Samsung Galaxy A50 και Galaxy A30: Πήραν πιστοποίηση ARCore

Τα Samsung Galaxy A50 και Samsung Galaxy A30, πήραν πιστοποίηση από την Google και θα υποστηρίζουν το ARCore.

Η Google, έδωσε πιστοποίηση στα νέα smartphones Galaxy A50 και A30, προκειμένου να μπορούν να κάνουν χρήση της τεχνολογίας ARCore και να αξιοποιήσουν λογισμικό της πλατφόρμας AR.

Τα Galaxy A50 και Galaxy A30, έρχονται να προστεθούν στην λίστα των smartphones της Samsung, που υποστηρίζουν ήδη το ARCore. Να υπενθυμίσουμε πως μερικά από τα smartphones της εταιρείας, που υποστηρίζουν το ARCore, είναι τα Galaxy J5 και Galaxy J5 Pro.

Galaxy A50, Samsung Galaxy A50 και Galaxy A30: Πήραν πιστοποίηση ARCore

Το ARCore, είναι η πλατφόρμα της Google που φέρνει την AR εμπειρία στις φορητές συσκευές. Οι εφαρμογές που βασίζονται στο ARCore, μπορούν να εντοπίζουν την θέση, την κίνηση, τον προσανατολισμό του χρήστη και να την προσαρμόζουν σε αυτά που θέλει να δει ή να παίξει.

Για να μπορέσει ένα smartphone, να υποστηρίξει την τεχνολογία που προσφέρει το ARCore, χρειάζεται υψηλής ποιότητας κάμερα, δυνατή CPU και αισθητήρες κίνησης, ενώ το λειτουργικό σύστημα πρέπει να είναι τουλάχιστον Android 7,0.

To Galaxy A50 έχει επεξεργαστή Exynos 9610 SoC, ενώ το Galaxy A30 Exynos 7904. Ωστόσο και οι δύο συσκευές θα κυκλοφορήσουν με Android Pie και η μπαταρία τους θα είναι 4,000mAh με τεχνολογία γρήγορης φόρτισης στα 15W.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S21

Χρήστες συσκευών Samsung Galaxy παραπονιούνται για πράσινες γραμμές στην οθόνη μετά από ενημέρωση

Οι περιβόητες πράσινες γραμμές έχουν επιστρέψει για να στοιχειώσουν ορισμένους χρήστες Samsung Galaxy μετά από ενημέρωση του τηλεφώνου.

Gear Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy Watch

Samsung Galaxy Watch: Το φθηνότερο μοντέλο δεν θα ονομαστεί τελικά FE

Η Samsung εργάζεται σε ένα φθηνότερο wearable που λεγόταν ότι θα βασίζεται στο Watch 4 αλλά θα ονομάζεται Galaxy Watch FE.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy A35: Βίντεο αποσυναρμολόγησης αποδεικνύει ότι επισκευάζεται πολύ εύκολα

Η Samsung κυκλοφόρησε το Galaxy A35 και, μαζί με το Galaxy A55, φαίνεται πως είναι οι mid-range ήρωες της κορεατικής εταιρείας για το 2024.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy Note 20 Ultra

Samsung Galaxy S23 Ultra: Έχασε σε αγώνα φωτογραφίας από Galaxy του 2020

Τα βρετανικά βραβεία φωτογραφίας αποδεικνύουν πως δεν αρκεί να έχεις το πιο πρόσφατο flagship, πρέπει να ξέρεις να το χρησιμοποιείς και σωστά.