Samsung: Ετοιμάζει foldable smartphone με clamshell σχεδιασμό και punch hole

https://www.youtube.com/watch?v=AZDl_SP-w9E

Πέρυσι, κατά τη διάρκεια του developer conference η Samsung είχε αποκαλύψει μερικά στοιχεία για το πρώτο της foldable smartphone. Αν και η κυκλοφορία του Samsung Galaxy Fold πέρασε από σαράντα κύματα, τελικά το smartphone βγήκε στην αγορά. Επιπλέον, η νοτιοκορεάτικη κατασκευάστρια φαίνεται θα συνεχίσει την ενασχόλησή της με τις foldable συσκευές και ετοιμάζει την επόμενη κίνηση της.

Το μέλλον των foldable smartphones

Κατά τη διάρκεια της φετινής developer conference η Samsung έδειξε ένα teaser το οποίο αφορούσε κάποιο νέο foldable smartphone. Στο βίντεο βλέπουμε το Samsung Galaxy Fold να μετατρέπεται σε ένα παραδοσιακό clamshell τηλέφωνο.

Τα bezels του foldable smartphone είναι πρακτικά ανύπαρκτα και η selfie κάμερα βρίσκεται κεντρικά πάνω στην οθόνη μέσα σε punch hole. Ο σχεδιασμός του τηλεφώνου είναι ιδιαίτερα παρόμοιος με αυτόν που θα έχει το Motorola RAZR 2019.

Samsung, Samsung: Ετοιμάζει foldable smartphone με clamshell σχεδιασμό και punch hole

Σε αντίθεση με το περσινό teaser, το συγκεκριμένο δεν αποτελεί την ανακοίνωση κάποιου νέου προϊόντος. Αντιθέτως, η Samsung σημειώνει ότι απλώς ερευνά νέους σχεδιασμούς για foldable smartphones.

Επίσης, η εταιρεία δεν αναφέρθηκε καθόλου στο μέλλον του συγκεκριμένου foldable smartphone. Απλώς, χρησιμοποίησε το teaser ως γέφυρα για να σχολιάσει την επερχόμενη μεγάλη αναβάθμιση του λειτουργικού συστήματος που χρησιμοποιεί στα έξυπνα τηλέφωνα της, το One UI 2.0.

Samsung, Samsung: Ετοιμάζει foldable smartphone με clamshell σχεδιασμό και punch hole

Τέλος, ενδιαφέρον είναι το γεγονός ότι στο παρελθόν το Bloomberg είχε αναφέρει πως η Samsung εργάζεται πάνω στη κυκλοφορία του δεύτερου foldable smartphone της. Η ιστοσελίδα σημείωνε ότι η συσκευή θα κυκλοφορήσει στις αρχές του 2020, θα έχει 6,7 ιντσών οθόνη η οποία διπλώνει οριζόντια. Επιπλέον, είχε αποκαλυφθεί πατέντα η οποία έδειχνε ότι η εταιρεία εργάζεται πάνω σε ένα smartphone το οποίο θα έχει τον ίδιο σχεδιασμό με το Motorola RAZR 2019.

Samsung, Samsung: Ετοιμάζει foldable smartphone με clamshell σχεδιασμό και punch hole

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy Z Flip

Samsung Galaxy Z Flip 6: Ανατροπή στην ανατροπή – Με Snapdragon 8 Gen 3 και 8GB RAM

Πρόσφατες φήμες ήθελαν το Samsung Galaxy Z Flip 6 να έρχεται με ξεπερασμένο επεξεργαστή Snapdragon 8 Gen 2 αλλά και τεράστια μνήμη RAM 12 GB.

Gear Samsung

Η Samsung λανσάρει φορτιστή 50W που κοστίζει 70 ευρώ

Εάν αγοράσετε ένα smartphone προηγμένης τεχνολογίας της Samsung ή και ένα μεσαίας κατηγορίας, δεν υπάρχει φορτιστής στη συσκευασία.

Gear featured Qualcomm Snapdragon

Snapdragon X Plus: 10πύρηνη CPU, ίδια GPU και NPU με τo Elite

Το Snapdragon X Elite είναι το μόνο προϊόν στη νέα σειρά chipset της Qualcomm που επικεντρώνεται στα Windows αλλά αυτό πρόκειται να αλλάξει.

Gear Apple featured iPad

Μετά από 14 ολόκληρα χρόνια τα iPad θα αποκτήσουν Αριθμομηχανή

Η Apple, 14 χρόνια μετά από την κυκλοφορία του iPad, σχεδιάζει επιτέλους μια εφαρμογή Αριθμομηχανής για το tablet με το iPadOS 18.