Τα Note 7 σταματάνε να φορτίζουν με απόφαση της Samsung

note 7 charging, Τα Note 7 σταματάνε να φορτίζουν με απόφαση της Samsung

Η Samsung έκανε ότι ήταν δυνατό για να πάρει πίσω όλα τα κομμάτια του ελαττωματικού Samsung Galaxy Note 7, όμως σίγουρα θα υπάρχει κάποιος αριθμός χρηστών που επιλέγει να κρατήσει το smartphone. Πριν από αρκετό διάστημα η Samsung είχε προχωρήσει στον περιορισμό της φόρτισης του Galaxy Note 7 έως το 60%.

Αυτό επειδή η ελαττωματική μπαταρία του είναι πιθανό να εκραγεί και η Samsung θέλει να μειώσει τις πιθανότητες.

Με νέο update η Samsung σκοπεύει να απενεργοποιήσει εντελώς την φόρτιση του Note 7. Η ίδια έχει ανακοινώσει πως σε παγκόσμιο επίπεδο έχει καταφέρει να πάρει πίσω το 97% των Samsung Galaxy Note 7, που σημαίνει ότι ο αριθμός των χρηστών που το έχουν ακόμη στην κατοχή τους, είναι αρκετά μικρός. Για να τους προστατέψει όμως και για να σιγουρευτεί πως δεν θα υπάρξει κανένα άλλο περιστατικό, επιλέγει να μην επιτρέψει καθόλου την φόρτιση.

Υπενθυμίζεται πως τον Ιανουάριο η Samsung ανακοίνωσε πως το πρόβλημα ήταν τελικά στις μπαταρίες του Galaxy Note 7 και όχι στην κατασκευή του ίδιου του smartphone. Την επόμενη εβδομάδα ανακοινώνει τα Samsung Galaxy S8 και Samsung Galaxy S8+, με τα οποία θα πορευτεί μέχρι την έλευση του Note 8, τέλος καλοκαιριού.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

11 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
KnightRider

Ρε Samsung με πια λογική τολμας να κανεις κατι τετοιο εφοσον πληρωσαν λεφτα γι αυτο ??? Επισης τι σε πειραζει που το χρησιμοποιούν μερικοί ???

Στην τελικη οι χρήστες απλα να μην κανουν update γιατι αυτο που κανει τωρα ειναι άκρως απαράδεκτο!!!

NikosAr

Αν ήταν σοβαρή ( τελικά γιατί κι εγώ τη μια ήμουν μαζί της την άλλη όχι ) εταιρεία τότε θα έπρεπε να βρει ( εφόσον λέει ότι το βρήκε ) το πρόβλημα να τα επισκευάσει και να τα γυρίσει στους κατόχους ( εφόσον δεν μπορούν άλλο κινητό ) ΑΝ έφταιγε ΜΟΝΟ η μπαταρία ( όπως ανακοινώνει ) Ε δε νομιζω να ήταν τόσο δύσκολο και να κάνει τη χάρη στους απανταχού φαν της …

Gvirginia

Έλεος ρε Samsung! Βγάζεις συσκευή και παρουσιάζει πρόβλημα, κάνεις παγκόσμια απόσυρση, εταιρείες απαγορεύουν τη χρήση της συσκευής, επιστρέφεις τα χρήματα σε όσους την αγόρασαν ή δίνεις άλλο μοντέλο και τώρα βγάζεις νέα ενημέρωση για την ασφάλεια όσων κακώς το έχουν κρατήσει, καθώς και του υπόλοιπου κόσμου??????

Σα δε ντρέπεσαι! Στο πυρ το εξ-note-ρων!!1!έντεκα!

Vasilist

Ουστ 666 ουστ 666 number of the beast χαχα.
Κρίμα για όσους θα κάνουν το update αλλά από την άλλη από το να σκάσει σε κανένα κεφάλι καλύτερα έτσι.

Paul

Ακόμα για τα ερείπια συζητάμε ;

karlito

Εδώ στο Λονδίνο το update έγινε μέσα Φεβρουαρίου όπου και τελικά αναγκάστηκα να το επιστρέψω. Νόμιζα πως με το απενεργωποιήσω το auto update feature θα εμπόδιζα την διαδικασία μα μάταια.. Παρεπιπτώντος μου είχε έρθει μήνυμα μέρες πιο νωρίς ότι την συγκεκριμμένη μέρα θα γίνει το update που θα οδηγούσε στην απενεργοποήση του κινητού.. Λόγος που το κράτησα μέχρι “τελευταίας ρανίδας;” γνωρίζοντας ότι πρόκειται για συσκευή που μπορεί να αναφλεγεί; (αν κι ελάχιστες πιθανότητες είναι η αλήθεια). Φανταστική συσκευή τόσο από σχεδιαστική άποψη μα όσο και χρηστική. Σαν επαγγελματίας που είμαι η ικανότητα να υπογράφω – εγκρίνω έγγραφα ενώ είμαι στο δρόμο, να διαχειρίζομαι τα email μου κλπ, ταχύτητα απόκρησης σε οτιδήποτε ήθελα να κάνω, φανταστικές φώτο ακόμα και βράδυ, οθόνη να χαζεύει κανείς + overall smooth εμπειρία χρήσης το κάνανε μία εντελώς απαραίτητη συσκευή για την καθημερινή επαγγελματική και όχι μόνο χρήση. Είμαι σίγουρος πως την σημερινή εποχή με ότι ναυαρχίδα και να πάρεις η δουλειά σου γίνεται άνετα (εδώ την κάνω με το Xperia Z1..) αλλά το NOTE 7 ήταν το κάτι άλλο.. Η συσκευή τα συνδίαζε όλα..

Ηρακλής

προσωπικά πιστεύω το note 7 δεν είχε πρόβλημα μόνο στην μπαταρία. λογικά σκεφτείτε, θα μπορούσε να αλλάξει μόνο μπαταρία που πίστεψε αρχικά οτι εκεί ήταν το πρόβλημα. αντίθετα μετά αποδείχθηκε οτι ανατιναζότανε και αυτά με την καινούρια μπαταρία , οπότε και το σουτάρισε. απλά άν έλεγε οτι είχε πρόβλημα στον σχεδιασμό των κυκλωμάτων καταλαβαίνετε την ήττα μετά. να δούμε άν έβαλε μυαλό και τεστάρισε σωστά το s8 διότι σε διαφορετική περίπτωση δεν την βλέπω να ξαναπουλά smartphones.

vaggos

knightrider@ Έχεις δίκιο πως τολμά, έπρεπε όπως lg, iphone κλπ παρότι εχουν μόνιμα προβλήματα κάποιες συσκευές να τους παραταν τους κατόχους και να συνεχιζουν να τα βγαζουν στην παραγωγή, μάλιστα

raziel

τρελοι ανθρωποι πραγματικα για οσους τα κρατανε και για οσους κραζουν την samsung που προσπαθει να του σώσει

giannis

Ο ένας λέει ότι πρέπει η samsung να τους αφήσει να χρησιμοποιούν τα αποδεδειγμένα επικίνδυνα κινητά, ο άλλος λέει ότι το χρησιμοποιούσε ενώ ήξερε ότι ανά πάσα στιγμή μπορεί να σκάσει. Αμφότεροι σχολιάζουν σε τεχνολογικό site και ο ένας έχει κηρυξει τον ανένδοτο στην apple.
Μήπως τελικά, οι τεχνολογικά ¨αγράμματοι” δεν είναι οι apple fanboys?

ChrisGR

Φτιαξτε εσεις δικη σας εταιρεια και καντε οτι θελετε αλλα η samsung και συγγνωμη ζητησε και αποζημιωση εδωσε και αντικατασταση . Τι αλλο επρεπε να κανει ? Να κλεισει την εταιρεια μηπως ? Οντως το note 7 ειναι μια απιστευτη συσκευη αλλα η samsung εκανε λαθος και εσεις την κραζετε. Για να αλλαζε μπαταριες θα επρεπε να ΞΑΝΑΣΧΕΔΙΑΣΕΙ την μπαταρια , να περιμενει να κατασκευαστουν και να επισκευαστουν ολες αυτες οι συσκευες δηλαδη στην καλυτερη περιπτωση 2 μηνες αναμονης για τη κατασκευη και το τεσταρισμα της καθε μπαταριας και 2 μηνες να επισκευαστουν τα κινητα. Και οσο για το θεμα της αποσπωμενης μπαταριας οταν δεν βγαινει η μπαταρια το κινητο κερδιζει χωρο καθως δεν χρειαζεται η εταιρια να βαλει κατι αναμεσα απο τα αλλα εξαρτηματα και την μπαταριαβστε να μην μπορει ευκολα ο καταναλωτης να πειραξει εσωτερικα την συσκευη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip 6: Αυτές θα είναι οι χρωματικές επιλογές – Με Snapdragon 8 Gen 2 και 12GB RAM

Το Galaxy Z Flip 6 της Samsung αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του τον Ιούλιο στo Unpacked μαζί με το Galaxy Z Fold6 και το Galaxy Ring.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy Z

Samsung Galaxy Z Fold 6: Leak αποκαλύπτει πιθανές επιλογές αποθήκευσης και χρώματος

Σε λίγους μήνες, αναμένουμε την κυκλοφορία των νέων Samsung Galaxy Z Fold 6 και Galaxy Z Flip 6 και οι φήμες για τα αναδιπλούμενα πληθαίνουν.

Gear featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Ring: Leak αποκαλύπτει ότι θα έρθει σε 8 διαφορετικά μεγέθη

Το Samsung Galaxy Ring το πρωτοείδαμε τον Ιανουάριο και στη συνέχεια παρουσιάστηκε τον Φεβρουάριο στο MWC.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy S24 FE: Πότε θα κυκλοφορήσει τελικά;

Το Samsung Galaxy S24 FE ακούγεται εδώ και πολύ καιρό ότι θα κυκλοφορήσει τους επόμενους μήνες ωστόσο μια νέα πηγή υποστηρίζει κάτι άλλο.