Render μας δίνει μία πρώτη ματιά στο Nokia 2.4

, Render μας δίνει μία πρώτη ματιά στο Nokia 2.4

Φέτος η HMD Global έμεινε στην κυκλοφορία λίγων συσκευών, κυρίως λόγω της πανδημίας του COVID-19 και τα όποια προβλήματα στην παραγωγή έφερε. Όμως, αυτό δε σταματάει την εταιρεία από τα πλάνα της για περισσότερες συσκευές μέχρι το τέλος του έτους, με τον @evleaks να μας δίνει μία πρώτη ματιά σε ένα από τα πιο οικονομικά της μοντέλα.

Το Nokia 2.4 έρχεται με αρκετά bezel περιμετρικά, ενώ ακόμα μεγαλύτερο είναι το chin στο κάτω μέρος, το οποίο αναγράφει και το λογότυπο του brand. Η οθόνη έχει notch τύπου waterdrop, όπου φιλοξενείται η selfie κάμερα. Στο πίσω μέρος της συσκευής βλέπουμε διπλό σύστημα κάμερας σε κάθετη διάταξη στο κέντρο, με έναν φυσικό αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων κάτω της. Περιμετρικά έχουμε στα δεξιά τα πλήκτρα αύξησης-μείωσης της ένατης και το power button, με ένα επιπλέον πλήκτρο στα αριστερά για τη Google Assistant.

Το σώμα του Nokia 2.4 είναι κατασκευασμένο από πλαστικό, κάτι που περιμένουμε από μία entry-level επιλογή. Στο εσωτερικό της συσκευής αναμένουμε τον επεξεργαστή Helio P22 της MediaTek, μαζί με 2GB ή 3GB μνήμης RAM. Το Nokia 2.4 θα κυκλοφορήσει σε μπλε, γκρι και μωβ, με την κυκλοφορία του να αναμένεται μέσα στον τρέχοντα μήνα. Δε γνωρίζουμε προς το παρόν τιμή.

Πηγή

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones HMD Global

Boring Phone: HMD Global και Heineken δημιουργούν το “αντίπαλο δέος” των smartphone

Η Heineken και η δημιουργική εταιρεία Bodega συνεργάστηκαν για να κυκλοφορήσουν το Boring Phone, μια συσκευή που κατασκευάζεται από την HMD.

Smartphones featured HMD Global

HMD Pulse: Leak αποκαλύπτει οθόνη IPS LCD 6,56″ και μπαταρία 5.000 mAh

Η HMD Global μπορεί να κυκλοφορεί τηλέφωνα με την επωνυμία Nokia, αλλά ετοιμάζεται να χρησιμοποιήσει και το δικό της brand.

Smartphones HMD Global Nokia

HMD: Επανακυκλοφορεί τα κλασικά τηλέφωνα Nokia 6310, Nokia 5310 και Nokia 230

Η HMD μόλις κυκλοφόρησε τρία νέα τηλέφωνα, όλα μια μοντέρνα έκδοση των κλασικών Nokia, τα Nokia 6310 (2024), 5310 (2024) και 230 (2024).

Smartphones featured HMD Global MWC

H HMD θα φέρει το Barbie flip phone αυτό το καλοκαίρι – Ροζ, λαμπερό και όχι smartphone

H ταινία Barbie κυκλοφόρησε πέρυσι το καλοκαίρι και προκάλεσε πάταγο, με τεράστια εμπορική επιτυχία αλλά και πολλές υποψηφιότητες για Όσκαρ.