Renders του Samsung Galaxy S21 FE εμφανίζονται online

, Renders του Samsung Galaxy S21 FE εμφανίζονται online

Μηδαμινές είναι οι εκπλήξεις που μας περιμένουν με την έλευση του Samsung Galaxy S21 FE, όπως προκύπτει από τα renders του. Διαφορές στο σχεδιασμό σε σχέση με το παρόν Galaxy S21 δεν θα πρέπει να περιμένει κανείς.

Το πίσω κομμάτι που περιβάλλει την κάμερα του Samsung Galaxy S21 FE αναμένεται να είναι παρόμοιο, ή σχεδόν ίδιο με το Samsung Galaxy S21, με τη διαφορά ότι στην περίπτωση της Fan Edition θα υπάρχει μικρότερο πάχος και τρεις κάμερες.

, Renders του Samsung Galaxy S21 FE εμφανίζονται online

Για να γίνουν αντιληπτές οι διαφορές αυτές θα πρέπει κανείς να κρατήσει δίπλα δίπλα τα δύο smartphones, σύμφωνα με όσους σχολιάζουν τα renders που είδαν το φως της διαδικτυακής δημοσιότητας. Η έκδοση FE του Samsung Galaxy S21 αναμένεται να έχει οθόνη διαγωνίου 6.4 ιντσών, ενώ δεν έχουν γίνει γνωστές άλλες τεχνικές λεπτομέρειες του εξοπλισμού του.

Είναι προφανές ότι το Samsung Galaxy S21 FE θα ακολουθεί διαφορετική τιμολογιακή πολιτική από το μοντέλο S21. Περισσότερες λεπτομέρειες θα μάθουμε προσεχώς…

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
JohnWave

Αναρωτιέμαι ποιο χαρακτηριστικό θα υποβαθμίσουν έναντι του S21 ώστε να το κάνουν κατώτερο αλλά παράλληλα ανώτερο του S20 FE.
Το μόνο που μου στέκει κάπως είναι να διατηρήσει τις κάμερες του S20 FE και να βάλει τα 2GB ram παραπάνω και τον 888.
Αν αντίστροφα βάλει τις κάμερες του S21 και τα +2GB ram αλλά διατηρήσει τον 865, τότε θα έχει σημαντικό μειονέκτημα έναντι του ανταγωνισμού που θα φορά τον 888.
Αν τέλος βάλει και τον 888 και τα 2GB ram και τις κάμερες του S21, τότε δεν μπορώ να βρω το χαρακτηριστικό στο οποίο θα είναι κατώτερο του S21.

michael

υπαρχει και ο 870 SD

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip 6: Φήμες για ακόμα μεγαλύτερη εξωτερική οθόνη και προστασία Gorilla Glass Armor

Μεγαλύτερη εξωτερική οθόνη φημολογείται ότι θα έχει το επερχόμενο Galaxy Z Flip 6 της Samsung που περιμένουμε να έρθει το καλοκαίρι.

Gear Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Ring: Τον Αύγουστο και με περιορισμένες λειτουργίες

Το Samsung Galaxy Ring παρουσιάστηκε επίσημα αλλά η εταιρεία δεν το έχει ακόμα κυκλοφορήσει, ούτε έχει ανακοινώσει τις προδιαγραφές.

Smartphones Apple featured Galaxy

Ακόμα και στην Κορέα αρχίζουν να προτιμούν τα iPhone από τα Samsung Galaxy

Για χρόνια, τα smartphone της Samsung ήταν οι συσκευές με τις μεγαλύτερες πωλήσεις στη Νότια Κορέα, όπου έχει την έδρα της από το 1938.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy A55 & A35: Όλα τα επίσημα promo βίντεο για τις συσκευές

Τα Samsung Galaxy A55 και Α35 έγιναν επίσημα και λίγο αργότερα δημοσιεύθηκαν μερικά προωθητικά βίντεο για το δίδυμο μεσαίας κατηγορίας.