Samsung D880 Duos | Δέχεται δύο κάρτες SIM

Το Dual Sim Phone D880 της Samsung είναι ένα νέο πρωτοποριακό κινητό τηλέφωνο, ειδικά σχεδιασμένο ώστε να παρέχει την δυνατότητα παράλληλης λειτουργίας με δύο κάρτες SIM. Με το πάτημα ενός κουμπιού μπορείτε εύκολα και γρήγορα να πραγματοποιήσετε κλήσεις και από τους δύο αριθμούς χωρίς να χρειάζεται να πραγματοποιήσετε επανεκκίνηση.

, Samsung D880 Duos | Δέχεται δύο κάρτες SIM

Το Samsung Duo είναι το πρώτο τηλέφωνο που κυκλοφορεί στην Ελλάδα και παρέχει στους χρήστες αυτή την δυνατότητα. Εκτός από την δυνατότητα να λειτουργεί με δύο κάρτες SIM το D880 διαθέτει και αρκετά εξελιγμένα τεχνικά χαρακτηριστικά.

, Samsung D880 Duos | Δέχεται δύο κάρτες SIMΕίναι εξοπλισμένο με φωτογραφική μηχανή 3Megapixel, αυτόματη εστίαση, ενσωματωμένο FM ραδιόφωνο και υψηλής ποιότητας οθόνη 2,3 ιντσών ανάλυσης 240×320 pixels. Επίσης διαθέτει αποθηκευτικό χώρο 43MB καθώς και υποδοχή καρτών μνήμης microSD. Αν λοιπόν δεν θέλετε να κουβαλάτε δύο συσκευές αλλά θέλετε να έχετε δυο αριθμούς τότε το D880 είναι το κατάλληλο κινητό τηλέφωνο για εσάς.

87
317

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

9 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Rem Grwthy

Πότε θα κυκλοφορήσει αυτό?? Τιμή??

ktogias

Οι δύο κάρτες sim μπορούν να είναι διαφορετικών εταιριών;

tasosvel

Ήδη κυκλοφορεί στην Ελλάδα με τιμή γύρω στα 300 ευρώ. Απ ότι μας είχαν πεί στην παρουσίαση μπορεί να δεχτεί κάρτες από δυο διαφορετικές εταιρίες. Νομίζω οτι θα βολέψει πολύ κόσμο.

MARIOS

sti kypro kikloforei edo kai 2 mines sti timi 259 eyro.to dokimasa einai katapliktiko thelei to xristi toy.den exoyn oloi 2 kartes.kanei gia emporebomenoys poy dinoyn to noymerotoys se pelates kai to allo einai private.kai gia aytoys poy kanoy dipli zoi.xe xe astio alla kanei.
ag. ktogias mporei kai doylebei me kartes 2 etairion.omos mporeis na exeis klisi kai apo tes 2 alla gia exerxomenes esy dialegeis me to patima eos koympioy

nikos

Μπορείτε εύκολα και γρήγορα να πραγματοποιήσετε κλήσεις και από τους δύο αριθμούς αλλα πραγματοποιήτε επανεκκίνηση κατα την αλλαγη!!! Το εχω και ειναι πολυ καλο!!!

kostas

paizei sta 250 ap’oti diabasa se alla site den thelei epanekinisi…
tha mas swsei oloys…

Ιατρός

Το δοκιμάζω καμιά εβδομάδα τώρα, μια χαρά είναι. Οι δύο κάρτες χρησιμοποιούνται ταυτόχρονα, χωρίς επανεκίνηση, και είναι πανεύκολο να διαλέξεις από ποια κάρτα κάνεις κλήση ή στέλνεις μήνυμα, με ένα κουμπάκι αλλάζει.

Προσωπικά με ενδιέφερε ως business μοντέλλο. Πέρασα πολύ εύκολα τον πλήρη κατάλογο από το προηγούμενο NOKIA που είχα, μέσω synchronisation με το Microsoft Outlook, στο D880. Ορισμένα σημεία που με ενδιέφεραν, έχει καλό bluetooth, και τη δυνατότητα για ομιλία κλήσης στο ηχείο (για να μην το κολάω στο αυτί). Το μενού είναι φυσικά διαφορετικό από τα NOKIA, αλλά πολύ καλό, είναι κινητό με δυνατότητες.

Το μόνο που δεν έχω συνηθίσει, είναι το πως μπαίνουν τα έξτρα σύμβολα στα SMS, στα NOKIA ήταν λίγο πιο βολικό/γρήγορο, στο SAMSUNG πατάς τη # και βγαίνει μενού με τα πλήρη σύμβολα.

Γενικά μετανιώνω που δεν το είχα πάρει νωρίτερα, και που δίσταζα λόγω χρήσης NOKIA κινητών έως τώρα… Εχει ανακοινωθεί πλεόν το νεότερο μοντέλλο, το B5702.

Ιατρός

Επίσης τονίζω ότι έχει πολύ χαμηλή ακτινοβολία (SAR value 0.219 !!!). Αυτά λόγω επαγγέλματος, που έχουμε φυσικά περισσότερες γνώσεις & ευαισθησίες επί του θέματος.

Κώστας Βλαχάκης

Super Ιατρέ, τώρα έχεις ένα τηλέφωνο και για τα επαγγελματικά σου και για το κορμί-ά!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.