Samsung Galaxy Enterprise Edition: Νέα smartphone με 4 χρόνια υποστήριξη Android

, Samsung Galaxy Enterprise Edition: Νέα smartphone με 4 χρόνια υποστήριξη Android

Η Samsung ανακοίνωσε σήμερα τον Exynos 990 το νέο flagship SoC το οποίο θα ενσωματωθεί στα Galaxy S11. Μαζί με αυτο, η Samsung παρουσίασε και μία νέα κατηγορία smartphone με ονομασία Galaxy Enterprise Edition.

Η νέα σειρά της Samsung θα αποτελείται αρχικά από έξι συνολικά smartphone και αυτά είναι τα Galaxy S10, S10e, Note 10, A50, A40 και Xcover 4s. Αυτή η λίστα αναμένεται να μεγαλώσει με το πέρας του χρόνου.

Τα smartphone αυτής της κατηγορίας απευθύνονται σε εργαζόμενους και θα υποστηρίζονται για τέσσερα χρόνια από την Samsung με αναβαθμίσεις για το Android. Επιπλέον, τα Enterprise Edition smartphones θα ενσωματώνουν το Knox Configure το οποίο θα δώσει στον χρήστη μεγαλύτερο έλεγχο των ρυθμίσεων, των δικαιωμάτων, των εφαρμογών αλλά και του περιεχομένου γενικότερα. Μαζί με το Knox Configure η Samsung θα προσφέρει και το Enterprise Firmware over-the-air (E-FOTA) μέσα από το οποίο οι χρήστες θα μπορέσουν να ελέγξουν ευκολότερα τα firmware και security updates.

Τέλος, τα νέα smartphone θα έχουν μεγαλύτερο κύκλο ζωής και θα λάβουν τρία χρόνια εξειδικευμένο service καθώς και ανταπόκριση την επόμενη εργάσιμη ημέρα. Τα smartphone αυτά θα κυκλοφορήσουν αρχικά στο Ηνωμένο Βασίλειο και δεν γνωρίζουμε αν και πότε θα έρθουν στην Ελλάδα.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy Z Flip

Samsung Galaxy Z Flip 6: Ανατροπή στην ανατροπή – Με Snapdragon 8 Gen 3 και 8GB RAM

Πρόσφατες φήμες ήθελαν το Samsung Galaxy Z Flip 6 να έρχεται με ξεπερασμένο επεξεργαστή Snapdragon 8 Gen 2 αλλά και τεράστια μνήμη RAM 12 GB.

Gear Samsung

Η Samsung λανσάρει φορτιστή 50W που κοστίζει 70 ευρώ

Εάν αγοράσετε ένα smartphone προηγμένης τεχνολογίας της Samsung ή και ένα μεσαίας κατηγορίας, δεν υπάρχει φορτιστής στη συσκευασία.

Gear featured Qualcomm Snapdragon

Snapdragon X Plus: 10πύρηνη CPU, ίδια GPU και NPU με τo Elite

Το Snapdragon X Elite είναι το μόνο προϊόν στη νέα σειρά chipset της Qualcomm που επικεντρώνεται στα Windows αλλά αυτό πρόκειται να αλλάξει.

Gear Apple featured iPad

Μετά από 14 ολόκληρα χρόνια τα iPad θα αποκτήσουν Αριθμομηχανή

Η Apple, 14 χρόνια μετά από την κυκλοφορία του iPad, σχεδιάζει επιτέλους μια εφαρμογή Αριθμομηχανής για το tablet με το iPadOS 18.