Samsung Galaxy Ace 2, Με διπύρηνο επεξεργαστή 800MHz

Περιποιημένο το νέο Samsung Galaxy Ace 2 με διπύρηνο επεξεργαστή 800MHz, μνήμη RAM 768MB κάμερα 5 Megapixel με LED flash και δυνατότητα λήψης βίντεο HD 1280×720 pixels. Έρχεται με οθόνη 3.8 ίντσες ανάλυσης 800×480 pixels και ενσωματωμένη μνήμη 4GB. Διαθέτει μπαταρία 1500 mAh, ραδιόφωνο FM και εκτός από GPS και Glonass για να κλειδώνει ταχύτερα τους δορυφόρους.

Samsung Galaxy Ace 2
Λειτουργικό σύστημα: Android 2.3 Gingerbread
Επεξεργαστής: 800MHz διπύρηνος
Μνήμη RAM: 768MB
3G/ HSPA
Οθόνη: 3.8 ίντσες, PLS LCS, 800×480 pixels
Κάμερα: 5 Megapixel, LED flash, video HD 1280×720 pixels
Δεύτερη κάμερα: VGA
Ενσωματωμένη μνήμη: 4GB
Κάρτα μνήμης: micro SD (έως και 32GB)
Wi-Fi n, Wi-Fi direct, GPS/ Glonass, Bluetooth 3.0, micro USB, Radio FM
Μπαταρία: 1500 mAh
Διαστάσεις: 62.2×118.3×10.5 χλστ.
Βάρος: 122 γρ.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 21 Φεβρουαρίου 2012 8:56

Σχόλια

  • Αν έβαζαν και καλύτερη μπαταριά θα ήταν perfect!!
    Διπύρηνος,με 3,8 ιντζες οθόνη και 1500 mAh δεν πάνε μαζί!!!:PP

  • 300 κινητά πια αυτή η Samsung to ένα μετά το άλλο.
    π.χ. Galaxy S,S Plus, S Advance. Galaxy S II, S II LTE, S II V2(με τον καινούργιο επεξεργαστή). Samsung Ace,Ace Plus, Ace II. Galaxy Mini, Galaxy Mini II. Και τι άλλο έχουμε να δούμε.....

  • Βασιλη μετα θα ερθει η νεα σειρα επεκτασης ονοματων οπως: Galaxy Ace super plus, Galaxy Ace turbo plus, Galaxy Ace super duper turbo plus και παει λεγοντας.

  • Διαβαζα στα comments της αντιστοιχης στηλης στο gsmarena πως δεν θα παρει το ics...ελπιζω να ψευδονται ασυστολα.Απο design τωρα τα ιδια και τα ιδια αν και σε τεχνικα χαρακτηριστικα κακα τα ψεμματα, το αναβαθμισαν. Ξερετε μηπως τι επεξεργαστη θα έχει?

  • xperia u...τουλαχιστον να μην εχεις κινητο που μοιαζει με αλλα 20-25....και ειναι και καλυτερο (το U)

  • Κώστα αυτή η οθόνη PLS είναι καλή ? γνωρίζεις ? Διάβασα κάποια σχόλια για την super pls και λένε ότι είναι 10% πιο φωτεινή από την amoled..

  • ρε παιδιά για εξηγείστε μου,θα κυκλοφορούν στην αγορά ταυτόχρονα και το galaxy ace plus και το ace 2?το ace 2 είναι επίσημα ανακοινωμένο?

  • καλύτερος είναι ένας διπυρινος επεξεργαστής 800mhz ή ένας 1ghz μονοπυρηνος ;

  • Γεια σας παιδια. Εχω αυτο το κινητο και μπορω να πω οτι ειναι κατι παραπανω απο οτι περιμενα.. δεν θα μπω σε λεπτομεριες αλλα κατευθειαν στο "ψητο".. Θελω να ρωτησω αν θα υπαρξει καμια αναβαθμιση στο λογισμικο του??

  • Φιλε Johnpap...Ναι αμε θα υπαρξει αναβαθμηση.του αγιου ανημερα...στιν ελλαδα τουλαχιστων.εγω ενα μηνα το χω και ξενερωσα το δινω να παρω L7 λογο jellybean.εδω και μηνες λενε θα αναβαθμηστει και θα θα θα θα θα κοιτα ημερομηνια που στελνω και ακομα στο θα ειναι

  • Παιδιά σε ξένο site έγραφε ότι μπορεί να αναβαθμιστεί σε 4.1.2 έκδοση,όταν έκανε review στο συγκεκριμένο smartphone

  • Παιδια εχει αναβαθμιστει σε jb απο το καλοκαιρι αμα δε σας το βγαζει με ΟΤΑ δειτε απο kies το εχω το κινητο αλλα εχω το 8160p με το nfc που ναι Γερμανικο και το χω αναβαθμισει απο τελη Ιουνιου που το πηρα και τελη Αυγουστου ηρθε η αναβαθμιση για το 8160 χωρις nfc στην Ελλαδα!

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.