Samsung Galaxy A7, νέα συσκευή στη μεταλλική σειρά Alpha;

Η σειρά Aplpa από την οποία είδαμε να λανσάρεται το Samsung Galaxy Alpha έρχεται να σηματοδοτήσει την αλλαγή στο design της Samsung και όπως φαίνεται θα εμπλουτιστεί όχι με μια αλλά με τρεις νέες συσκευές. Η Samsung αποφάσισε να κάνει στροφή στο design της και δεν θέλει να αρκεστεί μόνο στο Samsung Galaxy Alpha.

Είδαμε να διαρρέουν τεχνικά χαρακτηριστικά και φωτογραφίες από το επερχόμενο Samsung Galaxy A5 που έρχεται με μεταλλική κατασκευή, το A3 εμφανίστηκε σε user agent profileκαι τώρα έχουμε new entry με το Galaxy A7 και κωδική ονομασία μοντέλου SM-A700. Εμφανίστηκε στην Ινδία στο R&D που καταμετρά τις εισαγωγές και τις εξαγωγές στη χώρα.

Δυστυχώς δεν έχουμε παραπάνω πληροφορίες για τα τεχνικά χαρακτηριστικά του αλλά από την κωδική ονομασία μοντέλου μπορούμε να υποθέσουμε ότι ίσως θα είναι η μεγαλύτερη έκδοση του A5, ίσως και με καλύτερα τεχνικά χαρακτηριστικά. Το Samsung Galaxy A5 αναμένεται με 5 ιντσών 720p οθόνη, Qualcomm Snapdragon 400 επεξεργαστή και 13 MP εξωτερική κάμερα.

samsung galaxy a7, Samsung Galaxy A7, νέα συσκευή στη μεταλλική σειρά Alpha;

samsung galaxy a7, Samsung Galaxy A7, νέα συσκευή στη μεταλλική σειρά Alpha;

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

16 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
rio dade

Εδώ που τα λέμε καλά κάνει που βγάζει καινούργια ποιοτικά κινητά, έπειτα από τόσο καιρό η samsung..

Tom

Ενα τικ παραπανω το software να προσεξει η σαμμυ και το εξαρι το γκαλαξυ θα ειναι πραγματικα καλο. Οπως και το εξαρι το αιφοουν δηλαδη καο ας κραζει ο ανιδεος κυριως κοσμος. Παντως οι κινα επιτιθεται ασχημα στην αγορα γενικοτερα. 2-3 brands εχουν τα φοντα να ταρακουνησουν τις ισορροπιες

george

@Tom Θεωρείς αυτά που κράζει ο κόσμος για το 6 είναι ανίδεος κούνια που σε κούναγε φίλε

Chris

@ george. Haters gonna hate.

Chris

Τόσα εκατομμύρια στον πλανήτη είναι ηλίθιοι επειδή όλοι οι geeks του πλανήτη νομίζουν πως είναι γνώστες με τα κινεζοκορεάτικα. Αυτό που δεν καταλάβαινετε είναι πως όλοι όσοι τα αγοράζουν δεν έχουν καμία αντίστοιχη αντιπρόταση. Τα windows που ναι μεν έχουν μια χαρά λειτουργικό δεν έχουν καλό store. Ενώ η google δεν έβγαλε nexus που να έχει 750 E. Αν κυκλοφορούσε nexus με μια απίστευτη κάμερα μια απίστευτη οθόνη τότε πιστέψτε με όλος ο κόσμος θα το έπαιρνε. Συγνώμη ομως αλλά δεν είμαι υποχρεωμένος να αγοράσω τα εκτρώματα της LG , samsung είτε είναι GS5 note4 g3 και λοιπα. Απλά επειδή δεν είναι android. Είναι η κακή αντίληψη της samsung , lg , sony για την αισθητική που μεταξύ μας Γ@@@ει ένα ολόκληρο λειτουργικό. ¨Εχει ο ξάδερφος μου το nexus 5 και ειλικρίνα σε θέμα ταχύτητας και λειτουργικού δεν έχω δει κάτι καλύτερο. κατα τ άλλα όμως ? Ας έφτιαχνε ενα premium nexus και μετά θα βλέπατε και οι ίδιοι. Το ότι η apple πουλάει με ομολογουμένως οθόνες και λειτουργικά του 2012 είναι αποκλειστική ευθύνη της google και του τρόπου με τον οποίο λάθως προωθεί το υπέροχο πραγματικά ομως λειτουργικό της. Και τεράστια ευθύνη σ αυτό έχουνε οι κάγκουρες ιάπωνες κορεάτες… Συνέχεια »

Anima mundi

Ηταν να μην βάλει το μεταλλικό frame η lagsung,για άλλα 10 χρόνια το ίδιο design θα λανσάρει.

Tom

George οταν βλεπω σχολια του τυπου “το iphone ειναι πανακριβο και εχει τεχνολογια τριετιας” “οι iphone users ειναι αχρηστοι απο τεχνολογια και παιρνουν iphone για να το μοστραρουν” “το iphone και το galaxy s2 ειναι τα ιδια κινητα και το δευτερο κοστιζει 150 ευρω” “το iphone 6 δεν το παιρνα ουτε τσαμπα” “το ios ειναι ενα λειτουργικο που δεν σε αφηνει να κανεις τιποτα” (ασχετα αν τα κανεις ολα και εχεις και το καλυτερο οικοσυστημα εφαρμογων σε mobile συσκευες). Και μπορω να γραφω για πολυ ωρα ακομα. Οταν ακουω τετοια και οταν το καθε καρυδιας καρυδι μου πεταει ενα κινητο με πιο πολλους πυρηνες πιο πολυ ram πιο πολλα megapixel διαβαζοντας specc sheets και ειρωνευεται τα iphone, τοτε ναι προφαωνως το 90% των σχολιων κατα του iphone ειναι απο ανιδεους. Και μαλιστα ακομα χειροτερα οι ιδιοι ειναι πιο προβατα απο τα isheeps που κραζουν. Δεν αγοραζεις κινητο διαβαζοντας specc sheets, αν το κανεις εισαι ασχετος και δεν εχεις κανενα επιχειρημα για να αποδειξεις το αντιθετο.

Anima mundi

@Tom Φίλε tom ε όχι και τα πάντα!! Εχω ipad mini και το bluetooth είναι μόνο για να συνδέω ασύρματα αξεσουάρ πχ ηχεία-ακουστικά.Αν θέλω να μεταφέρω αρχεία αναγκαστικά ανοίγω pc και itunes. Στο galaxy s3 που έχω μπορώ να κλείσω το ξυπνητήρι μου απλά φωνάζοντας stop (voice controls). Επίσης έχω widgets που κάποια είναι πολύ πετυχημένα και δίνουν άλλη αίσθηση στο ui. Και πολλά άλλα που το ios τώρα τα λάνσαρε και τα θεωρεί και επιτυχία πχ τo swipe keybord. Μέχρι και mouse μπορώ να συνδέσω στο galaxy!!!Oχι πως υπάρχει κάποιος λόγως να το κάνω αλλά φαντάσου δυνατότητες. Αντιθέτως το ios ειναι βαρετό και σε περιορίζει πάρα πολύ. Οσο για τα specs φυσικά και παίζουν ρόλο!!!!!!!!!!Το ipad mini έχει 512 ram και μόλις ξεπεράσω τα 6-7 tabs στο safari αρχίζει τα refresh,το google earth δεν τολμάω να το ανοίξω και μετά απο 1 λεπτό περιήγησης μου το κλείνει λόγω έλλειψης ram.Με παραπάνω ram δεν θα γινόντουσαν αυτά.!! Τα επιχειρήματα σου δεν στέκουν.Δηλαδή δεν πρέπει να εξελιχθούν τα iphone?Τεχνολογία = εξέλιξη και το αντίστροφο.Με το ίδιο σκεπτικό είναι σαν μου λες πως δεν έπρεπε να εξελιχθούν και τα αυτοκίνητα αφού και με το lada το παππού μου κάναμε τη δουλειά μας.… Συνέχεια »

Tom

Οκ ναι το UI και τα features του android ειναι πιο εξελιγμενα (καλα για τα voice controls δεν σχολιαζω το βρισκω κακογουστο αστειο απο την στιγμη που βγηκε αλλα αφου καποιοι βολευονται οκ πασο) αλλα κυριως μετραει το τι εφαρμογες εχεις. Εκει που δεν μπορεις να κανεις τα παντα ειναι τα windows phone. Διαφορετικα android και ios εχουν ολες τις εφαρμογες και αρα μπορουν να κανουν τα ιδια πραγματα. Widgets καλα χρυσα αλλα επηρραζουν την αποδοση του κινητου μου. Multitasking για κινητο ειναι κατι που πραγματικα δεν χρησιμοποιω ποτε. Οσο για το ipad mini σου παραδειγματα αντιστοιχα μπορει να δωσει κανεις με android. Επισης οτι παραπανω features εχει το android συνηθως απο ενα σημειο και μετα οταν ψιλοπαλιωσει η συσκευη ερχεται με το κοστος της αποδοσης. Αντιστοιχα το iphone 4s που εχουν αρκετοι γνωστοι μου παει σφαιρα ακομα. Αυτο που δεν κανουν καλα τα iphone ειναι η επικονωνια με non apple συσκευες. Μονο αυτο δεν κανουν καλα. Τα αλλα ειναι θεμα επιλογης να διατηρεις ενα απλο σπαρτιατικο UI. Η samsung κανει ακριβως το αντιθετο. Δινει οτι feature μπορει να σκεφτει στο χρονο που διαρκει το r&d. Αν μιλουσαμε για ενα εννιαιο android οπου το λειτουργικο σε ολες τις συσκευες θα… Συνέχεια »

Τομ

Σκεψουν δεν εχω καν iphone η ios. Θεωρω το android ανωτερο αλλα θεωρω οτι το android ειναι ενα χαλι στις διαφορες μορφες του. Αναρωτιεμαι πως ενας τοσο ανορθοδοξος τροπος διανομης του λογισμικου επικρατησε αντι να υπαρχει οπως στα windows πχ ενα λειτουργικο σε πολλες συσκευες. Τωρα εχεις πολλα λειτουργικα με κοινη βαση μεν, με τεραστιες διαφορες δε, και σε εμφανιση και σε αποδοση και σε υποστηριξη. Τρεχαγυρευοπουλος.

Το μονο που κανουν καποιοι ειναι να ξεκατινιαζονται για το ποιος τον εχει μεγαλυτερο, σοβαρη συζητηση σπανια βλεπεις.

Ιδανικη κατασταση για μενα θα ηταν το android να ειναι ενιαιο και πιο σωστο στις tablet apps του. Το android αν ειναι καθαρο με tablet optimised apps κανει μια φοβερη συσκευη με πολλες δυνατοτητες. Τωρα εχεις tablet με χαλια λειτουργικα android που δεν προκειται να αναβαθμιστουν μετα απο ενα χρονο, και με εφαργμογες που στρετσαρονται η που δεν υποστηριζονται καν απο τις μεγαλες οθονες. Δυστυχως δεν υπαρχει αυτο. Το ios οντως ειναι λιγο απλοικο για tablet αλλα με ενα multitasking feature θα φτιαξει καπως.

Τα πραγματα κατα την αποψη μου δεν ειναι ιδανικα. Στα κινητα ναι αρκετα ιδανικα (ειδικα το ios) αλλα στα tablet οχι. Δεν ξερω ισως φταιει που ειναι ακομα σχετικα καινουρια αγορα.

jonjon

Τομ@ εγώ χρησιμοποιώ το s5 ένα μήνα τώρα είναι η πιο ώριμη συσκευή της Samsung , εκτός note θα το κρατήσω καιρό! Η επόμενη αλλαγή που θα γίνει στα 64bit τότε επισκεφτώ την αλλαγή του. Για εμένα πια το ταβάνι τιμής είναι τα 400 ευρώ Σκρουτζ,επιδότηση,κτλ.

Anima mundi

@Tom
Σεβαστή η άποψη σου.
Πάντως για μένα όταν πουλάς ένα smartphone των 700 ευρώ με 16 gb storage μη επεκτάσιμο με micro sd με την ίδια κάμερα τα τελευταία 4 χρόνια με μικρές βελτιώσεις,με 1 gb ram(εξήγησα που χρειάζεται) με ένα απαίσιο design για τα δεδομένα που μας είχε συνηθήσει η apple, με μετριότατη μπαταρία και με ένα καλό και σταθερό λογισμικό αλλά περιορισμένο μεν,δεν μπορούν να βγαίνουν και να μιλάνε στην apple για ”the best smartphone in the market” και άλλα διάφορα κουφά.
Ασφαλώς και είναι ένα πάρα πολύ καλό smartphone εγώ δεν το αμφισβητώ αλλά σε καμία περίπτωση δε αξίζει αυτά τα λεφτά.Υπερεκτιμημένο όσο δεν πάει.
Και συμφωνώ μαζί σου πως το android μπορεί να υπερισχύει σαν λογισμικό αλλά έχει και αυτό τα θέματα του,ούτε εγώ είμαι ευχαριστημένος και ΝΑΙ το θέμα με τις αναβαθμίσεις είναι πολύ σοβαρό,σε αυτό την παραδέχομαι την apple.To galaxy s3 μου ξέμεινε στο 4.3 και έχει αρχίσει να λαγκάρει απίστευτα. 🙁

john

Μερικοί εδώ μέσα νομίζουν ότι ξέρουν τα πάντα ονόματα δεν λέμε

Tom

!Jonjon ναι ετσι μου φαινεται και μενα. Αν το s6 εχει ακομα λιγο περισσοτερο προσεγμενο λογισμικο και λιγο περισσοτερο προσεγμενη κατασκευη θα ειναι ιδανικο. Και γω το galaxy s3 εχω, με nova launcher και τρεις οθονιες με 2-3 widget παει καλα. Για δοκιμασε και πες μας αποτελεσματα. Παει αρκετα καλα για κινητο 3 ετων ετσι κατα τη γνωμη μου. Απλα ναι ψιλοκολλαει αλλα και η μπαταρια μετα απο τοσο καιρο εχει πεσει λογικα ολα αυτα. Σκεψου να χες iphone το ιδιο παλιο δυο φορες την μερα θα το φορτιζες no kidding. @Animamundi Ναι το iphone εχει πολυ μετρια μπαταρια. Και αυτο ειναι ελαττωμα του. Τωρα το ios ειναι θεμα επιλογης. Εμενα για κινητο μου φαινεται υπεραρκετο για tablet οχι. Θα πρεπε να ειχε αλλι UI απο αυτο του κινητου το ipad καπως διαφορετικο. Το μονο κακο με την apple ειναι τα κολληματα της που τρωει ανα καιρους, διαφορετικα οι συσκευες της ειναι τουμπανα. Και ας εχουν 8mp και ας εχουν δυο πυρηνες. Το μονο σημειο που το μεγεθος μετραει ειναι η μπαταρια. Εκει ειναι σταθερα πισω απο ολους. Τα κολληματα που λεγαμε. Κολληματα που μεταφραζονται στην εμμονη σε μικρα μεγεθη κλπ. Μακαρι ολοι οσοι δεν προτιμουσαν iphone να το καναν… Συνέχεια »

Βασίλης

@Tom
Σε παρακολουθώ συχνά στο φόρουμ! Είσαι ισως απο τους λίγους με άρτια άποψη και αντικειμενικά επιχειρήματα! Θα συμφωνήσω σε όλα μαζί σου. Πράγματι εχει χαθεί εντελώς η έννοια της συζήτησης όταν έχουμε να μιλησουμε για android & iOS. Εμένα με ενοχλεί αφάνταστα που ενώ γουστάρω το λειτουργικό της Google ( δεν το προτιμώ προς το παρόν λόγω όσων προανέφερες) κάνω όμως σχεδόν άψογα την καθημερινότητα μου με ios συσκευές. Εχω εκτος απο το iphone και ενα ipad mini φορτωμένο με ενα βαρύ επαγγελματικό προγραμμα φτιαγμένο για τις αναγκες της εταιρίας μου και όταν ρώτησα το IT μας γιατι επέλεξαν ipad και όχι καποια android tablet μου είπαν οτι ειχαν αυστηρή οδηγία απο το εξωτερικό για λογους ασφαλείας και απόδοσης να μην επιλέξουν android. Θελω να πω πως κράζουν πολλοί αλλα δεν βλέπουν την ουδια! Ο νωών νοήτω

Tom

Βασιλη να σαι καλα, θα ηταν πιο ωραιο για ολους ο κοσμος να συζητουσε και να επιχειρηματολογουσε αντι αυτου εχει γινει οπαδικο το σαιτ. Iphoneακηδες εναντιον androidακηδες και οι τελευταιοι χωρισμενοι σε samsungακηδες και lgακηδες και κινεζακηδες (περιεργως δεν παιζουν πολλοι σονακηδες).

Τους φουρτουνατσιδες και του βροντατσιδες τους εχεις δει; 😀 Το android θα μπορουσε να ειναι πολυ καλυτερο απο οτι ειναι σημερα και γενικα σαν λογισμικο και βεβαια στον tablet τομεα εχει ακομα πολλα χιλιομετρα να διανυσει.

Επαγγελματικη χρηση σε ipad ε; Ενδιαφερον.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple Galaxy iPhone

Ξανά στην κορυφή η Samsung – Οι αποστολές iPhone της Apple έπεσαν το 1ο τρίμηνο του 2024

Οι αποστολές iPhone της Apple μειώθηκαν σχεδόν κατά 10% παγκοσμίως το A τρίμηνο του 2024, λόγω της αύξησης των αποστολών από ανταγωνιστές.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy S22 Samsung Galaxy S22 Ultra

Galaxy AI: Επίσημο! Έρχεται στη σειρά Galaxy S22, τα tablet Tab S8 και τα foldable του 2022

Το Galaxy AI παρουσιάστηκε με τη σειρά Galaxy S24 και στη συνέχεια η Samsung το κυκλοφόρησε στις ναυαρχίδες του 2023.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy S22 Samsung Galaxy S22 Ultra

Galaxy AI: Σύντομα διαθέσιμο και στη σειρά Galaxy S22 της Samsung;

Σύντομα το Galaxy AI θα είναι διαθέσιμο σε περισσότερες συσκευές της Samsung, με την εταιρεία να μοιράζεται πληροφορίες για την κυκλοφορία.

Smartphones featured Samsung Android Smartphones Samsung Galaxy S24

Galaxy S24 Series: Με τη δύναμη της τεχνητής νοημοσύνης

Τα νέα Galaxy S24, S24+ και S24 Ultra είναι εδώ και η Samsung φέρνει ένα νέο φρέσκο αέρα στην εμπειρία χρήσης των ναυαρχίδων της, μιας και η τεχνητή νοημοσύνη, ήρθε στη νέα σειρά της Samsung.