Samsung Galaxy A13 5G: Εμφανίζεται σε renders

, Samsung Galaxy A13 5G: Εμφανίζεται σε renders

Μια καλή εικόνα για τον σχεδιασμό του Samsung Galaxy A13 5G παίρνουμε από τα αναλυτικά renders στα οποία πρωταγωνιστεί. Η συγκεκριμένη 5G πρόταση της Samsung θα είναι ιδιαιτέρως προσιτή, σύμφωνα με τις φήμες.

Για να είμαστε ακριβείς, οι περισσότερες πηγές συμφωνούν ότι το Samsung Galaxy A13 θα είναι και το πιο προσιτό 5G smartphone της εταιρείας, το οποίο αναμένεται να κάνει την επίσημη εμφάνισή του στις αρχές του 2022. Το γεγονός ότι πρόκειται για μία προσιτή πρόταση φαίνεται και από τα renders που δείχνουν τόσο το εμπρός όσο και το πίσω, πλαστικό μέρος της συσκευής.

Η οθόνη του θα είναι τεχνολογίας IPS, LCD, σε διαγώνιο 6.48 ιντσών, υποστηρίζοντας ανάλυση 1080×2340 pixels. Ο επεξεργαστής του θα είναι ο MediaTek Dimensity 700, συνοδευόμενος από μνήμη RAM είτε στα 4, είτε στα 8 GB, ενώ ο εσωτερικός αποθηκευτικός χώρος θα είναι είτε στα 64, είτε στα 128 GB.

, Samsung Galaxy A13 5G: Εμφανίζεται σε renders

H κύρια πίσω κάμερα αναμένεται να είναι στα 50 Megapixel, με μία ακόμα ultra wide στα 5 Megapixel και μία των 2 Megapixel για το βάθος. Δεν έχουν γίνει γνωστές πληροφορίες για τη selfie camera, ενώ για την χωρητικότητα της μπαταρίας του έχει γίνει γνωστό ότι θα είναι στα 5000 mAh.

H τιμή του στις ΗΠΑ δεν αναμένεται να ξεφύγει πάνω από την κατηγορία τιμής των 290 δολαρίων.

Μεγαλωμένος στην Πάτρα, ο Τάσος Παπανικολάου λατρεύει τα smartphones και οποιοδήποτε gadget μπορεί να κάνει την ζωή του πιο εύκολη και ευχάριστη. Σπουδάζει ηλεκτρολόγος - μηχανικός και συνεργάζεται με εταιρείες Stem στην Ισπανία.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip 6: Αυτές θα είναι οι χρωματικές επιλογές – Με Snapdragon 8 Gen 2 και 12GB RAM

Το Galaxy Z Flip 6 της Samsung αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του τον Ιούλιο στo Unpacked μαζί με το Galaxy Z Fold6 και το Galaxy Ring.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy S24 FE: Πότε θα κυκλοφορήσει τελικά;

Το Samsung Galaxy S24 FE ακούγεται εδώ και πολύ καιρό ότι θα κυκλοφορήσει τους επόμενους μήνες ωστόσο μια νέα πηγή υποστηρίζει κάτι άλλο.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S21

Χρήστες συσκευών Samsung Galaxy παραπονιούνται για πράσινες γραμμές στην οθόνη μετά από ενημέρωση

Οι περιβόητες πράσινες γραμμές έχουν επιστρέψει για να στοιχειώσουν ορισμένους χρήστες Samsung Galaxy μετά από ενημέρωση του τηλεφώνου.

Gear Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy Watch

Samsung Galaxy Watch: Το φθηνότερο μοντέλο δεν θα ονομαστεί τελικά FE

Η Samsung εργάζεται σε ένα φθηνότερο wearable που λεγόταν ότι θα βασίζεται στο Watch 4 αλλά θα ονομάζεται Galaxy Watch FE.