Samsung Galaxy A80: Εμφανίστηκε στο Geekbench με Snapdragon 6150, 8GB RAM και 25W ταχυφόρτιση

Samsung Galaxy A80, Samsung Galaxy A80: Εμφανίστηκε στο Geekbench με Snapdragon 6150, 8GB RAM και 25W ταχυφόρτιση

Η Samsung έχει προγραμματίσει μία εκδήλωση για σήμερα το απόγευμα στην οποία θα ανακοινώσει το δεύτερο κύμα των Galaxy A smartphones. Μεταξύ των έξυπνων τηλεφώνων που θα παρουσιάσει η εταιρεία, ενδέχεται να βρίσκονται και τα Samsung Galaxy A80 και το Galaxy A90.

Λίγες ώρες πριν την πιθανή παρουσίαση του, το Samsung Galaxy A80 εμφανίστηκε μαζί με τις βασικές προδιαγραφές του στη βάση δεδομένων του δημοφιλούς benchmark site, Geekbench. Το Samsung Galaxy A80 φέρει τον αριθμό μοντέλου Galaxy SM-A805F και είναι εξοπλισμένο με τον Snapdragon 6150, ο οποίος κατά πάσα πιθανότητα είναι ο διάδοχος του Snapdragon 675 SoC. Επιπλέον, η συσκευή έχει 8GB μνήμης RAM και συγκέντρωσε 2.488 πόντους στο single-core test, και 6.732 πόντους στο multi-core test.

Samsung Galaxy A80, Samsung Galaxy A80: Εμφανίστηκε στο Geekbench με Snapdragon 6150, 8GB RAM και 25W ταχυφόρτιση

Το Samsung Galaxy A80 φημολογείται ότι θα διαθέτει 6,7 ιντσών Full HD + OLED οθόνη, χωρίς καμία εγκοπή ή notch. Σύμφωνα με renders και οι δύο συσκευές θα έχουν περιστρεφόμενες κάμερες σε slider, οι οποίες θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν είτε ως selfie, είτε ως κύρια κάμερα.

Τέλος, σύμφωνα με φήμες και leaks, το Samsung Galaxy A80 θα έχει 3.700 mAh μπαταρία η οποία θα υποστηρίζει 25W γρήγορη φόρτιση. Λίγες ώρες μένουν μέχρι να ξεκαθαρίσει το τοπίο και η σύγχυση που υπάρχει γύρω από τα Samsung Galaxy A80 και A90. Γι’ αυτό συντονιστείτε σήμερα το απόγευμα στο Techblog για να μάθετε πρώτοι τα χαρακτηριστικά όλων των νέα Samsung Galaxy A smartphones.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Αγγελος

Παρουσιαστηκε το κινητο ξυπνηστε λιγο

kostas

τον νεο Snapdragon 730 εχει, και 48mp καμερα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Exynos Samsung Snapdragon

Samsung Exynos 2500 3nm: Θα έχει καλύτερη απόδοση από τον Snapdragon 8 Gen 4;

Η Samsung φαίνεται πως έχει κάνει μεγάλα βήματα με τις επιδόσεις των Exynos επεξεργαστών της και φέτος λέγεται πως θα αγγίξει κορυφή.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Flip 6: Λίστα benchmark επιβεβαιώνει specs

Μια νέα λίστα benchmark επιβεβαιώνει κάποιες από τις προδιαγραφές που περιμέναμε για το Samsung Galaxy Z Flip 6.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy M15: Αυτή θα είναι η τιμή του στην Ευρώπη

Το Galaxy M15 της Samsung έγινε επίσημο τον περασμένο Μάρτιο, στη συνέχεια έφτασε στην Ινδία και τώρα ετοιμάζεται για την Ευρώπη.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S21

Χρήστες συσκευών Samsung Galaxy παραπονιούνται για πράσινες γραμμές στην οθόνη μετά από ενημέρωση

Οι περιβόητες πράσινες γραμμές έχουν επιστρέψει για να στοιχειώσουν ορισμένους χρήστες Samsung Galaxy μετά από ενημέρωση του τηλεφώνου.