Samsung Galaxy A 2020: Θα χρησιμοποιούν MediaTek Dimensity 5G SoC

Samsung Galaxy A, Samsung Galaxy A 2020: Θα χρησιμοποιούν MediaTek Dimensity 5G SoC

Σύμφωνα με νεότερη αναφορά, η MediaTek θα προμηθεύσει τη Samsung με 5G επεξεργαστές, οι οποίοι θα χρησιμοποιηθούν στα μελλοντικά low-end μοντέλα της σειράς Samsung Galaxy A.

Οι επεξεργαστές της MediaTek στα smartphones της Samsung

Η MediaTek κυκλοφόρησε πρόσφατα το Dimensity 1000, ένα high-end 5G SoC το οποίο αναμένεται να χρησιμοποιούν αρκετά smartphones που θα κυκλοφορήσουν το 2020.

Εκτός αυτού, η εταιρεία ανακοίνωσε και δύο mid-range 5G SoCs με κωδικούς μοντέλων MT6885 και MT6873, τα οποία μάλλον θα χρησιμοποιήσει η νοτιοκορεάτικη κατασκευάστρια στα low-end Samsung Galaxy A Series το 2020.

Έχει γίνει γνωστό ότι η Samsung βρίσκεται σε επαφή με τη MediaTek με στόχο την επίτευξη συμφωνίας όσον αφορά την παραγωγή οικονομικών 5G chipsets, τα οποία θα χρησιμοποιήσει σε όλα τα μελλοντικά low-end smartphones.

Τα κέρδη των δύο εταιρειών

Η νοτιοκορεάτικη κατασκευάστρια έχει κλείσει την ODM βιομηχανία της στην Κίνα και επιδιώκει να αναθέσει την παραγωγή των low-end και mid-range smartphones σε τρίτους.

Αυτό δίνει την ευκαιρία σε εταιρείες όπως η MediaTek να συμμετέχουν στην παραγωγή προσιτών smartphones όπως τα Samsung Galaxy A, αυξάνοντας έτσι τα έσοδα τους.

Η MediaTek αποτελεί βασικό παράγοντα στην ανάπτυξη και επέκταση του 5G και των συσκευών που το χρησιμοποιούν. Η συνεργασία μεταξύ των δύο εταιρειών θα επιφέρει θετικά αποτελέσματα, τόσο στις ίδιες όσο και στην αγορά των προσιτών 5G smartphones.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Flip 6: Λίστα benchmark επιβεβαιώνει specs

Μια νέα λίστα benchmark επιβεβαιώνει κάποιες από τις προδιαγραφές που περιμέναμε για το Samsung Galaxy Z Flip 6.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy M15: Αυτή θα είναι η τιμή του στην Ευρώπη

Το Galaxy M15 της Samsung έγινε επίσημο τον περασμένο Μάρτιο, στη συνέχεια έφτασε στην Ινδία και τώρα ετοιμάζεται για την Ευρώπη.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S21

Χρήστες συσκευών Samsung Galaxy παραπονιούνται για πράσινες γραμμές στην οθόνη μετά από ενημέρωση

Οι περιβόητες πράσινες γραμμές έχουν επιστρέψει για να στοιχειώσουν ορισμένους χρήστες Samsung Galaxy μετά από ενημέρωση του τηλεφώνου.

Smartphones Samsung

Η Samsung αποκάλυψε την πιο γρήγορη μνήμη RAM LPDDR5X στον κόσμο

Πριν από μερικά χρόνια, η Samsung ανακοίνωσε RAM 8,5 Gbps LPDDR5X που εκείνη την εποχή ήταν η ταχύτερη στον κόσμο.