Samsung Galaxy A8+ (2018): Ποζάρει σε live φωτογραφίες

Samsung Galaxy A8+ (2018) φωτογραφίες, Samsung Galaxy A8+ (2018): Ποζάρει σε live φωτογραφίες

Η σειρά Galaxy A της Samsung έχει σημειώσει μεγάλη επιτυχία τα τελευταία χρόνια. Τα κύρια μοντέλα A3, A5 και A7 είναι ιδιαίτερα αγαπητά από το καταναλωτικό κοινό, αποφέροντας σημαντικά κέρδη στην Sammy κάθε χρόνο. Φέτος αναμένονται οι νέοι εκπρόσωποι της σειράς, αλλα φαίνεται πως θα έχουμε κάποιες προσθήκες.

Το τελευταίο διάστημα οι φήμες και οι διαρροές γύρω από τα νέα Galaxy A μοντέλα εμφανίζονται με μεγάλη συχνότητα, λόγω της πιθανής επικείμενης ανακοίνωσης τους. Η νέα χρονιά απέχει λίγες ημέρες και συνήθως η Samsung παρουσίαζε τα mid-range smartphones της τέτοια εποχή. Παρά το γεγονός πως η πλειοψηφία των προηγούμενων ειδήσεων κάνουν λόγο για κανονική κυκλοφορία των Galaxy A5 και A7 (2018), των οποίων τα renders έχουν διαρρεύσει πολλάκις, πριν από λίγες ώρες διέρρευσαν δύο εικόνες που απεικονίζουν ένα ακόμα κινητό της σειράς, συγκεκριμένα το Galaxy A8+ (2018), που ίσως να αλλάζουν τα δεδομένα.

Samsung Galaxy A8+ (2018) φωτογραφίες, Samsung Galaxy A8+ (2018): Ποζάρει σε live φωτογραφίες

Οι φωτογραφίες, που προέρχονται από το Κινέζικο Weibo, παρουσιάζουν μια συσκευή με κωδική ονομασία A730F, ενώ ο εμπορικός της τίτλος είναι Galaxy A8+ (2018), όπως προαναφέρθηκε. Οι πληροφορίες αυτές αναγράφονται στην οθόνη ρυθμίσεων του smartphone και φαίνονται σε μια εκ των δύο φωτογραφιών. Αυτή η νέα διαρροή υποδεικνύει είτε πως το Galaxy A7 (2018) θα έχει διαφορετική ονομασία σε κάποιες αγορές του κόσμου (οπότε η συσκευή των εικόνων και το νέο A7 είναι τα ίδια), είτε πως η Samsung θα κυκλοφορήσει άλλες δύο συσκευές εκτός των A5 και A7 (και ίσως του A3), τα A8 / A8+.

Να σημειωθεί πως ο Κορεάτης κατασκευαστής είχε κυκλοφορήσει δύο A8 μοντέλα παλαιότερα, ένα το καλοκαίρι του 2015 και το δεύτερο το Φθινόπωρο του 2016. Ουσιαστικά επρόκειτο για την καλύτερη έκδοση της Galaxy A οικογένειας, αλλά η σειρά 2017 δεν είχε εκπρόσωπο του A8, με το A7 (2017) να παίζει τον προαναφερθέντα ρόλο. Ενδέχεται λοιπόν η Sammy να επαναφέρει τα A8 smartphones και πάλι στο προσκήνιο, μετά από έναν χρόνο διαλείμματος. Θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον να δούμε επίσημα τους νέους εκπροσώπους της Samsung στην mid-range αγορά. Θα υπάρξει ανανέωση του A3 (2017); Είναι το A7 και το A8+ η ίδια συσκευή; Πόσα μοντέλα θα διατεθούν συνολικά; Σύντομα θα έχουμε την απάντηση στα ερωτήματα.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Μανώλης

αναβαθμίζεται σιγά σιγά η Α σειρά σχεδιαστικά!!!

Cons

Ξέρουμε πληροφορίες για το πότε θα ανακοινωθεί / κυκλοφορήσει η σειρά Α 2018?
Θα με ενδιέφερε αρκετά το Α3!

KostasB

Ίδιο το Pixel 2 XL χωρίς όμως στέρεο ηχεία.

Μακάρι να έβγαζε και τουλάχιστον μία έκδοση της σειρά S με επίπεδη οθόνη όπως και την σειρά Α.

vladimiros

@ Cons η σειρα Α 2018 θα ανακοινωθει τελη δεκεμβριου η αρχες ιανουαριου,αλλα πιο πιθανον δεκεμβρη,και θα κυκλοφορησουν μετα απο λιγο χρονικο διαστημα.

giannogeorge

Να αναβαθμιστεί η σειρά Α αλλά μάνα μου βάλτε του και έναν οπτικό σταθεροποιητή. Τα βίντεο είναι χάλια…

Cons

@vladimiros, Σε ευχαριστώ πολύ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Samsung

Η Samsung λανσάρει φορτιστή 50W που κοστίζει 70 ευρώ

Εάν αγοράσετε ένα smartphone προηγμένης τεχνολογίας της Samsung ή και ένα μεσαίας κατηγορίας, δεν υπάρχει φορτιστής στη συσκευασία.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip 6: Αυτές θα είναι οι χρωματικές επιλογές – Με Snapdragon 8 Gen 2 και 12GB RAM

Το Galaxy Z Flip 6 της Samsung αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του τον Ιούλιο στo Unpacked μαζί με το Galaxy Z Fold6 και το Galaxy Ring.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy Z

Samsung Galaxy Z Fold 6: Leak αποκαλύπτει πιθανές επιλογές αποθήκευσης και χρώματος

Σε λίγους μήνες, αναμένουμε την κυκλοφορία των νέων Samsung Galaxy Z Fold 6 και Galaxy Z Flip 6 και οι φήμες για τα αναδιπλούμενα πληθαίνουν.

Gear featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Ring: Leak αποκαλύπτει ότι θα έρθει σε 8 διαφορετικά μεγέθη

Το Samsung Galaxy Ring το πρωτοείδαμε τον Ιανουάριο και στη συνέχεια παρουσιάστηκε τον Φεβρουάριο στο MWC.