Samsung: Πληροφορίες ότι θα προμηθεύεται μπαταρίες από LG

Μετά το φιάσκο του Samsung Galaxy Note 7 με τις εκρήξεις των μπαταριών και την απόσυρση από την αγορά, το σίγουρο είναι ότι η εταιρεία θα είναι διπλά προσεκτική όσον αφορά στα smartphones που λανσάρει, ειδικά ως προς την μπαταρία.

Αν και οι πρόσφατες πληροφορίες αναφέρουν ότι η Samsung ολοκλήρωσε την έρευνα σχετικά με το Samsung Galaxy Note 7, εμείς δεν γνωρίζουμε τι είναι τελικά αυτό που έφταιξε. Η Samsung προφανώς έμαθε τον λόγο, αλλά δεν τον ανακοινώνει ακόμη.

Μέχρι να προχωρήσει σε επίσημες ανακοινώσεις, οι σημερινές πληροφορίες θέλουν τη Samsung να στρέφεται σε τρίτο όνομα για τον σχεδιασμό και την κατασκευή των μπαταριών για τα μελλοντικά smartphones. Οι ίδιες πηγές λένε ότι από του χρόνου η Samsung μπορεί να στραφεί στην επίσης Κορεάτικη και αντίπαλη LG. Το τμήμα LG Chemical αναφέρεται ότι βρίσκεται σε συζητήσεις από τον Οκτώβριο με τη Samsung μετά την αποτυχία του Samsung Galaxy Note 7.

Καμία από τις δυο πλευρές δεν επιβεβαιώνει την είδηση, αλλά οι πηγές αναφέρουν ότι “είναι πολύ πιθανό η LG να ξεκινήσει να προμηθεύει την Samsung με μπαταρίες για smartphones, το δεύτερο μισό του 2017”. Άλλη πηγή, που είναι κοντά στις συνομιλίες, αναφέρει ότι υπάρχει 90% πιθανότητα να επιλεγούν οι μπαταρίες της LG.

Αν υποθέσουμε ότι ισχύουν οι παραπάνω πληροφορίες, ποια συσκευή θα είναι η πρώτη με LG μπαταρία; Η πρώτη που μας έρχεται στο μυαλό είναι φυσικά το Samsung Galaxy S8. Ωστόσο, η ναυαρχίδα θα κυκλοφορήσει στο πρώτο τρίμηνο του 2017. Ίσως η μπαταρία της LG Chemical να προορίζεται για το Samsung Galaxy Note 8.

samsung batteries lg, Samsung: Πληροφορίες ότι θα προμηθεύεται μπαταρίες από LG

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Αγανακτισμενος ΠΑΟΚτσης.

Αυτό με το πρώτο 3μηνο…μην το δενεις και κομπο.

kostikas

δεν περνεις μια και καλη lg να ηρεμήσεις….γιατι σιγα σιγα ολο θα ειναι lg και σταμπα θα εχει samy.

Ioannis

kostikas φυσικα εγω προσωπικα θα το εκανα αν ειχε οθονη απο samsung πχ s7 edge plus την ποιοτητα της samsung σαν υλικα κατασκευης κ στιβαροτητα καθως και το ui της samsung με τα θεματα θα αγοραζα lg (βασικα ολα samsung αλλα μπαταρια lg) αλλα τωρα που το σκεφτομαι γιατι ολο αυτο το μπερδεμα…. ας το κλεισουν το μαγαζακι στην lg και να φτιαχνουν μονο μπαταριες αφου κινητα δεν πουλανε που δεν πουλανε ας κανουν κατι αλλο χαχα

Αναστάσιος

@Kostikas θα λες ότι λέω … τώρα μία μόνος σου.
Δεν είμαι φανατικός καμίας εταιρείας οπότε λέω ότι η σαμσουνγκ έχει δικούς της επεξεργαστές, βγάζει μπαταρίας (άσχετο αν θέλει ή όχι να τις χρησιμοποιήσει) , βγάζει κάμερες και πολύ καλές μάλιστα , οθόνες , κάρτες ραμ σκληρούς, τι άλλο θες δεν μπορώ να καταλάβω που βλέπεις lg πράγματα πάνω στο σαμσουνγκ.. Και το ξανά λέω δεν υποστηρίζω καμία εταιρία εκτός από την αγαπημένη μου μότο βέβαια και ότι η σαμσουνγκ είναι η πιο ολοκληρωμένη εταιρεία που υπάρχει.

shadgr

Σιγά μην βρήκε τί έφταιξε με το Note 7!
Αλλού αναφέρεται ότι η ανακοίνωση πάει για Απρίλιο(;)..

Darth

Παλιά έπαιρνες Samsung έπιανε φωτιά… Τώρα θα κάνει bootloop

panossss

καταντια…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy A55: Αποσυναρμολογείται σε βίντεο και παίρνει εντυπωσιακή βαθμολογία επισκευασιμότητας

To Samsung Galaxy A55 βρέθηκε στα χέρια του καναλιού το Youtube PBKreviews, το οποίο ετοίμασε ένα αποκαλυπτικό βίντεο συναρμολόγησης για τη συσκευή.