Samsung Galaxy A5: Αναβάθμιση σε Android Marshmallow

Έναν μήνα και κάτι από την αναβάθμιση του Samsung Galaxy A5 (2016) σε Android Marshmallow, η Samsung δίνει το update σε Marshmallow και στο πρώτης γενιάς Samsung Galaxy A5. Το Android 6.0.1 update ξεκίνησε να δίνεται σε Ευρώπη και Ν. Αφρική.

Εκτός από τα γνωστά πλέον χαρακτηριστικά που περιλαμβάνει το Android Marshmallow, όπως Doze mode, Google Now on Tap, ανασχεδιασμένα app permissions, η αναβάθμιση φέρνει και τα τελευταία security patches του Android στο Samsung Galaxy A5.

Όπως συμβαίνει συνήθως με τα OTA upfdates, θα χρειαστούν κάποιες μέρες για να έρθει η ειδοποίηση της αναβάθμισης σε όλες τις συσκευές.

samsung galaxy a5 marshmallow, Samsung Galaxy A5: Αναβάθμιση σε Android Marshmallow

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

15 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Χρηστο

Αι πατάτα μας ρε σαμσουνγκ έχεις δώσει μέχρι και στο πιο άθλιο τηλέφωνο που έχεις marshmallow και δεν το έχει πάρει το A7 του 2015

takis1

Μεγάλο πρόβλημα με τις αναβαθμίσεις και την πολιτική της samsung.Εγώ εχω το alpha το οποίο είναι κατά πολύ ανώτερο από το A5 2015 και από ότι διάβασα σε αμερικάνικο site το alpha δεν θα πάρει το 6.0.1.Κρίμα και bye bye Samsung.

GeoChios

Καποιους μηνες καλυτερα θα επρεπε να λεει το αρθρο. Α5 2016 εδω και ακομα να ερθει το update (Αυστριακο)…

VasiliS7edge

Εγώ έχω το A3 και το χρησιμοποιώ παράλληλα με το S7 . Δεν έχω κανένα πρόβλημα που να με κάνει να περιμένω το M. Εσείς τι νομίζετε ότι θα κερδίσετε με το Marsmallow? Τίποτα πιστέψτε με . Ποιο πολύ θα με ένοιαζαν τα security updates.

θανασης

@Χρηστο , εχω το Α7 του 2015 το μοντελο και μου ηρθε η ενημερωση πριν 5 μερες. Γαλλικη εκδοση εχω XEF .λογικα θα σου ερθει σε λιγες μερες

forneverarrow

Όταν φώναζα εγώ μερικοί μου τη λέγανε! Πάρτε τώρα την “κορυφαία” εταιρία… Αναβαθμίζει ο,τι θέλει, όποτε θέλει και αν θέλει. Αψυχολόγητη πραγματικά. Ακόμα και τα πιο φτηνά μοντέλα τρέχουν το νεότερο touch wiz ενώ τα Note 4 και s5 έμειναν με το παλιό που με τα νέα εικονίδια δείχνει στον το γάμο του καραγκιόζη! Δεν λέω, υπήρχαν ουσιώδεις διάφορες στην απόδοση με το marshmallow αλλά στο σύνολο ήταν προχειροδουλειά. Όλα για να μας αναγκάσει να πάρουμε πιο καινούργιο.

Τουλάχιστον το ότι αναβαθμίζει το παλιό Α5 είναι θετικό, αν και εγώ έφυγα και δεν ξαναπαίρνω συσκευή της Samsung.

sotos

A3 2016? Υπάρχει κάποιος που την έχει πάρει; Ξέρει κανείς εις αν την πάρει;

Anakin

Εδώ ένα security patch κάνει 20 μέρες να στο δώσει μάλλον πρέπει να δουλεύουν Ελληνεςμε το φραπεδακι τους στη Samsung δεν εξηγείται αλλιώς

Cons

Της κοπελιάς μου το A5 2016 δεν έχει πάρει ακόμη 6άρι……
Κανείς που να έχει πάρει στο μοντέλο αυτό???

Ιωάννης jb

@VasiliS7edge.. Καλά είναι δυνατόν να λες τέτοιο πράγμα?? Μιλάμε για κινητό που κυκλοφόρησε πριν 2 χρόνια το alpha και έχει χαρακτηριστικά που σηκώνουν άλλες 5 αναβαθμίσεις…
Είναι προφανές πλέον είστε παραλογοι…
Άντε να μη δώσει και η sony στο z3 compact άμα είναι… Ουπς!!! έχει κάτι μήνες που την έχει δώσει κ πολύ πιθανόν να πάρει κ την επόμενη….
Όταν οι μισοί εδώ μέσα προτιμούσαν galaxy alpha κ όχι z3 compact θέλω να τους βλέπω τώρα που είναι με κανα 2 αναβαθμίσεις λιγότερες…
Απορω για την νοημοσύνη κάποιον και σίγουρα δεν υπάρχει περίπτωση να πούμε μπράβο επειδή έδωσε σε συσκευή 18 μηνών update

Mpidis

Καλα ρε μωρη Samsung μας δουλεύεις; δινεις αναβάθμιση σε συσκευες που ουτε καν υπήρχαν στην λίστα αναβάθμισης και αφηνεις έξω το galaxy alpha? Ετσι και δεν την παρει το αλφα μου εχω φυγει απο Samsung.

Γρηγόρης

Την 6.0.1 την έχει δώσει μόνο σε συσκευές (Galaxy Α5/2015) vodafone (VGR) μέχρι σήμερα. Στις συσκευές EUR έδωσε μια αναβάθμιση 5.0.2 πριν καμιά βδομάδα. Εταιρία χωρίς λογική.

Ιωάννα Τσίρου

Θελω να ενημερωνομαι

Ιακωβος

Παιδιά αν εγώ που έχω cosmote κατεβάσω την marshmallow greece Vodafone θα έχω προβλημα?

Sotiris karagiannakis

Μην κάνετε την αναβάθμιση σε 6.0.1.
Εγώ την έκανα και πλέων έχασα την ταχύτητα φόρτισης που είχα. 40 λεπτά για να παει στο 22% την στιγμή που σε αυτα τα λεπτά και με το κινητό ανοιχτό με δεδομένα και εφαρμογές έφτανε στο 80% σχεδόν,πριν την αναβάθμιση. Κρίμα. …στην ουσία μου κατεστρεψαν τη συσκευή και δε ξέρω τι να κάνω.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Exynos Samsung Snapdragon

Samsung Exynos 2500 3nm: Θα έχει καλύτερη απόδοση από τον Snapdragon 8 Gen 4;

Η Samsung φαίνεται πως έχει κάνει μεγάλα βήματα με τις επιδόσεις των Exynos επεξεργαστών της και φέτος λέγεται πως θα αγγίξει κορυφή.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Flip 6: Λίστα benchmark επιβεβαιώνει specs

Μια νέα λίστα benchmark επιβεβαιώνει κάποιες από τις προδιαγραφές που περιμέναμε για το Samsung Galaxy Z Flip 6.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy M15: Αυτή θα είναι η τιμή του στην Ευρώπη

Το Galaxy M15 της Samsung έγινε επίσημο τον περασμένο Μάρτιο, στη συνέχεια έφτασε στην Ινδία και τώρα ετοιμάζεται για την Ευρώπη.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S21

Χρήστες συσκευών Samsung Galaxy παραπονιούνται για πράσινες γραμμές στην οθόνη μετά από ενημέρωση

Οι περιβόητες πράσινες γραμμές έχουν επιστρέψει για να στοιχειώσουν ορισμένους χρήστες Samsung Galaxy μετά από ενημέρωση του τηλεφώνου.