Samsung: Εξηγεί γιατί το Galaxy Note 7 πιάνει φωτιά

Μετά το πάγωμα των πωλήσεων και την ανάκληση όλων των Samsung Galaxy Note 7 που είχαν πουληθεί σε όλες τις αγορές εκτός της Κίνας, η Samsung πραγματοποίησε την δική της έρευνα προκειμένου να καταλήξει τι είναι αυτό που φταίει τελικά.

Μέσα από επίσημη δήλωση η Samsung αναφέρει ότι το πρόβλημα είναι στην μπαταρία και εξηγεί πολύ σύντομα ότι η υπερθέρμανση στην μπαταρία προκύπτει όταν η άνοδος και η κάθοδος έρχονται σε επαφή. Η ίδια υποστηρίζει ότι πρόκειται για ένα πολύ σπάνιο σφάλμα στην διαδικασία κατασκευής.

Επιπλέον, η Samsung επισημαίνει ότι έχουν καταγραφεί επίσημα 35 περιστατικά εκρήξεων σε κέντρα εξυπηρέτησης πελατών, τα 17 συνέβησαν στην Κορέα, 17 στις ΗΠΑ και 1 στην Ταϊβάν. Δεν έχουμε κάποια αναφορά για Ευρώπη και τονίζει πως σε παγκόσμιο επίπεδο δεν αναφέρθηκε ούτε τραυματισμός.

Τέλος, οι πληροφορίες θέλουν την Samsung SDI να έχει αναλάβει το 70% της παραγωγής των μπαταριών του Samsung Galaxy Note 7 και ότι είναι δικές της οι ελαττωματικές μπαταρίες, όμως η Samsung αρνήθηκε να επιβεβαιώσει επίσημα ότι οι μπαταρίες είναι της Samsung SDI. Σε σχετική ερώτηση η Samsung απάντησε ότι δεν μπορεί να επιβεβαιώσει κάτι τέτοιο και ότι συνεργάζεται με διάφορους προμηθευτές. “Unfortunately we will not be able to confirm this as we work with several suppliers”, είπε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, συνεχίζουν να αυξάνονται οι αναφορές για τα περιστατικά εκρήξεων του Samsung Galaxy Note 7, καθώς εχθές ένας άνδρας από την Florida ανέφερε ότι το αυτοκίνητό του πήρε φωτιά εξαιτίας του Note 7.

Διαβάστε επίσης: Galaxy Note 7: Πιθανόν να ευθύνεται για πυρκαγιά σε κατοικία

note 7 battery, Samsung: Εξηγεί γιατί το Galaxy Note 7 πιάνει φωτιά
Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

41 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
viel

ακομα 35 ε? χαχαχαχαχ και το σπιτι που πηρε προχτες δεν πιανεται? ο απο πανω που λεει οτι πηρε παραπροχτες οχι ε? το 35 μας βολευει καλα ειναι… ασε τους αλλους να μην μετρανε! για γελια

Tasos Spanos

Οι γρατζουνιές και η ram σας πειράζει στο iPhone εδώ οι διάφοροι σχολιαστές δεν βλέπω να λέτε τίποτα.
Θα μου πείτε δεν είστε κάτοχοι της συσκευής.
Αλλά ούτε κάτοχοι είστε της Apple αλλά ο σχολιασμός πάει σύννεφο.

Δεν είναι 35. Είναι πολλά παραπάνω τα τηλέφωνα. 35 ήταν πριν μια εβδομάδα. Αλλα 2-3 διάβασα μόνο εγώ τυχαία από τότε.
Έδωσε αρχικά άκυρο στις πωλήσεις η εταιρεία αλλα μόλις παρουσιάστηκε το iPhone 7 plus ακύρωσε και το πάγωμα των πωλήσεων.
Φοβάται βλέπεις.
Τον θάνατο της αλεπούς θα πάθει η Samsung με αυτή την συσκευή.

bezilys

Καλά μέχρι εδώ φαντάσου τώρα να έχει κάποιος αυτό το κινητό σε κάποιο βενζινάδικο, η να το έχει κάποιος σε κανένα εργοστάσιο πυρήνικων τι θα γίνει?δεν δικαιολογουνται αυτά τα πράγματα είναι δημόσιος κίνδυνος!!! Μέχρι και ολόκληρο δάσος μπορεί να κάψει το που το σκέφτομαι!

ChristosT

Έγινε μία μακακία στην γραμμή παραγωγής των 70% των μπαταριών. Τέλος. Αυτά συμβαίνουν παντού. Επειδή όμως η μπαταρία ΔΕΝ είναι αποσπώμενη η εταιρεία μπήκε σε τεράστια φασαρία. Αυτό είναι όλο. Άν ήταν αποσπώμενη το θέμα λυνόταν στην στιγμή.
Άς βάλει μυαλό η samsung και άς κοιτάξει τον επανασχεδιασμό στο πίσω μέρος της συσκευής. Το πόσες συσκευές ΘΑ παθαίνανε μπλακάουτ δεν έχει σημασία αφού σου λέει οτι η ελλατωματική σειρά κατέχει το 70% των συσκευών.
Κοιτάξτε μην πάθει και η apple κανά τέτοιο και να σας δώ μετά τι θα κάνετε. Θα μου πεί κάποιος εδώ λύγιζε και είπε βάλτε το σε θήκη.

viel

σημερα η β κορεα λεει πραγματοποιησε την μεγαλυτερη πυρηνικη εκρηξη. μαλλον πεταξε 4-5 note 7 στο εδαφος

Nickolas

Πολύ μεγάλη ατυχία για τη Samsung δυστυχώς θα της κοστίσει αυτό το λάθος.
Πάντως πέρα από τα 35 συμβάντα, τα δυο που ισχυρίζονται οτι ο ένας του κάηκε το σπίτι και ο άλλος το αυτοκίνητο μου φαίνονται λίγο περίεργα, όχι οτι δε θα μπορούσε να συμβεί αλλά το γεγονός οτι έγιναν και μετά την ανάκληση κάπως με υποψιάζει.
Βέβαια οι ειδικοί είναι αυτοί που θα βρουν τι έγινε, αλλά ακόμη και αν οι ίδιοι οι ιδιοκτήτες έκαναν κάτι που να προκάλεσε την ανάφλεξη των κινητών δύσκολο να αποδειχθεί.

TechGeek

@Nickolas Η ανάκληση δεν έγινε επίσημα σε συνεργασία με τον τοπικό φορέα, οποτε κανένας δεν έχει ιδέα για την ανάκληση παρα μονο αυτοί που το άκουσαν στην TV τυχαία η σε κανένα site. Νομίζεις είναι παράξενο να υπάρχουν χιλιάδες άτομα από τα 2 εκατομμύρια που δεν άκουσαν για την ανάκληση? Λογικό είναι

Nickolas

@TechGeek
Αν δεν κάνω λάθος ακόμη και η δική μας Samsung έβγαλε ανακοίνωση στο Facebook, οπότε το ίδιο φαντάζομαι έγινε και στις ΗΠΑ, επίσης ο κύριος με το αυτοκίνητο αναφέρει ότι αγοράζει Note πολλά χρόνια τώρα, άρα μιλάμε για κάποιον που ασχολείται με την τεχνολογία και θα έχει σίγουρα κάνει like στη σελίδα της Samsung στο facebook, πιο πιθανό βρίσκω να το είχε διαβάσει κάπου.
Από εκεί και πέρα εννοείται μπορεί και όντως να μην πήρε χαμπάρι και να ξέχασε το κινητό να φορτίζει στο μπαρμπριζ.
Από δω και πέρα πάντως με τόση δημοσιότητα που πήρε το θέμα θα είναι πολύ δύσκολο να μην το έχει ακούσει κάποιος.

Alviso

Λυγιζει το iPhone 6 Plus αν το εχεις στη πισω τσεπη, χαμος σε ολο το κοσμο το μεγαλυτερο σκανδαλο μετα τις υποκλοπες του Nixon.

Παιρνει φωτια το Note 7 στη φορτιση και καιγονται σπιτια “Αυτα συμβαινουν”

mhmasatere

Χαλαρώστε λίγο στα σχόλια. Επίσης αυτό που βγαίνει ο κάθε κακομοίρης και λέει οτι του κάηκε το σπίτι, του κάηκε το αμάξι, του κάηκε το βρακί της γκόμενας, του κάηκε το φρύδι ΕΞΑΙΤΙΑΣ του Note7 έχει καταντήσει γελοίο. Και όλα αυτά ΠΑΡΑ την ανάκληση και τις 500 προειδοποιήσεις ρε παιδί μου, ΟΟΟΛΩΣ ΤΥΧΑΙΩΣ… Απλά, το βρήκανε τώρα και προσπαθούν να το εκμεταλλευτούν ζητώντας αποζημιώσεις. Το κεφάλι τους καίνε μόνο γιατί απλά ένα νέο Note7 θα πάρουν.
Μη ξεχνάμε ότι αυτό γίνεται στη φόρτιση, τι διάλο και στο βρακί τους το φορτίζουν. Τέλος πάντων, όσοι δεν είναι iPhonακιδες κράχτες ξέρουν οτι αυτά συμβαίνουν και θα λυθεί στο μέγιστο. Εσείς συνεχίστε να οργιάζετε, άμα σας κάνει καλό και αισθάνεστε καλύτερα κάντε το, no problem. Καθήστε και σκοτωθείτε για τα κινητά.

vag

@techGeek .. τι εννοείς δεν το έμαθε η το ακουσε απο πουθενά … galaxy note 7 πηρε smartphone είναι. .. λογικα εχει ένα σωρό εφαρμογές social στο κινητό για να το μάθει … είστε πολυ υπερβολικοί μερικοί

Raziel

Τραγικοι ειστε μερικοι βγηκαν προβληματικα το ξερουμε το ξερουν το φτιαχνουν τι αλλο να κανουν δηλαδη τα περνουν πισω τους κραζετε αν δεν τα περναν παλι τους κραζετε ελεος

Enki

Αυτες ειναι κινεζικες μ———-ς επειδη του πασαρε το 6gb εκει.θελουν βγουν και απο πανω αλλα δεν θα τους περασει

viel

@ mhmasatere -> https://bgr.com/2016/09/07/galaxy-note-7-recall-explosion-house-fire/

The cause of the fire is under investigation. Horry County Fire Rescue investigators said the fires originated near a wall where Hartzog’s Galaxy Note 7 was charging. Meanwhile, the man’s family has been displaced from their house, which is now condemned.

η πυρεσβηστη λεει οτι η φωτια ξεκινησε σε ενα χαλι που διπλα φωρτηζε ενα note 7! δεν το λεει ο καθε πικραμενος εκτος αν ειστε τοσο κολημενοι και δεν πιστευετε και την πυροσβεστηκη… επισης η ασφαληστηκες στη samsung και του σπιτιου εχουν σηναντηθει και κοιτανε να βρουμε την ακρη, για να παει ασφαληστηκη της samsung δεν πηγε τυχαια φιλε μου, επισης 2 περιστατικα και σε US μετα απο τα 35…..

Apostolos

Κάνει ανάκληση όλων των συσκευών, τι δεν καταλαβαίνετε?
Αστοχιες συμβαίνουν παντού και τις πληρώνει τώρα η Samsung.
Την δική σας αστοχια του κομπλεξικου μυαλού σας που αγοράζετε iPhone την πληρώνετε επίσης δίνοντας πολλά λεφτά για ηλιθιο κινητό.

Ante_Geia

Πολύ αργά … είδη έκανα προπαραγγελία το iphone 7.

Argi

Ναι συμφωνώ σε όλα ωραία έχει πρόβλημα στην μπαταρία το Note 7 εεεε και τι σημαίνει οτι δεν ειναι καλό; ;;;; ειναι 2 κλάσης ανώτερο απο το iPhone και στην τελική θα γίνει αντικατάσταση στην μπαταρία και θα ειναι οκ το τηλέφωνο και πολυ ανοτερο απο καθε iPhone…..Οταν ομως σου λέει οτι λυγιζει το iPhone υπάρχει περίπτωση ρε να σταματήσει να λυγιζει; ;;; εκανε τιποτα για να μην λυγιζει ;;; ναι έκανε να βγαλει το επόμενο μοντέλο να δώσεις 1000€ ξανα για να μην λυγιζει……..

Mary

Ναι παιδιά αυτά συμβαίνουν ειδικά όταν γίνονται μακριά από μας. Αν συνέβαινε το ίδιο σε εσάς η σε δικα σας πρόσωπα θα λέγατε αυτά συμβαίνουν;
Αυτοί είστε. Πάνω από όλα η Samsung και όλοι άλλοι ας πάνε να γ…..
Πόση κατρακύλα πια;

navouxodonosoras

Να πω οτι λυπαμαι θα ειναι ψεμματα…Και εις κατωτερα…

navouxodonosoras

Και θα συμφωνησω με τον φιλο που εγραψε οτι αν εκανε αποσπωμενη την μπαταραια θα ηταν μικρο το κακο..Δωρο μια γνησια σωστη μπαταρια μαζι με την συσκευη και ολα καλα κια ωραια..Αλλα αυτα παθαινεις οταν προσπαθεις να κανεις μαιμουδιες σαν αυτες που κανου αλλες εταιρειες

bezilys

@mhmasatere όχι φίλε αυτά δεν συνβαινουν όπως λες δεν δικαιολογειτε εν έτη 2016 να γίνονται τέτοια λάθη από μια από
της”μεγαλύτερες” εταιρίες στον κόσμο,δεν λέω έχουν γίνει και παλιότερα περιστατικά να πιάνουν τα κινητά φωτιά αλλά ήταν λίγα και δεν ήταν τόσο μεγάλο το πρόβλημα εδώ βλέπεις κάθε μέρα και ένα note 7 καίγεται που θα πάει το πράμα?και όχι δεν είμαι fan της iPhone και της iPhone αν συμβεί κάτι τέτοιο δεν θα την δικαιολογήσω….

Manolis

“σε όλες τις αγορές εκτός της Κίνας”, εντάξει είναι 2 δις οι Κινέζοι αλλά δε χρειάζεται να τους καθαρίσει η Ν. Κορέα με αυτό το τρόπο!!! χαχαχαχα!!!!

dimitris

@tasos spanos Πού ακριβώς δεν βλέπεις οτι δεν λένε κάτι από τότε που έχουν βγάλει το θέμα 100 σχόλια λένε σε κάθε ποστ!!

aptalikos

Γουστάρω Σαμύ ακριβώς γι’αυτό το λόγο, βγαίνει κάτι προβληματικό, το παραδέχεται, το αποσύρει και το αντικαθιστά. Η μηλοεταιρία θα μας είχε στείλει σε σεμινάρια πως να φορτίζουμε το κινητό. Μετά το S7 edge έχω ήδη κλείσει και για το S8.

παπαροκας tiamat

Αν ανατινασσοταν σαν δυναμητακια τωρα τη πρωτη βδομαδα κυκλοφοριας του, φανταστειτε τι θα γινοταν μεσα σε ενα χρονο!και ειδικα σε θερμες χωρες οπως η ελλαδα η η αιγυπτος που θα ανεβαζε ευκολα θερμοκρασιες …

Γιαυτο το απεσυρε η samsung μπαινοντας μεσα ενα δις !

VasiliS7Edge

Εγω βλέπω σε διάφορα site που συγκρίνουν το iPhone 7 με, μια μπαταρία που εκρήγνυται που τυχαίνει να ήταν μέσα στο Note 7. Οχι ρε φίλε δεν είναι έτσι, με το Note κάνεις 10 φορές περισσότερα πράγματα απ’ οτι με ενα iPhone. Σε ταχύτητα δεν συγκρίνεται το iPhone οκ, αλλα σε όλα τα άλλα υπάρχει χάσμα. Τώρα αν κάποιος ακύρωσε το Note 7 για iPhone 7 σημαίνει οτι ποτέ δεν ήθελε Note. Σε όλη την ιστορία με χάλασε που πρέπει να περιμένω περισσότερο.

Αλέξανδρος

Μερικοί “στάζετε φαρμάκι”. Άκου εκεί ελπίζω και σε κατώτερα…………….????

Κανείς δε λέει ότι δεν ήταν μεγάλο φάουλ της Sammy και φυσικά δεν το κάνει για την καλή της την καρδιά αφού υπάρχει ΣΟΒΑΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. Αλλά έγινε και το αναγνώρισε ( γιατί δεν γινόταν και αλλιώς ) και αυτό θα της στοιχίσει. Από εκεί και πέρα που μπήκατε μερικοί iphonάδες θα πρέπει να κοιτάτε και τα χάλια σας γιατί μην θυμηθούμε:
i4 το πρόβλημα με την κεραία και η απάντηση: Το κρατάτε λάθος ( από τον ίδιο τον Jobs )

bendgate iphone 6

Touch Disease για iPhone 6 και 6 Plus

Ποτέ δεν έγινε καμία ανάκληση ΑΛΛΑ ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ. Για αυτό ηρεμήστε και μην κάνετε σαν παιδάκια.

kostas

τι γίνεται τώρα εδώ Ελλάδα Κώστα..?? είμαστε οκ ή περιμένουμε..???

kostas

είναι δυνατόν να συγκρίσεις τα notes με τα I Phones….??? τι να το κάνω το I Phone μόνο φίρμα (apple) πληρώνεις….οκ έγινε κάποιο κατασκευαστικό λάθος συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες….είχε τα #α@$#!% η Samsung το παραδέχτηκε τις αποσύρει της συσκευές θα τις αντικαταστήσει και όλα καλά…πες ότι βγήκε 2 μήνες αργότερα απ την μέρα που βγήκε σιγά τα ωά….!!

navouxodonosoras

@Αλεξανδρος επειδη αναφερεσε σε μενα να σ ε ενεημρωσω οτι δεν ειχα και ουτε θα εχω ποτε iphone και δεν θα αναφερω τους λογους γιατι θα μιλαμε δεκα μερες ..Δευτερον δεν εχω μετοχες και κερδη σε καμμια εταιρεια οποτε ναι και εις κατωτερα..Γιατι πως να το κανουμε δερβεναγα στην τσεπη μου δεν βαζω καμμια εταιρεια που δεν σεβεται τα στοιχειωδη..Ουτε τη Samsung για αυτο και για αλλα που κανει κατα καιρους ουτε την htc που κοστολογει τα κινητα της στο θεο ουτε και την lg που μετα απο κατι μηνες τα κινητα βαρανε bootloop απο το πουθενα..Υπαρχουν εταιρειες πουτ και καλες τιμες εχουν και ποιοτικα προιντα δινουν και καλο θα ειναι να κοιταμε και λιγο προς αυτες

vasilist

Σχεδόν όλες οι εταιρείες κάποια στιγμή είχαν θέματα με την μπαταρία όπως και η Apple https://www.apple.com/gr/support/iphone5-battery/
Το θέμα είναι να το αναγνωρίζουν και να τα αντικαθιστούν χωρίς επιβάρυνση για τον πελάτη,.
Μην βιάζετε χολή μερικοί γιατί θα ξανά γυρίσει ο τροχός, έτσι είναι η βιομηχανία.

George

ΟΚ εγώ το κατάλαβα ότι γίνονται λάθη και μπράβο που θα το διορθώσει και που ενημέρωσε παντού για το πρόβλημα (άμεσα)
Από όλη την ιστορία δεν καταλαβαίνω ένα πράγμα , πριν τα πουλήσουν δεν τα δοκίμασαν ?

dreamfighter

Λοιπόν. Όλα είναι στο μυαλό μας. Καθένας κρίνει σύμφωνα με τις ανάγκες του και το γούστο του. Το να τσακωνόμαστε για βλακείες δεν έχει νόημα. Εμείς είμαστε που τους τα σκάμε και δεν είμαστε αυτοί που βγάζουμε τα κέρδη. Οπότε αντιπαραθέσεις ζόρικες είναι για κλάματα. Στο θέμα μας. Κάτοχος note 4 (και για λίγο note 3 neo) το οποίο μου το κλέψανε πριν μια εβδομάδα είμαι σε αναζήτηση του επόμενου. Κοιτάζω όλες τις εταιρείες να δω πιο θα μου αρέσει ή θα μου προσφέρει κάτι παραπάνω στην καθημερινότητα μου. Δυστυχώς μόνο ένα Νote με κάνει να νοιώθω ότι θα έχω το κάτι παραπάνω. Φίλος μου είναι ευχαριστημένος με ένα cubot chettah. Να του πω πάρε samsung.?? Και τελικά διαλέγουμε εταιρεία για το προϊόν ή για την υποστήριξη μετά την πώληση???. Εγώ μάλλον για το προϊόν και κάνω τον Σταυρό μου. Στην πράξη τις περισσότερες φορές, σχεδόν όλες οι εταιρείες δεν ανταποκρίνονται με τον τρόπο που θέλει ο πελάτης. Κρίνω την αντίδραση της samsung σε αυτό το γεγονός άριστη. Θα μπορούσε να πει ΄΄έλα στο service να το κοιτάξουμε΄΄ σε όσους το έχουν ήδη στα χέρια τους και όχι αντικατάσταση. Και για τα περιστατικά να σφυρίζει αδιάφορα (θα μπορούσε). Και τέλος… Συνέχεια »

navouxodonosoras

@vasilist Tουλαχιστον για μενα ειναι λαθος η ολη προεσεγγιση για ενα και μονο λογο..Δεν κατηγορω την εταρεια για την αστοχια σε μπαταρια..Το θεμα ειναι οτι αν ειχε κρατησει την γραμμη που ακολουθουσε ως και το 4 που ειχε αποσπωμενη μπαταρια θα ζηταγε απλα συγνωμη και θα εκανε δωρο μια ακομα μπαταριουλα την σωστη αυτη τη φορα..Και ουτε θα ειχε τετοια ζημια σαν εταιρεια που δεν με νοιαζει κιολας ουτε και θα περιμεναν οι αγορστες του προιοντος να μαθουν τι θα γινει με τις συσκευες τους και αν και ποτε θα γινει ανακληση..Επελεξε ομως να κανει τις εξυπναδες τησ Apple και τωρα τα λουζεται..

Αν. 3

Αντε, μετά την sd, να γυρίσουμε επιτέλους στις αποσπώμενeς μπαταρίες… Νισαφι

bezilys

@Αλέξανδρος χαχαχαχα συγρινεις το πρόβλημα του s6 με το note 7?το ξέρεις ότι η Samsung ή κάθε εταιρία δεν μπορούσε να κάνει διαφορετικά γτ θα πλήρωνε παραπάνω αν θα ηπηρχαν θύματα!

vasilist

@navouxodonosoras συμφωνώ μαζί σου για την μπαταρία και εγώ πάντα τηλέφωνο με αποσπώμενη μπαταρία και Micro sd ψάχνω γιαυτό είμαι με το LG G5, δεν είχα και πολλές επιλογές με τα φετινά flagship.

James

Αντε να τα μαζέψουν όλα γιατί σιγά σιγά εξελίσσεται σε αρμαγεδώνα. Δε θέλει και πολύ να καεί κανένας στον ύπνο του.

ΘΟΔΩΡΗΣ

στην Ελλάδα το εχει πουλησει κανείς; εγω το έχω από Amazon.de και το δουλεύω μια χαρά. Ούτε υπερθέρμανση Ούτε τίποτα. Σήμερα μου είπαν ότι 19/9 ξεκινάνε να στέλνουν τις νεες παραλαβές. Το τηλέφωνο απλα δεν υπάρχει…

Anakin

Τα καλύτερα σχόλια @viel και @mary! Ότι και να μας κάνει η σαμμυ εμείς την λατρεύουμε μόνο σαμσουνγκ

Cymon

Λάτρης και κάτοχος note 2, 3 και 4!!! Ας το παραδεχτούμε παιδιά, δεν είναι κακό…Το λάθος της Samsung ΤΕΡΑΣΤΙΟ και αυτό διότι βιάστηκε να περάσει τα tests ώστε να βγάλει πρώτη το κινητό (από την apple). Ότι και να λένε οι λάτρεις του μήλου έχουν δίκιο!!! Πολλά θα μπορούσαν να έχουν γίνει ώστε να αποφευχθεί το λάθος αλλά δεν έγιναν…δύο είναι τα σίγουρα…ότι θα πέσουν κεφάλια στη sammy και ότι τα επόμενα χρόνια οι κορεάτες θα έχουν μάθει από τα λάθη. Άρα καλύτερα κινητά με λιγότερες αστοχίες!!!
Προς όλους τους note lovers…σύντροφοι υπομονή!!! Ίσως αυτή η αναποδιά γυρίσει προς όφελός μας!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Exynos Samsung Snapdragon

Samsung Exynos 2500 3nm: Θα έχει καλύτερη απόδοση από τον Snapdragon 8 Gen 4;

Η Samsung φαίνεται πως έχει κάνει μεγάλα βήματα με τις επιδόσεις των Exynos επεξεργαστών της και φέτος λέγεται πως θα αγγίξει κορυφή.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Flip 6: Λίστα benchmark επιβεβαιώνει specs

Μια νέα λίστα benchmark επιβεβαιώνει κάποιες από τις προδιαγραφές που περιμέναμε για το Samsung Galaxy Z Flip 6.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy M15: Αυτή θα είναι η τιμή του στην Ευρώπη

Το Galaxy M15 της Samsung έγινε επίσημο τον περασμένο Μάρτιο, στη συνέχεια έφτασε στην Ινδία και τώρα ετοιμάζεται για την Ευρώπη.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S21

Χρήστες συσκευών Samsung Galaxy παραπονιούνται για πράσινες γραμμές στην οθόνη μετά από ενημέρωση

Οι περιβόητες πράσινες γραμμές έχουν επιστρέψει για να στοιχειώσουν ορισμένους χρήστες Samsung Galaxy μετά από ενημέρωση του τηλεφώνου.