Η Samsung Γαλλίας απολογείται με δωρεάν 128GB microSD σε κατόχους Note 7

Μετά την αποτυχία του Samsung Galaxy Note 7, διάφορα τμήματα της Samsung ανά τον κόσμο, έχουν τη δική τους προσέγγιση για να ζητήσουν συγγνώμη. Στις ΗΠΑ η Samsung το έκανε μέσω ολοσέλιδης απολογίας σε μεγάλες εφημερίδες, ενώ στην Κίνα τα στελέχη της γονάτισαν.

Στη Γαλλία η Samsung ακολουθεί μια διαφορετική προσέγγιση. Σύμφωνα με το SamMobile, η Samsung ξεκίνησε την αποστολή γραμμάτων όπου και απολογείται στους κατόχους του εκρηκτικού Samsung Galaxy Note 7 και μαζί με το γράμμα ως αποζημίωση δίνεται και μια microSD δωρεάν. Η κίνηση αυτή γίνεται παράλληλα με την έκπτωση 100 ευρώ αν επιστρέψουν το Note 7 και αγοράσουν Samsung Galaxy S7 ή S7 Edge.

Επιπλέον, η Samsung Γαλλίας τρέχει και έναν διαγωνισμό που οι χρήστες μπορούν να συμμετέχουν με την αποστολή ενός SMS. 1000 τυχεροί θα επισκεφθούν το Samsung Life Changer Park, όπου θα έχουν την δυνατότητα να δοκιμάσουν την εμπειρία του virtual reality.

Αυτές είναι κινήσεις που κάνει η Samsung Γαλλίας και δεν γνωρίζουμε αν θα γίνει κάτι ανάλογο και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες.

samsung 128GB microSD, Η Samsung Γαλλίας απολογείται με δωρεάν 128GB microSD σε κατόχους Note 7

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
KnightRider

Τουλάχιστον η Samsung κάτι κάνει και σέβεται λιγο τον καταναλωτή και οχι σαν την Apple να πληρώνει ο ιδιος ο πελάτης extra λεφτα για κατασκευαστικό λάθος της εταιρίας

Paris

Οπως και να το κανουμε ομως δεν μπορεις να συγκρινεις τα κατασκευαστικα λαθη της apple με τον αριθμο των εκρηξεων της samsung…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.