Samsung Galaxy A91 και A90 5G: Καταχωρήθηκαν στην επίσημη ιστοσελίδα

Samsung Galaxy A91, Samsung Galaxy A91 και A90 5G: Καταχωρήθηκαν στην επίσημη ιστοσελίδα

Η Samsung καταχώρησε κατά λάθος το όνομα δύο επερχόμενα smartphones στην επίσημη ιστοσελίδα της. Οι καταχωρήσεις αυτές δεν είναι οι αναλυτικές που προσθέτει η εταιρεία για κάθε μοντέλο. Αντιθέτως, τα ονόματα των Samsung Galaxy A91 και Galaxy A90 5G εμφανίστηκαν στη λίστα με τα συμβατά μοντέλα ενός φορτιστή.

Πρόκειται για τον τελευταίο φορτιστή που κυκλοφόρησε η εταιρεία ο οποίος υποστηρίζει 45W γρήγορη φόρτιση. Τα δύο smartphones που αποκαλύφθηκαν από την καταχώρηση είναι το Samsung Galaxy A91 και το Galaxy A90 5G.

Η ιστοσελίδα αναφέρει ότι το Samsung Galaxy A91 θα υποστηρίζει 45W γρήγορη φόρτιση, ενώ το Galaxy A90 5G θα υποστηρίζει μόνο 25W.

Samsung Galaxy A91, Samsung Galaxy A91 και A90 5G: Καταχωρήθηκαν στην επίσημη ιστοσελίδα

Κατά τα άλλα το Galaxy A91 λέγεται ότι θα έχει 6,7 ιντσών οθόνη με hole-punch στο κέντρο, όπως τα Galaxy Note 10. Επιπλέον, ένα leak στο παρελθόν ήθελε το smartphone να έχει τρεις πίσω κάμερες με 108MP το κύριο αισθητήρα, 16MP ευρυγώνια και 12MP τηλεφακό με 5x οπτικό ζουμ. Προς το παρόν δεν γνωρίζουμε άλλες λεπτομέρειες σχετικά με τη συγκεκριμένη συσκευή.

Από την άλλη, το Samsung Galaxy A90 5G έχει γίνει αρκετές φορές leak στο παρελθόν. Γνωρίζουμε ήδη ότι το smartphone θα είναι εξοπλισμένο με το Snapdragon 855, 6GB μνήμη RAM, 4.500mAh μπαταρία και θα τρέχει Android 9 Pie.

Η οθόνη της συσκευής θα είναι Infinity-U AMOLED στις 6,7 ίντσες με in-display αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων. Οι κάμερες του Samsung Galaxy A90 5G λέγεται ότι θα είναι τρεις με την κύρια στα 48MP, τη δευτερεύουσα στα 8MP και την τρίτη στα 5MP.

Αναμένουμε τα Samsung Galaxy A91 και A90 5G να κυκλοφορήσουν κάποια στιγμή τον Οκτώβριο.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
vaskor

Να υποθέσω πως η σειρά S πλέον θα είναι υποδεέστερη;
Τέτοια specs είναι πολύ πάνω από το καλύτερο S10 plus.
Είχα πάντως την εντύπωση πως η εταιρεία κάνει μπάσιμο στη μεσαία κατηγορία, με τη σειρά Α διότι παρουσίαζε κενά σε σύγκριση με άλλες εταιρείες και ήθελε κομμάτι από την πίτα.
Τώρα με τέτοια specs δεν είναι με τίποτα μεσαία κατηγορία…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S21

Χρήστες συσκευών Samsung Galaxy παραπονιούνται για πράσινες γραμμές στην οθόνη μετά από ενημέρωση

Οι περιβόητες πράσινες γραμμές έχουν επιστρέψει για να στοιχειώσουν ορισμένους χρήστες Samsung Galaxy μετά από ενημέρωση του τηλεφώνου.

Smartphones Samsung

Η Samsung αποκάλυψε την πιο γρήγορη μνήμη RAM LPDDR5X στον κόσμο

Πριν από μερικά χρόνια, η Samsung ανακοίνωσε RAM 8,5 Gbps LPDDR5X που εκείνη την εποχή ήταν η ταχύτερη στον κόσμο.

Smartphones Apple Galaxy iPhone

Ξανά στην κορυφή η Samsung – Οι αποστολές iPhone της Apple έπεσαν το 1ο τρίμηνο του 2024

Οι αποστολές iPhone της Apple μειώθηκαν σχεδόν κατά 10% παγκοσμίως το A τρίμηνο του 2024, λόγω της αύξησης των αποστολών από ανταγωνιστές.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy S22 Samsung Galaxy S22 Ultra

Galaxy AI: Επίσημο! Έρχεται στη σειρά Galaxy S22, τα tablet Tab S8 και τα foldable του 2022

Το Galaxy AI παρουσιάστηκε με τη σειρά Galaxy S24 και στη συνέχεια η Samsung το κυκλοφόρησε στις ναυαρχίδες του 2023.