Samsung Exynos: Στις 4 Ιανουαρίου τα αποκαλυπτήρια του επόμενου SoC

Samsung Exynos ανακοίνωση, Samsung Exynos: Στις 4 Ιανουαρίου τα αποκαλυπτήρια του επόμενου SoC

Στις 4 Ιανουαρίου ανακοίνωσε η Samsung ότι θα παρουσιάσει επίσημα το επόμενο SoC της Exynos, το οποίο λογικά θα είναι το Exynos 9810.

Η εταιρεία αποκάλυψε μέσω Twitter ότι το επόμενο Exynos θα παρουσιαστεί στις 4 Ιανουαρίου ενώ η πρόσκληση αναγράφει «Πέρα από ένα απλό στοιχείο», θέλοντας προφανώς να τονίσει την ισχύ του.

Με την ημερομηνία επιβεβαιωμένη για τις 4 Ιανουαρίου φαίνεται ότι η Samsung θα ανακοινώσει το SoC λίγο πριν τη CES 2018 που ξεκινά στις 7 Ιανουαρίου.

Όλα δείχνουν ότι το SoC που θα αποκαλύψει η εταιρεία στις 4 Ιανουαρίου θα είναι το Exynos 9810, το οποίο θα ενσωματωθεί στις ναυαρχίδες Samsung Galaxy S9 και S9+ το 2018 στις αγορές που δεν θα κυκλοφορήσουν με Snapdragon.

Όσον αφορά στον επεξεργαστή, δεν έχουν γίνει γνωστά και πολλά, παρά μόνο ότι θα κατασκευαστεί στα 10-νανόμετρα (nm), όπως δηλαδή κι ο Exynos 8895.

Ήδη η Samsung με δελτίο τύπου της ανακοίνωσε τον Νοέμβριο τον Exynos 9810 αλλά δεν ανέφερε πολλά σχετικά με τις τεχνικές προδιαγραφές του. Όμως, ανέφερε ότι θα έρχεται με πυρήνες τρίτης γενιάς, αναβαθμισμένα γραφικά και μόντεμ gigabit LTE με υποστήριξη για συσσωμάτωση 6 μεταφορέων (6CA).

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.