Samsung Exynos 5 Octa, Ο οκταπύρηνος επεξεργαστής έχει και 4G/ LTE

Το τμήμα semiconductor της Samsung Electronics επιβεβαίωσε ότι ο νέος οκταπύρηνος επεξεργαστή Exynos 5 Octa είναι συμβατός με δίκτυα κινητής τηλεφωνίας 4G/ LTE. Σε ερώτηση όμως για το αν όλα το Galaxy S 4 με τον συγκεκριμένο επεξεργαστή θα είναι και 4G, παρέπεμψε στο τμήμα της Samsung Mobile με τα κινητά.

Να θυμήσουμε ότι θα κυκλοφορήσουν δύο μοντέλα ένα με τον 5 Octa και ένας με τον τετραπύρηνο Snapdragon 600 1.9GHz. Δείτε εδώ κάποια πρώτα benchmarks του Exynos 5 Octa.

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Κωνσταντίνος

Ε τότε ας καθυστερούσε την κυκλοφορία του S4
έλεος πραγματικά

chris

Θα βαλει σε λιγα μοντελα τον octa,θα διορθωσει τυχον προβληματα,και θα τον βαλει ολοκληρωτικα
στο NOTE 3,για να σαρωσει(παλι)οτι κινειται.Απο θεμα μονο αυτονομιας να δουμε τι θα κανει?Και στα games ομως,οχι μονο σε ομιλια.

kostis

ποτε θα καταλαβετε οτι η sammy δεν εχει φουλ ετοιμο τον οκτα και για αυτο το πρωτο διαστημα θα κυριαρχει η εκδοση με τον snap600?

bill

Kostis εμεις το εχουμε καταλαβει προ πολλου..το θεμα ειναι η samsung το εχει καταλαβει?δηλαδη εσυ θα πηγαινες να παρεις το μοντελο με τον s 600 μονο και μονο επειδη δεν ειναι ετοιμη η samsung? Δε θελεις το αλυτερο σαν καταναλωτης? Αλλα σου λεει η samsung για να μη χασω μεριδιο της αγορας απο το htc και το xperia που σαρωνει κατσε να βγαλω s4 να ο παρουν οι καμμενοι για να λενε οτι εχουν το νεο galaxy,οι οποιοι ουτε αν θα ξερουν τι φοραει το κινητο μεταξυ μας, και μετα απο μερικους μηνες βγαζω και το “καλο” στην αγορα που θα ξεζωριζει στα benchmark.

Dimos

bill, τι έχει δηλαδή το μοντέλο με τον S600? Εγώ νομίζω στα 1,9 GHz γαζώνει όλα τα υπόλοιπα μοντέλα…Και από κατανάλωση τι διάολο?…Δεν θα κρατάει μιάμιση μέρα τουλάχιστον?…Γιατί μας φαίνεται τόσο κακό το μοντέλο με τον snapdragon?…

Ziarkas

Η αλήθεια είναι πως εμάς δεν μας χαλάει καθόλου η έκδοση με τον s600..Αν όμως γυρίσετε σε προηγούμενα σχόλια σας θα δείτε πως εσάς χαλάει.Όταν κραζατε όλες τις εταιρειες με τους Qualcomm και λέγατε πως ένα είναι το κινητό,s4 με octa.Τώρα ο octa γίνεται γαργάρα,και ο s600 τέλειος είναι..Ναι το ξέρω πως κάποια στιγμή θα έρθει και ο octa, (κατά τη γνώμη μου ΑΝ έρθει στο s4) αλλά τότε θα πρέπει να τα βάλει με τα θηρία tegra 4 – Qualcomm s800..
Τώρα μιλήστε μας με πωλήσεις που εκεί σίγουρα θα είστε ψηλά.
(Και snapdragon 2πυρηνο να σας έδειξε θα το περνάτε γιατί πολύ απλά είναι SAMSUNG GALAXY S4…

Dimos

Εμένα δεν με χαλάει καμία από τις 2 εκδόσεις..Απλά θα περιμένω την έκδοση με Octa γιατί πολύ απλά με ενδιαφέρει και η αυτονομία!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Google Google Pixel

Find My Device της Google: Με Android 15, θα βρίσκεις τo Pixel σου ακόμα και όταν είναι κλειστό

Το δίκτυο Find My Device της Google θα δώσει την ευκαιρία στους χρήστες Android να έχουν ένα δίκτυο παρακολούθησης χαμένων συσκευών.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip 6: Φήμες για ακόμα μεγαλύτερη εξωτερική οθόνη και προστασία Gorilla Glass Armor

Μεγαλύτερη εξωτερική οθόνη φημολογείται ότι θα έχει το επερχόμενο Galaxy Z Flip 6 της Samsung που περιμένουμε να έρθει το καλοκαίρι.

Software Android Twitter

Το X προετοιμάζει την υποστήριξη passkey στο Android

To X φέρεται να εργάζεται για να φέρει υποστήριξη για passkeys στην εφαρμογή Android της, μετά την κυκλοφορία του iOS. 

Gear Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Ring: Τον Αύγουστο και με περιορισμένες λειτουργίες

Το Samsung Galaxy Ring παρουσιάστηκε επίσημα αλλά η εταιρεία δεν το έχει ακόμα κυκλοφορήσει, ούτε έχει ανακοινώσει τις προδιαγραφές.