Samsung Galaxy A52 5G: Τα επίσημα renders αποκαλύπτουν το design του

Διέρρευσαν τα επίσημα renders του επερχόμενου Samsung Galaxy A52 5G, το οποίο μοιάζει αρκετά στο design με τον προκάτοχό του. Το επερχόμενο mid-range μοντέλο έρχεται με οθόνη 6,5 ιντσών με αρκετά bezel περιμετρικά, αλλά ακόμα μεγαλύτερο chin στο κάτω μέρος της οθόνης.

Επιπλέον, βλέπουμε την οπή για τη selfie κάμερα, όπως περιμένουμε βέβαια από όλα τα mid-range και flagship μοντέλα της εταιρείας για το 2021. Όπως βλέπουμε, η πλάτη του Samsung Galaxy A52 5G είναι παρόμοια με το προηγούμενο μοντέλο, με τρεις διαφορετικούς τόνους του ίδιου χρώματος.

Η μεγάλη διαφορά έρχεται στην κάμερα, καθώς το Galaxy A52 5G έρχεται με τετραπλό σύστημα κάμερας, σε αρκετά μεγάλο camera module, το οποίο φαίνεται να εξέχει αρκετά. Το θετικό είναι πως η συσκευή έρχεται με θύρα ακουστικών 3,5 χιλιοστών, ενώ θα έχει πάχος 8,4 χιλιοστών, προφανώς όχι στο σημείο του camera bump.

Τα επίσημα renders μας ήρθαν από τον γνωστό leakster @Onleaks, ο οποίος σημειώνει πως αναμένει η τιμή του επερχόμενου μοντέλου να ανέρχεται στα 499 δολάρια. Δε γνωρίζουμε πότε θα δούμε την επίσημη ανακοίνωση από την εταιρεία.

Επεξεργάστηκε την 18 Ιανουαρίου 2022 15:52

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Λεοντιάδης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.