Samsung Galaxy A54 5G: Οι σχεδιαστικές ομοιότητες και διαφορές με τη σειρά Galaxy S23

samsung galaxy a54 5g, Samsung Galaxy A54 5G: Οι σχεδιαστικές ομοιότητες και διαφορές με τη σειρά Galaxy S23

To Samsung Galaxy A54 5G ήρθε με ένα ανανεωμένο στυλ υιοθετώντας την ίδια διάταξη κάμερας με τη ναυαρχίδα σειρά Galaxy S23 της εταιρείας.

Οι τρεις ξεχωριστοί φακοί κάμερας, ο καθένας τυλιγμένος σε ένα γυαλιστερό δαχτυλίδι, προεξέχουν σχεδόν 2 χιλιοστά, ενώ το πίσω πλαίσιο είναι κάπως διαφορετικό από το σχεδιαστικό στυλ. Είναι πλαστικό, γυαλιστερό και μάλλον δε φέρει Gorilla Glass, αφού δεν έχει αναφερθεί από την εταιρεία. Αυτό έρχεται σε αντίθεση με το φινίρισμα της οικογένειας S23 αλλά και της ματ αισθητικής των μοντέλων της σειράς Α τα περασμένα χρόνια.

Το Galaxy A54 5G φέρει πιστοποίηση ΙP67 για πιτσίλισμα από νερό και σκόνη, κάτι που δεν είναι συχνό στα τηλέφωνα μεσαίας κατηγορίας. Η ανθεκτικότητά του, λοιπόν, είναι ένα μεγάλο πλεονέκτημα.

Τα φυσικά κουμπιά βρίσκονται στη δεξιά πλευρά, η θύρα USB-C στο κάτω μέρος, ενώ υπάρχουν δύο τρύπες στο κάτω μέρος, πιθανώς για δύο μικρόφωνα. Ένα άλλο μικρόφωνο βρίσκεται στο επάνω μέρος, όπου βρίσκεται και η υποδοχή της κάρτας.

Η οθόνη OLED των 6,4 ιντσών περιβάλλεται από ένα πιο έντονο μαύρο περίγραμμα. Εκτός από το ελαφρώς παχύτερο κάτω μέρος, έχει ομοιόμορφο πάχος κατά μήκος των άλλων τριών άκρων, ενώ το πάνελ προφυλάσσεται από Gorilla Glass 5

Το Galaxy A54 διαθέτει έναν αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων κάτω από την οθόνη αλλά και μετάβαση από 20:9 σε 19,5:9 για την οθόνη φέτος. Η συσκευή δεν είναι μόνο βαρύτερη από το A53, αλλά και φαρδύτερη- κοντά στα 3 χιλιοστά, που είναι μια εύκολα αισθητή διαφορά.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Exynos Samsung Snapdragon

Samsung Exynos 2500 3nm: Θα έχει καλύτερη απόδοση από τον Snapdragon 8 Gen 4;

Η Samsung φαίνεται πως έχει κάνει μεγάλα βήματα με τις επιδόσεις των Exynos επεξεργαστών της και φέτος λέγεται πως θα αγγίξει κορυφή.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Flip 6: Λίστα benchmark επιβεβαιώνει specs

Μια νέα λίστα benchmark επιβεβαιώνει κάποιες από τις προδιαγραφές που περιμέναμε για το Samsung Galaxy Z Flip 6.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy M15: Αυτή θα είναι η τιμή του στην Ευρώπη

Το Galaxy M15 της Samsung έγινε επίσημο τον περασμένο Μάρτιο, στη συνέχεια έφτασε στην Ινδία και τώρα ετοιμάζεται για την Ευρώπη.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S21

Χρήστες συσκευών Samsung Galaxy παραπονιούνται για πράσινες γραμμές στην οθόνη μετά από ενημέρωση

Οι περιβόητες πράσινες γραμμές έχουν επιστρέψει για να στοιχειώσουν ορισμένους χρήστες Samsung Galaxy μετά από ενημέρωση του τηλεφώνου.