Samsung Bondi SDK, Εφαρμογές και widgets για το Wave S8500

Η Samsung διαθέτει από σήμερα το Mobile Widget SDK 1.2 beta σε όλους τους developers που θέλουν να αναπτύξουν widgets και εφαρμογές για συμβατά BONDI κινητά όπως το αναμενόμενο Wave και Galaxy S i9000. Το νέο SDK (Software Development Kit) και η 24/7 online υποστήριξη της Samsung προσφέρουν όλα τα απαραίτητα εργαλεία για τη δημιουργία εφαρμογών που θα τρέχουν στην πολυαναμενόμενη πλατφόρμα Bada OS.

, Samsung Bondi SDK, Εφαρμογές και widgets για το Wave S8500

Samsung proudly announces the latest release of the Samsung Mobile Widget SDK 1.2 (beta).
This release includes the following:
1) Support for the BONDI JavaScript API’s
2) New tabbed editor for project.xml
3) The ability to add test data to test your widget in the emulator
4) Code completion for BONDI API’s
5) New Wave device that implements BONDI
6) Updated to use Java 1.6

https://innovator.samsungmobile.com

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ (dimitrismpower)

δεν ξερω αλλα μου εχει κανει πολυ θετικη εντυπωση αυτο το bada….μπορει να μοιαζει σαν copy paste απο iphone αλλα ειναι το μονο (μετα το iphone os) το οποιο ειναι τοσο γρηγορο και smooth… ειναι κ ανοικτου κωδικα οποτε μια χαρα..

Nightmare

Πράγματι….θα συμφωνίσω μαζί σοῦ συνονόματε…..έχει μια αξιοπρόσεκτη δυναμική to Bada OS….και ελπίζω να αναπτυχθεῖ κι άλλο γιατί εῖναι εξαιρετικό….συνδιάζει όλα τα καλοῦδια τῶν Android, iPhone OS και πολλά άλλα ωραῖα….ανυπομονῶ για το επόμενο χτύπημα…..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Galaxy S23 Samsung

Samsung Galaxy S23 FE: Πήρε πιστοποίηση μπαταρίας ενόψει παρουσίασης

Η κυκλοφορία του Samsung Galaxy S23 FE πλησιάζει, με την πιο πρόσφατη απόδειξη να είναι μια λίστα πιστοποίησης μπαταρίας.

Smartphones featured Samsung Samsung Galaxy Z

Samsung Galaxy Z Fold 5 και Z Flip 5: Με πιστοποίηση IP58

Όσο πλησιάζει η ημερομηνία παρουσίασης των Samsung Galaxy Z Fold 5 και Z Flip 5, τόσο περισσότερες λεπτομέρειες γίνονται γνωστές.

Smartphones Samsung

Samsung Galaxy Unpacked 2023: Τον Ιούλιο στη Σεούλ

Το 27ο Unpacked θα πραγματοποιηθεί τον Ιούλιο στο COEX του Samseong-dong, παρουσιάζοντας τεχνολογίες και εμπειρίες που θα συναρπάσουν το κοινό παγκοσμίως.

Smartphones featured Samsung Samsung Galaxy Z

Samsung Galaxy Fold 5/ Flip 5: Επίσημα έρχονται την τελευταία εβδομάδα του Ιουλίου

H Samsung έστειλε ένα δελτίο Τύπου στα μέσα ενημέρωσης, επιβεβαιώνοντας ότι το Galaxy Unpacked θα φιλοξενηθεί στη Σεούλ στο COEX.