Samsung + Apple, Από μπροστά κόντρες και μηνύσεις και από πίσω εμπορικά deals

Εμείς τσακωνόμαστε για το ποιο είναι καλύτερο κινητό το iPhone ή το Galaxy S II και οι δύο εταρείες Apple και Samsung δίνουν τα χέρια, συνεργάζονται και συνεχίζουν να πουλάνε. Από μπροστά κόντρες και μηνύσεις και από πίσω εμπορικά deals. Τα έχουν κανονίσει μια χαρά οι δυό τους. Σύμφωνα με πρόσφατες ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες ο επόμενος τετραπύρηνο επεξεργαστή A6 που θα φοράνε το iPhone 5 και το iPad 3 θα είναι και πάλι κατασκευής Samsung.

, Samsung + Apple, Από μπροστά κόντρες και μηνύσεις και από πίσω εμπορικά deals

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

10 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Hesham ( Μάνος)

Οπως και οι πολιτικοί μας ενα πραμα!!!….Παντου τα ιδια τελικα!!!

Μανώλης Τσαγκαράκης

Τα $$$$$ είναι και θα είναι πάντα $$$$$…!!!! :p

Dami

Δεν νομίζω να υπήρχε κάποιος που δεν το ήξερε αυτό,αν και είχε ακουστεί ότι η Apple μετά τις μηνύσεις είχε στραφεί σε 2 άλλες εταιρίες για το νέο επεξεργαστή.

nektarios

Συμφωνώ Κώστα,
πρέπει όλοι να καταλάβουμε πως ναι μεν διαλέγουμε το κινητό που μας ταιριάζει
αλλά σε καμία περίπτωση δεν αξίζει να φανατιζόμαστε με εταιρείες ή με συγκεκριμένα μοντέλα!
Εξ’άλλου όλες οι εταιρίες σαν πορτοφόλια με χέρια και πόδια μας βλέπουν…

Djore

Θα πρέπει να λάβετε όμως υπόψη ότι το κάθε τμήμα της εταιρείας είναι ανεξάρτητο … Αλλό αυτό για τα κινητά , άλλο για τα ολοκληρωμένα και άλλο για τα panels … Εδώ η samsung κατασκευάζει μέχρι και υπερωκεάνια …

Solon

Όσο κερδίζουν και οι δύο από τη συνεργασία δεν πρόκειται να σταματήσουν τη συνεργασία. Αν και κατ’ εμέ η Apple νικήθηκε στην κόντρα των δύο εταιρειών.
Είναι γεγονός ότι προσπάθησε να στραφεί σε άλλους προμηθευτές και ότι ήθελε να βγάλει το νέο της iPhone με μεγαλύτερη οθόνη. Το ότι δεν το έκανε σημαίνει ότι κάπου στράβωσε η δουλειά, σε κάποιο σημείο είδε ότι δεν την έπερνε. Πως και γιατί ποτέ δεν θα μάθουμε.
Οι συμφωνίες κάτω από το τραπέζι είναι πολύ ποιο συμφέρουσες από τις δαπανηρές δικαστικές διαμάχες. Δεν είναι ηλίθιοι οι διοικούντες δύο από τις μεγαλύτερες εταιρείες του κόσμου.
Φώναξαν, απείλησαν, ακόνισαν τα μαχαίρια τους και μετά σαν καλοί γιάπηδες δώσανε τα χέρια και κλείσανε το deal με τρόπο που να συμφέρει και τους δύο!

Spiros M.

Μου θυμίζει τις καφετέριες στο Χαλάνδρι….έχουνε διαφορετικό όνομα αλλά οι περισσότερες είναι ενός ιδιοκτήτη. Σε κάνουνε δηλαδή να έχεις πολλές επιλογές, άσχετα αν μερικές σου αρέσουν και αν όχι, για να κάτσεις σε κάποια δικιά τους.

Έτσι πιστεύω είναι και η κόντρα αυτών των εταιριών. Ψεύτικη για να πας ή στην μια ή στην άλλη.

<— Άποψή μου

Giannis

Ναι ρε business is business και προφανώς άμα θέλουν της Samsung επεξεργαστη αυτόν θα πάρουν. Δυστυχώς για αυτούς η Samsung κατασκευάζει μερικους απο τους καλύτερους σε arm αρχιτεκτονικές.

Paagiotis

Ειναι πολλα τα λεφτα…….!!!!!!!!!!!!!!!αυτο το ξαναείπα…

Silender

APPL€ + $AMSUNG

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iOS

iPhone 12: Αποκτά υποστήριξη ασύρματης φόρτισης Qi2 15 W με το iOS 17.4

Η Apple κυκλοφόρησε το iOS 17.4 που περιλάμβανε όλα τα μέτρα που πήρε για να συμμορφωθεί με τον νέο νόμο της ΕΕ για τις ψηφιακές αγορές.

Smartphones Apple featured Google

Η Google αποκαλύπτει πότε η Apple θα προσθέσει υποστήριξη RCS στο iPhone

Τον περασμένο Νοέμβριο, η Apple υποχώρησε και συμφώνησε να υποστηρίξει το RCS σε iPhone, μετά από πολύχρονες πιέσεις της Google και άλλων.

Smartphones Apple iPhone

Το αναδιπλούμενο iPhone μπορεί να φτάσει το 2027 ή και ποτέ

Το προτεινόμενο χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας της Apple για το πρώτο αναδιπλούμενο iPhone έχει καθυστερήσει μέχρι το 2027.

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.