Samsung Galaxy A90 5G: Θα κυκλοφορήσει στα τέλη Αυγούστου με Snapdragon 855;

Samsung Galaxy A90 5G, Samsung Galaxy A90 5G: Θα κυκλοφορήσει στα τέλη Αυγούστου με Snapdragon 855;

Πρόκειται να είναι ένας ενθουσιώδης μήνας για όλους τους οπαδούς της Samsung, διότι η εταιρεία μόλις ανακοίνωσε το Galaxy Tab S6 και τώρα ετοιμάζεται να παρουσιάσει τα Samsung Galaxy Note 10 και Galaxy Active Watch 2.

Τον προηγούμενο μήνα είχαν κυκλοφορήσει φήμες ότι η Samsung θα διαθέσει στην αγορά μία 5G συσκευή της mid-range σειράς Galaxy A. Ωστόσο, από τότε δεν υπήρξαν νεότερες πληροφορίες, μέχρι τώρα που η συσκευή εμφανίστηκε στο Wi-Fi Alliance.

Αυτό το 5G smartphone έχει αριθμό μοντέλου SM-A908B και οι φήμες θέλουν ότι θα κυκλοφορήσει στην αγορά ως Samsung Galaxy A90 5G. Δυστυχώς, η καταχώρηση δεν αποκάλυψε αρκετές λεπτομέρειες σχετικά με τα χαρακτηριστικά του smartphone, πέρα από το γεγονός ότι θα τρέχει Android 9 Pie.

Samsung Galaxy A90 5G, Samsung Galaxy A90 5G: Θα κυκλοφορήσει στα τέλη Αυγούστου με Snapdragon 855;

Παλαιότερες φήμες θέλουν το smartphone να έχει Super AMOLED 6,7 ιντσών οθόνη, τον Snapdragon 855, 6GB μνήμη RAM και 128GB εσωτερικό χώρο αποθήκευσης.

Επιπλέον, το Samsung Galaxy A90 5G θα έχει τρεις πίσω κάμερες στα 48MP, 8MP και 5MP και 4.500mAh μπαταρία με υποστήριξη γρήγορης φόρτισης.

Προς το παρόν δεν είναι γνωστές άλλες λεπτομέρειες για το smartphone, ωστόσο, αναμένουμε η Samsung να ανακοινώσει το 5G κινητό κάποια στιγμή στα τέλη Αυγούστου.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.