Samsung Galaxy A90 5G: Official renders μαρτυρούν τον σχεδιασμό του

Galaxy A90 5G, Samsung Galaxy A90 5G: Official renders μαρτυρούν τον σχεδιασμό του

Η Samsung αποκάλυψε στην επίσημη ιστοσελίδα της τον ερχομό του Galaxy A90 5G smartphone. Σήμερα, κυκλοφόρησαν μερικά official render τα οποία προδίδουν στον σχεδιασμό του smartphone.

Η φωτογραφία παρουσιάζει ένα smartphone με αριθμό μοντέλο SM-A908N και όνομα Galaxy A90 5G. Το μπροστά panel έχει notch τύπου σταγόνας ενώ η πάνω αριστερά γωνία της πλάτης φιλοξενεί την τριπλή κάμερα και το LED flash.

Η Samsung με την κυκλοφορία αυτού του smartphone κάνει το 5G διαθέσιμο και στους αγοραστές οι οποίοι δεν θέλουν να ξοδέψουν χρήματα για μία high-end ναυαρχίδα όπως είναι το Note 10+ 5G ή S10 5G. Εσωτερικά θα τοποθετηθεί ο Snapdragon 855 αυτό τουλάχιστον γνωρίζουμε από μία καταχώρηση στο Geekbench ενώ το display θα είναι ύπου Super AMOLED θα έχει μέγεθος 6.7 ίντσες και θα έχει ανάλυση FHD+.

Η κάμερα θα αποτελείται από μία 48MP, 8MP ultrawide και μία 5MP που ίσως είναι depth sensor. Άγνωστη παραμένει η front facing κάμερα, η χωρητικότητα της μπαταρίας και η ημερομηνία κυκλοφορίας.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Galaxy S10 Samsung Galaxy A51 Samsung Galaxy A71

Η επίσημη λίστα των συσκευών Samsung που θα λάβουν τρεις αναβαθμίσεις λογισμικού

Η Samsung ανέβασε στην επίσημη ιστοσελίδα της τη λίστα με τις υποστηριζόμενες συσκευές, με αρκετές εκπλήξεις, όπως smartphones της σειράς A.

Reviews featured Hands-on Έκθεση IFA 2019: Όλα τα νέα τεχνολογίας

Samsung Galaxy A90 5G: Έρχεται Ευρώπη τον Οκτώβριο [IFA 2019 hands-on video]

Το Techblog βρίσκεται στην IFA 2019 και είχε την ευκαιρία να θαυμάσει το Samsung Galaxy A90 5G. Δείτε το hands-on που εξασφαλίσαμε για εσάς.

Smartphones Samsung Galaxy A90 5G

Samsung Galaxy A90 5G: Επίσημο με Snapdragon 855 και υποστήριξη 5G

Αποκαλύφθηκε το Galaxy A90 5G της Samsung με Snapdragon 855 και ημερομηνία κυκλοφορίας 4 Σεπτεμβρίου στην Νότια Κορέα.

Smartphones Samsung Galaxy A90 5G

Samsung Galaxy A90 5G: Retail box αποκαλύπτει τα χαρακτηριστικά του

Φωτογραφίες ενός retail box του Galaxy A90 5G smartphone αποκάλυψαν τα χαρακτηριστικά του mid-range 5G smartphone της Samsung.