Samsung Galaxy A3 (2017): Εμφανίστηκε με οθόνη 4.7 ιντσών

Μπορεί με τη σειρά Note φέτος να ατύχησε λόγω του προβλήματος με την μπαταρία, όμως η Samsung ετοιμάζεται για τα νέα μοντέλα της σειράς A. Έχουν διαρρεύσει Samsung Galaxy A8 (2017), A7 και A5, ενώ σήμερα παίρνει σειρά το Galaxy A3.

Το μη ανακοινωμένο Samsung Galaxy A3 (2017) πέρασε από το ινδικό Zauba, το οποίο καταγράφει τις εισαγωγές και της εξαγωγές στη χώρα. Το συγκεκριμένο δείγμα έχει αριθμό μοντέλου SM-A320F ενώ το ίδιο μοντέλο (SM-A320x) είχε εμφανιστεί στο GFXBench και λογικά μιλάμε για το Galaxy A3 (2017).

Η μόνη πληροφορία που παίρνουμε από το Zauba είναι ότι το νέο smartphone ενσωματώνει οθόνη 4.7 ιντσών, επιβεβαιώνοντας τις αναφορές του GFXBench. Η αξία του εμφανίζεται στα 155 δολάρια, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα είναι και η τελική τιμή.

Από το Samsung Galaxy A3 (2017) περιμένουμε ανάλυση οθόνης 720p, οκταπύρηνο επεξεργαστή Exynos 7870 1.5GHz, Mali-T830 GPU, μνήμη RAM 2GB. Η ενσωματωμένη μνήμη θα είναι 8GB, λογικά με δυνατότητα επέκτασης μέσω κάρτας microSD, η κάμερα 12 Megapixel, η εμπρόσθια κάμερα 8 Megapixel και θα τρέχει Android 6.0.1 Marshmallow out of the box. Ωστόσο, τίποτα δεν είναι ακόμη επιβεβαιωμένο.

samsung galaxy a3 2017, Samsung Galaxy A3 (2017): Εμφανίστηκε με οθόνη 4.7 ιντσών

samsung galaxy a3 2017, Samsung Galaxy A3 (2017): Εμφανίστηκε με οθόνη 4.7 ιντσών

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
the new

8GB apo 16GB??mlks

bezilys

2 giga ram εν έτη 2017 είναι χάλια τουλάχιστον να ήταν 3

Γιωργος

8 γιγα εσωτερικη απο και κλειετε.16 θα ειναι με καινουργιο επεξεργαστή και 2 γιγα ραμ.αυτο ειναι και το λογικο.

Κώστας Ζ.

@bezilys, εγω με το z3 compact έχω αντίθετη άποψη.

george

και εγω με το z5c κ η γυναικα μου με το α3 2015 κ παρα πολλοι ακομα με 2 με 1,5 ακομα κ με 1 giga.
android φιλε κανει για ολους απαιτητικούς κ μη.
υ.γ μια σαβουρα εχω για μεγαλυτερη οθονη οταν αραζω για youtube που ακουει στο homtom ht7 (μεγααααααλη σαβουρα) κ παει αξιοπρεπεστατα browsing gmail youtube κ τα απαραιτητα apps ημερολογιο μουσικη κ.α με τα περισσότερα να μη χρειαζετε να τα κλεισει στο multitasking.

bezilys

@Κωστας Z άλλο sony άλλο Samsung! Τα sony έχουν ελαφρύτερο UI και καλήτερη διαχείριση μνήμης και με 2 giga ram τρέχουν άψογα.από την άλλη τα Samsung έχουν βαρει UI πάρε παράδειγμα ασπουμε το s6 η s7 που έχει 3. Και 4 giga ram με ένα οποιοδήποτε sony με 3 giga ram ακόμα και με 2! θα διαπιστώσεις ότι τα sony έχουν καλύτερη διαχείριση μνήμης!

Κώστας Ζ.

@bezilys, θα συμφωνήσω μαζί σου γιατί φίλος μου έχει το S7 Edge…άρα δεν φταίνε τα 2 GB RAM και παλι! Η εκαστοτε εταιρεια ευθύνεται για το λογισμικό της!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip 6: Φήμες για ακόμα μεγαλύτερη εξωτερική οθόνη και προστασία Gorilla Glass Armor

Μεγαλύτερη εξωτερική οθόνη φημολογείται ότι θα έχει το επερχόμενο Galaxy Z Flip 6 της Samsung που περιμένουμε να έρθει το καλοκαίρι.

Gear Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Ring: Τον Αύγουστο και με περιορισμένες λειτουργίες

Το Samsung Galaxy Ring παρουσιάστηκε επίσημα αλλά η εταιρεία δεν το έχει ακόμα κυκλοφορήσει, ούτε έχει ανακοινώσει τις προδιαγραφές.

Smartphones Apple featured Galaxy

Ακόμα και στην Κορέα αρχίζουν να προτιμούν τα iPhone από τα Samsung Galaxy

Για χρόνια, τα smartphone της Samsung ήταν οι συσκευές με τις μεγαλύτερες πωλήσεις στη Νότια Κορέα, όπου έχει την έδρα της από το 1938.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy A55 & A35: Όλα τα επίσημα promo βίντεο για τις συσκευές

Τα Samsung Galaxy A55 και Α35 έγιναν επίσημα και λίγο αργότερα δημοσιεύθηκαν μερικά προωθητικά βίντεο για το δίδυμο μεσαίας κατηγορίας.