Samsung Galaxy A80: Κυκλοφορεί Ελλάδα στις 12 Ιουλίου με τιμή 699 ευρώ

Galaxy A80 τιμή Ελλάδα, Samsung Galaxy A80: Κυκλοφορεί Ελλάδα στις 12 Ιουλίου με τιμή 699 ευρώ

Το Samsung Galaxy A80 με την ιδιαίτερη αυτόματη, pop-up περιστρεφόμενη κάμερα με τους τρεις φακούς θα κυκλοφορήσει – επιτέλους – στην ελληνική αγορά την Παρασκευή 12 Ιουλίου με τιμή 699 ευρώ. Αρχικά οι εκτιμήσεις έκαναν λόγο για κυκλοφορία του A80 στα μέσα Μαίου όμως τόσο οι καλές πωλήσεις άλλων μοντέλων της σειράς όπως το Galaxy A50 αλλά και το στραβοπάτημα της Huawei, που φαίνεται να έχουν στρέψει καποιους καταναλωτές και σε άλλους κατασκευαστές έκαναν τη Samsung να μην προλαβαίνει να το βγάλει έγκαιρα στην αγορά, τουλάχιστον στη δική μας.

Ο βασικός αισθητήρας του Galaxy A80 είναι 48MP και έχει διάφραγμα f/2.0, έπειτα έχουμε έναν ultra-wide angle 123 μοιρών στα 8MP με διάφραγμα f/2.5 και το σετ συμπληρώνει ο ToF 3D φακός ο οποίος επιτρέπει τα bokeh εφέ σε φωτογραφίες και βίντεο. Με αυτή την ιδιαίτερη κεντρική κάμερα που περιστρέφεται για να λειτουργήσει και ως selfie κάμερα, μένει χώρος στην οθόνη 6.7″ Super AMOLED (1.080×2.400 pixel) για να γίνει full view και να την απολαύσουμε χωρίς notch και punch holes.

Το Samsung Galaxy A80 ενσωματώνει τον νέο επεξεργαστή Snapdragon 730 που σε συνδυασμό με τα 8GB μνήμης RAM το έχουν κάνει να σκοράρει 207.082 πόντους σε πρόσφατα benchmark του AnTuTu. Ένα ακόμα δυνατό σημείο του είναι ο in-display αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων. Δείτε την πρώτη μας επαφή με το A80 τον περασμένο Μάιο στην Αθήνα και κάντε υπομονή μερικές μέρες ακόμα αν θέλετε να το αποκτήσετε.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

8 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
ΚώσταςD.

Αν είχε dynamic amoled τουλάχιστον να δικαιολογούσε λίγο την τιμή… Έχεις την Χιαομι με το mi 9t στη μισή τιμή με τον 730 και αναμένεται και το pro με τον 855!!! σε τιμη “χώμα”!!! Αναμονή για το mi 9t pro!!!

Gunkroc

Kαι εγω το περιμένω άσε είμαι με το παλιο μου S4 επειδη μου καηκε το S7 ;p

Αγαπητό techblog.gr ενημέρωσε μας οταν βγει το ΜΙ 9Τ PRO

Lefteris

Ρε παιδιά, μόνο εγώ θεωρώ ότι το in dispaly fingerprint scanner είναι το gimmick του αιώνα; Ο αισθητήρας στην πλάτη θεωρώ ότι είναι πολύ πιο βολικός, γρηγορότερος, φθηνότερος για τις εταιρίες (και πιθανόν και για μας…) και μπορείς να ρυθμίσεις με swipe down να βλέπεις και τα notifications.
Και πριν προλάβει να πει κάποιος κάτι, έχω in display fingerprint scanner στο κινητό μου και δεν το έχω βολευτεί καθόλου….

ΚώσταςD.

Και εγώ το ίδιο πιστεύω… Αλλά το μέλλον είναι αυτό + τις κάμερες μέσα στην οθόνη… Εμείς αναγκαστικά ακολουθούμε… Βέβαια στο μέλλον θα εξελιχθούν περισσότερο…

Baioss

699 για αυτό; Τα δίνεις μπαμ μπαμ για ένα OnePlus 7 pro και είσαι βασιλιάς!

vasilisN9

Ναι και εγώ έλεγα να πάρω μία Ferrari άλλα, τελικά πήρα ένα Peogeot 106 με σήμα τον Βασιλιά της ζούγκλας. Τι μου συγκρίνεις βρε άνθρωπε, την παλιο Κινεζιά OPlus 7,32/47 με την Samsung! Ήμαρτον λυπηθείτε μας με το China Lovership.

Baioss

Γελάει η όλη υφήλιος με το σχόλιο σου :p

Τακης

Δεν ειμαι china lovership αλλα παρα να παρεις αυτο το πραμα που ο θεος να το κανει σαμσουνγκ , πολυ καλυτερο ειναι το Oneplus

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Google Google Pixel

Find My Device της Google: Με Android 15, θα βρίσκεις τo Pixel σου ακόμα και όταν είναι κλειστό

Το δίκτυο Find My Device της Google θα δώσει την ευκαιρία στους χρήστες Android να έχουν ένα δίκτυο παρακολούθησης χαμένων συσκευών.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip 6: Φήμες για ακόμα μεγαλύτερη εξωτερική οθόνη και προστασία Gorilla Glass Armor

Μεγαλύτερη εξωτερική οθόνη φημολογείται ότι θα έχει το επερχόμενο Galaxy Z Flip 6 της Samsung που περιμένουμε να έρθει το καλοκαίρι.

Software Android Twitter

Το X προετοιμάζει την υποστήριξη passkey στο Android

To X φέρεται να εργάζεται για να φέρει υποστήριξη για passkeys στην εφαρμογή Android της, μετά την κυκλοφορία του iOS. 

Gear Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Ring: Τον Αύγουστο και με περιορισμένες λειτουργίες

Το Samsung Galaxy Ring παρουσιάστηκε επίσημα αλλά η εταιρεία δεν το έχει ακόμα κυκλοφορήσει, ούτε έχει ανακοινώσει τις προδιαγραφές.