Samsung: Φέρνει 12GB RAM και UFS 3.0 στα mid-range smartphone

, Samsung: Φέρνει 12GB RAM και UFS 3.0 στα mid-range smartphone

Η Samsung σήμερα ανακοίνωσε το νέο το high-end flagship SoC το οποίο ακούει στο όνομα Exynos 990 καθώς και μία νέα σειρά από smartphone η οποία ονομάζεται Galaxy Enterprise Edition. Ο Νοτιοκορεάτικος κολοσσός όμως έκρυβε ακόμη ένα χαρτί στο μανίκι του το οποίο σε αυτήν την περίπτωση αφορά τα mid-range smartphones. Πιο συγκεκριμένα, η Samsung φέρνει στα smartphone αυτής της κατηγορίας ένα Multi-Chip Package (uMCP) το οποίο προσφέρει έως και 12GB μνήμη RAM και αποθηκευτικό χώρο UFS 3.0.

Αυτό ουσιαστικά θα δώσει σε όσους δεν έχουν τα χρήματα να πάρουν ένα flagship smartphone μία σημαντικά βελτιωμένη εμπειρία. Το uMCP χρησιμοποιεί τα LPDDR4X 24 gigabit chip της Samsung. Αυτά τα chip δίνουν την δυνατότητα στην Samsung να προσφέρει 12GB μνήμη RAM συνδυάζοντας τέσσερα στο σύνολο 24Gb LPDDR4X chip μαζί με αποθηκευτικό χώρο ultra-fast eUFS 3.0 NAND σε ένα ενιαίο πακέτο. Ταυτόχρονα, ο Νοτιοκορεάτικος κολοσσός θα φέρει και ένα πακέτο με 10GB μνήμη RAM και eUFS 3.0 NAND.

Αυτά τα δύο πακέτα έχουν ρυθμό μεταφοράς δεδομένων 4.266 megabit ανά δευτερόλεπτο. Επίσης, υπάρχει υποστήριξη για ομαλή καταγραφή βίντεο ανάλυσης 4K ενώ ταυτόχρονα έχουν βελτιωθεί και οι AI και machine learning λειτουργίες.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Flip 6: Λίστα benchmark επιβεβαιώνει specs

Μια νέα λίστα benchmark επιβεβαιώνει κάποιες από τις προδιαγραφές που περιμέναμε για το Samsung Galaxy Z Flip 6.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy M15: Αυτή θα είναι η τιμή του στην Ευρώπη

Το Galaxy M15 της Samsung έγινε επίσημο τον περασμένο Μάρτιο, στη συνέχεια έφτασε στην Ινδία και τώρα ετοιμάζεται για την Ευρώπη.

Smartphones featured Nothing

H Nothing ενσωματώνει το ChatGPT της OpenAI στα τηλέφωνά της με το Nothing OS 2.5.5

Το Nothing Phone (2a) έχει ήδη πάρει το Nothing OS 2.5.5 με βελτιώσεις κάμερας, διορθώσεις σφαλμάτων και το security patch Απριλίου.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S21

Χρήστες συσκευών Samsung Galaxy παραπονιούνται για πράσινες γραμμές στην οθόνη μετά από ενημέρωση

Οι περιβόητες πράσινες γραμμές έχουν επιστρέψει για να στοιχειώσουν ορισμένους χρήστες Samsung Galaxy μετά από ενημέρωση του τηλεφώνου.