Smartphones

Redmi: Το νέο flagship θα έχει ultrawide κάμερα, 3.5mm jack και NFC

Οι συζητήσεις για το νέο flagship της Redmi, καλά κρατούν και η εταιρεία τον τελευταίο καιρό, έχει αρχίσει να επιβεβαιώνει μία – μία τις φήμες που έχουν κυκλοφορήσει.

Πριν λίγες ημέρες, η εταιρεία μέσω του Weibo, επιβεβαίωσε το γεγονός πως δουλεύει πάνω στην νέα “ναυαρχίδα” της και ενημέρωσε το κοινό, πως το νέο της smartphone, θα έχει pop-up selfie κάμερα.

Τώρα αυτό που μάθαμε μέσω του Γενικού Διευθυντή Lu Weibing, είναι πως η πολυσυζητημένη ναυαρχίδα της εταιρείας, θα έχει ultrawide κάμερα.

Μαζί με την παραπάνω πληροφορία, ο Weibing δήλωσε πως θα υπάρχει jack 3,5 mm και η συσκευή θα υποστηρίζει NFC. Αυτό τον καιρό έχουν διαρρεύσει χαρακτηριστικά, σύμφωνα με τα οποία το νέο Redmi θα είναι 6.39″ με ανάλυση 2340 x 1080, επεξεργαστή Snapdragon 855, ενώ η μνήμη του θα είναι στα 8GB και ο αποθηκευτικός χώρος στα 128GB. Όσον αφορά την κάμερα selfie λέγεται πως θα είναι περισκοπική και 32 MP.

Το καλό είναι, πως όλες οι πληροφορίες σιγά – σιγά συγκεντρώνονται κι έτσι θα έχουμε πολύ σύντομα μια ολοκληρωμένη εικόνα για το νέο smartphone της Redmi.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 6 Μαΐου 2019 11:15

Σχόλια

  • πλεον ολα τα κινητα τα ιδια μου φαινονται... τιποτα το σπουδαιο εκτος του p30 pro και samsung galaxy s10 plus

  • Ένας λόγος που δεν πήρα pocophone και γενικά redmi είναι επειδή δεν είχαν nfc , αν έχει καλή τιμή πάει για αγορά

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Νεραντζούλα Θεοδωροπούλου

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.