Samsung Galaxy A70s: Θα έχει τον SD 675, 6GB RAM και τριπλή κάμερα

Samsung Galaxy A70s, Samsung Galaxy A70s: Θα έχει τον SD 675, 6GB RAM και τριπλή κάμερα
Πρόσφατα εμφανίστηκε στην TENAA το Samsung Galaxy A70s μαζί με μία σειρά φωτογραφιών της συσκευής. Τώρα, το ίδιο smartphone έκανε την εμφάνιση του στο Google console και η καταχώρηση αποκάλυψε αρκετά από τα βασικά χαρακτηριστικά της συσκευής.

Σύμφωνα με την καταχώρηση στο Google console, το Samsung Galaxy A70s θα έχει οθόνη με ανάλυση full HD+ στα 1080×2400 και 420ppi. Αυτό σημαίνει ότι η αναλογία της οθόνης θα είναι 20:9.

Samsung Galaxy A70s, Samsung Galaxy A70s: Θα έχει τον SD 675, 6GB RAM και τριπλή κάμερα

Επιπλέον, το Samsung Galaxy A70s θα είναι εξοπλισμένο με τον επεξεργαστή Snapdragon 675 με την κάρτα γραφικών Adreno 612 και θα διαθέτει 6GB μνήμη RAM. Επιπλέον, το smartphone θα τρέχει Android 9 Pie.

Κατά τα άλλα, οι εικόνες που προστέθηκαν στην TENAA αποκαλύπτουν ότι το Galaxy A70s θα έχει παρόμοιο σχεδιασμό με το A50s, με gradient χρώμα στην πίσω πλευρά και τρεις κάθετα τοποθετημένες κάμερες.

Στην μπροστινή όψη, η οθόνη φαίνεται να είναι Infinity-U με ένα μικρό notch για την selfie κάμερα. Τα κουμπιά αυξομείωσης της έντασης του ήχου και απενεργοποίησης της συσκευής βρίσκονται στη δεξιά μεριά.

Αναμένουμε το Galaxy A70s να έχει 64MP κύρια κάμερα, AMOLED 6,7 ιντσών οθόνη με in-display αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων και 4.400mAh μπαταρία. Επίσης, διέρρευσαν φωτογραφίες του user manual οι οποίες αποκαλύπτουν ότι το smartphone θα έχει τυπική θύρα ακουστικών 3,5mm, θύρα USB type-C και NFC.

Από τη στιγμή που το Samsung Galaxy A70s έχει κάνει αρκετές εμφανίσεις σε ιστοσελίδες πιστοποιήσεων αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα. Οι φήμες θέλουν ότι θα το δούμε πριν το τέλος του μήνα.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
George

Ίδιο επεξεργαστή με το σκέτο A70 δηλαδή … Άπατο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Exynos Samsung Snapdragon

Samsung Exynos 2500 3nm: Θα έχει καλύτερη απόδοση από τον Snapdragon 8 Gen 4;

Η Samsung φαίνεται πως έχει κάνει μεγάλα βήματα με τις επιδόσεις των Exynos επεξεργαστών της και φέτος λέγεται πως θα αγγίξει κορυφή.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Flip 6: Λίστα benchmark επιβεβαιώνει specs

Μια νέα λίστα benchmark επιβεβαιώνει κάποιες από τις προδιαγραφές που περιμέναμε για το Samsung Galaxy Z Flip 6.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy M15: Αυτή θα είναι η τιμή του στην Ευρώπη

Το Galaxy M15 της Samsung έγινε επίσημο τον περασμένο Μάρτιο, στη συνέχεια έφτασε στην Ινδία και τώρα ετοιμάζεται για την Ευρώπη.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S21

Χρήστες συσκευών Samsung Galaxy παραπονιούνται για πράσινες γραμμές στην οθόνη μετά από ενημέρωση

Οι περιβόητες πράσινες γραμμές έχουν επιστρέψει για να στοιχειώσουν ορισμένους χρήστες Samsung Galaxy μετά από ενημέρωση του τηλεφώνου.