Samsung Galaxy S9: Πιο ανθεκτικό σε πτώσεις από το S8

Η Samsung έχει εφοδιάσει τα Galaxy S9 και S9+ με 20% πιο παχύ Gorilla Glass 5 και το πιο ανθεκτικό 7000 series αλουμίνιο σαν το “σασί” των συσκευών της έτσι ώστε να τα κάνει ακόμα πιο ανθεκτικά από τα περσινά της μοντέλα. Η εταιρεία SquareTrade, που προσφέρει ασφάλιση κατά ζημιών σε συσκευές και ηλεκτρονικά είδη, έκανε δοκιμαστικά αντοχής και κατέληξε σε σημαντικά συμπεράσματα.

Οι δοκιμές που έκανε η συγκεκριμένη εταιρεία έδειξε στον τομέα του πόσο εύκολα σπάει η συσκευή, πως το Galaxy S9 και S9+ να φτάνουν τους 71 και 76 πόντους αντίστοιχα, με το 100 να είναι η χειρότερη επίδοση. Συγκρίνοντάς τα με τα Galaxy S8 που συγκέντρωσε 76 πόντους και το S8+ των 77 πόντων, καταλήγουμε στο συμπέρασμα ότι το Galaxy S9 είναι το πιο ανθεκτικό από τα συγκεκριμένα και σύμφωνα με την εταιρεία, είναι ακόμα πιο ανθεκτικό και από το iPhone X.

Η SquareTrade διθέτει μηχανήματα τα οποία αφήνουν τις συσκευές να πέσουν από συγκεκριμένο ύψος με κάθε τους πιθανή πλευρά στο έδαφος και τα αποτελέσματα να είναι τα αναμενόμενα, παρά την υπόσχεση της Corning για τις συσκευές που διαθέτουν Gorilla Glass 5 ότι θα σωθούν στο 80% των πτώσεων. Για τους λόγους αυτούς, θα ήταν καλό να έχουμε μια θήκη και ένα προστατευτικό οθόνης στις συσκευές μας, για να αποφεύγουμε τέτοια συμβάντα.

samsung galaxy s9 s9plus ανθεκτικότερο από s8, Samsung Galaxy S9: Πιο ανθεκτικό σε πτώσεις από το S8

samsung galaxy s9 s9plus ανθεκτικότερο από s8, Samsung Galaxy S9: Πιο ανθεκτικό σε πτώσεις από το S8

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
bezilys

Τι γιαννης τι Γιαννάκης!!

John

Απο το iphone x ειναι καλυτερο παντως.

KostasB

Αχ αυτές οι γυάλινες πλάτες και τα 2,5D/3D glasses…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip 6: Φήμες για ακόμα μεγαλύτερη εξωτερική οθόνη και προστασία Gorilla Glass Armor

Μεγαλύτερη εξωτερική οθόνη φημολογείται ότι θα έχει το επερχόμενο Galaxy Z Flip 6 της Samsung που περιμένουμε να έρθει το καλοκαίρι.

Gear Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Ring: Τον Αύγουστο και με περιορισμένες λειτουργίες

Το Samsung Galaxy Ring παρουσιάστηκε επίσημα αλλά η εταιρεία δεν το έχει ακόμα κυκλοφορήσει, ούτε έχει ανακοινώσει τις προδιαγραφές.

Smartphones Apple featured Galaxy

Ακόμα και στην Κορέα αρχίζουν να προτιμούν τα iPhone από τα Samsung Galaxy

Για χρόνια, τα smartphone της Samsung ήταν οι συσκευές με τις μεγαλύτερες πωλήσεις στη Νότια Κορέα, όπου έχει την έδρα της από το 1938.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy A55 & A35: Όλα τα επίσημα promo βίντεο για τις συσκευές

Τα Samsung Galaxy A55 και Α35 έγιναν επίσημα και λίγο αργότερα δημοσιεύθηκαν μερικά προωθητικά βίντεο για το δίδυμο μεσαίας κατηγορίας.