiaomi Watch S3

To νέο smartphone της εταιρείας είναι σχεδιασμένο σε συνεργασία με τη Leica, και ξεχωρίζει χάρη στο παντοδύναμο τριπλό σύστημα καμερών νέας γενιάς φακών Leica.

Smartphones Redmi Xiaomi Xiaomi Redmi

Xiaomi Redmi A3: Επίσημο με 90 Hz οθόνη και πολύ προσιτή τιμή

H Χiaomi ανακοίνωσε το Redmi A3 με δερμάτινο φινίρισμα στο πίσω μέρος, μεγάλη οθόνη με ρυθμό ανανέωσης 90 Hz και Android 14 σε τιμή… χώμα!

Smartphones Redmi Redmi Note 13 Redmi Note 13 Pro

Xiaomi Redmi Note 13: Παγκόσμιο λανσάρισμα στις 15 Ιανουαρίου

Η σειρά Redmi Note 13 της Xiaomi κυκλοφόρησε στην Κίνα τον περασμένο Σεπτέμβριο και μόλις σήμερα στην Ινδία.

Smartphones Redmi redmi k Xiaomi

Redmi K70: Σημείωσε πωλήσεις 1 εκατομμυρίου μονάδων μέσα σε 14 ημέρες

Η Redmi παρουσίασε τη σειρά K70 πριν από ένα μήνα και τώρα η εταιρεία ανακοίνωσε το πρώτο σημαντικό ορόσημο στις πωλήσεις.