Samsung Galaxy A21s: Μαζικό leak αποκαλύπτει σχεδιασμό και χαρακτηριστικά

Samsung Galaxy A21s, Samsung Galaxy A21s: Μαζικό leak αποκαλύπτει σχεδιασμό και χαρακτηριστικά

Το επόμενο mid-range της νοτιοκορεάτικης κατασκευάστριας αναμένεται να είναι το Samsung Galaxy A21s, για το οποίο κυκλοφορούν διάφορες φήμες και leaks, τις τελευταίες ημέρες. Αυτή τη φορά όμως, έγινε μαζικό leak το οποίο αποκαλύπτει τα πάντα για το επερχόμενο smartphone.

Χαρακτηριστικά και σχεδιασμός

Αρχικά, το Samsung Galaxy A21s θα έχει οθόνη με 6,5 ιντσών PLS TFT με ανάλυση 1.600×720 pixels και punch hole στην πάνω αριστερή γωνία. Τα bezels της οθόνης είναι σχετικά μικρά.

Στο εσωτερικό του smartphone θα υπάρχει ο Exynos 850, 3GB μνήμη RAM, και 32GB ή 64GB επεκτάσιμος αποθηκευτικός χώρος. Επίσης, το έξυπνο τηλέφωνο θα έχει πάχος 8,9 χιλιοστά, θα ζυγίζει 191 γραμμάρια, θα έχει μπαταρία 5.000mAh, θύρα USB type-C, θύρα ακουστικών, και θα υποστηρίζει 4G, Bluetooth 5.0 και NFC.

Samsung Galaxy A21s, Samsung Galaxy A21s: Μαζικό leak αποκαλύπτει σχεδιασμό και χαρακτηριστικά

Στο module του Galaxy A21s θα υπάρχουν τέσσερις κάμερες, η κύρια 48MP με διάφραγμα f/2.0, μία ultra wide 8MP, ενώ δεν ξέρουμε τίποτα για τους άλλους δύο αισθητήρες. Η selfie κάμερα θα είναι 13MP και ο αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων τοποθετημένος στην πλάτη.

Τιμή και διαθεσιμότητα

Το Samsung Galaxy A21s θα γίνει διαθέσιμο σε τρία χρώματα και δύο παραλλαγές, η τιμή αυτής με τα 32GB αποθηκευτικό χώρο θα είναι 199€ και η μεγαλύτερη με τα 64GB θα τιμολογείται στα 209€. Προς το παρόν δεν ξέρουμε την ημερομηνία και τις αγορές διάθεσης.

Samsung Galaxy A21s, Samsung Galaxy A21s: Μαζικό leak αποκαλύπτει σχεδιασμό και χαρακτηριστικά

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.