Samsung Galaxy Alpha, το πρώτο promo video

Το πολυπόθητο Samsung Galaxy Alpha ανακοινώθηκε σήμερα επίσημα και με χαρακτηριστικά τα οποία λίγο πολύ τα περιμέναμε, μεταλλικό frame και είναι η πιο λεπτή Galaxy συσκευή που έχει κυκλοφορήσει μέχρι τώρα με πάχος στα 6.7mm.

Η Samsung κυκλοφόρησε και το πρώτο promo video του Samsung Galaxy Alpha αλλά απ΄ότι βλέπουμε από το ύφος του διαφημιστικού δεν μοιάζει να είναι ιδιαίτερα ενθουσιασμένη από τη συσκευή που όπως ειπώθηκε αναμένεται να συναγωνιστεί το επερχόμενο iPhone 6 με οθόνη 4.7 ιντσών που θα ανακοινωθεί 9 Σεπτεμβρίου.

Το Samsung Galaxy Alpha έχει 4.7 ιντσών οθόνη Super AMOLED 720p, Exynos 5 Octa chipset με 2GB RAM και 12MP εξωτερική κάμερα. Άλλα ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά είναι fingerprint scanner, αισθητήρας καρδιακών παλμών, LTE Cat.6 συνδεσιμότητα και 32GB μη επεκτάσιμη ενσωματωμένη μνήμη.

Samsung Galaxy Alpha, επίσημα με 4.7″ οθόνη, μεταλλικό frame το πιο λεπτό Galaxy

samsung galaxy alpha promo video, Samsung Galaxy Alpha, το πρώτο promo video

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

23 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
giannogeorge

Όντως. Μόνο χασμουρητά δεν υπήρχαν στο βίντεο.

Δημήτρης

Όπως έλεγε και η samsung σε ενα video που κορόιδευε την apple για το μέγεθος της οθόνης του νέου iphone που πρόκειται να βγει, ότι αυτή το έχει εδώ και δυο χρόνια έτσι να πούμε κι εμείς τώρα σώπα ρε samsung που ξύπνησες η apple την αλουμινένια κατασκευή την έχει εδώ και τέσσερα χρόνια……

giannogeorge

Και χωρίς να θέλω να ξεκινήσω μια ανούσια αντιπαράθεση… πόσο μοιάζει το Alpha στο 5S, το βλέπουμε ξεκάθαρα. Και με αυτό, θέλω να πω ότι είναι κρίμα. Νομίζω ότι μπορεί η Samsung να δώσει καλύτερα δείγματα δικού της design.

Alexis

Στο s2 μοιάζει μην μπερδεύεστε!

Σωτήρης

@Δημήτρης
Δεν θυμάμαι η apple να έχει μονοπώλιο το αλουμίνιο!!!

@giannogeorge
Μάλλον εννοείς το S5

Μιχάλης

Μοιάζει το alpha με το 5s; Και το βλέπουμε και ξεκάθαρα ; Μάλλον πρέπει να πας να κοιτάξεις τα μάτια σου . Σε τι ακριβώς μοιάζουν ;

vasilismavro

Μιχάλη τα κρατάς και τα δύο με το χέρι. Μα καλά στραβός είσαι; Που καινοτομίες πια…

Γιάννης

Έβγαλε και η Samsung ένα κινητό για γυναίκες , κομμωτές και σχεδιαστές μόδας που θέλουν κάτι compact και trendy. Το ότι απευθύνεται στο ίδιο κοινό με το iphone είναι δεδομένο αλλά όχι απαραίτητα κακό.

tech21man

Το alpha πρεπει να μοιαζει με το 5s η το επερχομενο περιπου iphone γιατι απο αυτο θα κλεψει πωλησεις. Οταν σκεφτεσαι να παρεις το 5s (γιατι το 6 ειναι το καινουριο και πιο ακριβο) τοτε θα δεις σε παρομοιτα τιμη το alpha και θα το σκεφτεις.

Κοιταει το 5s και το xperia z mini πως λεγεται. Ολα τα αλλα ειναι αδιαφορα προς το alpha κατα καποιο τροπο.

anergos13

Το οτι το Διαφημιστικο δεν ειναι ισως αυτο που καποιοι ειχαν στο μυαλο τους δεν σημαινει οτι…
” …δεν μοιάζει να είναι ιδιαίτερα ενθουσιασμένη …”
Αλλωστε θα βγουν και αλλα διαφημιστικα….

9gag

καθε φορα που βγαινει ενα οποιοδηποτε κινητο..απο την οποιαδηποτε εταιρεια ολοι αρχιζουν και μιλανε για specs, για οθονες…ο αλλος κλαιγετε που δεν εχει sd..ο αλλος επειδη εχει τον 801 και οχι τον 805 (οοοο θεοι…πως τολμησαν και εκαναν τετοιο λαθος προς τον Ελληναρα καταναλωτη)

καλα αφου στο τελος ολοι περιμενουν τα σκρουτζομαγαζα να αγορασουν κινητο…

και οταν μιλατε για προβατα ειτε περι apple ειτε περι samsung μην ξεχνατε πως το 90% αυτων παιρνουν τα κινητα τους απο τις αναλογες εταιρειες πραγματικα κοψοχρονιας και πληρωνουν το μηναιο συμβολαιο τους…ενω εδω εμεις…. “μπες στο ταδε προγραμμα αξιας 65ευρω και παρε το καινουριο smartphone απο 750…ΜΟΝΟ 670!!!!! ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ!!!” δλδ μιλαμε….τετοιες προσφορες που θες να αλλαζεις κινητο ανα 2μηνο μην σου πω!!!

μια χαρα και το alpha και το S5 και το 5S..Και το 6 (λες και τις γραμμες να εχει απο πισω δεν θα το αγορασει κοσμος…) και το 930..και το Ζ2 και ολα γενικως ειναι κομπλε!

στο τελος….ολοι ενα FB (Ουπς sorry…δεν λειτουργει σωστα στα WP σωστα haters? )και ενα TWITTER ειμαστε!

ΚωσταςD.

Πανέμορφο δεν το συζητώ. Η hd στις 4.7 ειναι σουπερ και με τετοιο επεξεργαστη δεν θα κολλαει πουθενα, ουτε με 801. Η μπαταρια ειπαμε θα εχει θεμα… Η καμερα πιστευω θα ειναι καλη! Απο τιμη θα δουμε…
Παντως θα το ηθελα με Snapdragon 610 32/64 bit και με 2500αρα μπαταρια (ας ηταν και 9.5mm παχος) και android L και σε τιμη κατω απο 350ευρω (πολλα ζηταω;;;) θα περιμενω το l90 2; ισως… Αλλα το μοντελο αυτο βγηκε για να κοντραρουν το iphone 6… Και με βαση το μάρκετινγκ της σαμσουνγκ την κονομα τους θα την εχουν και με το παραπανω!

GiannisMix

@9gag
ωραίος!!
Όσον αφορά το κινητό 📱 όμορφο θυμίζει παρα μα παρα πολύ το SGS2 κι όχι το 5S όπως λέτε. ειναι σχεδόν ίδιο με το SGS2. απ εκει κ πέρα μεγάλο θέμα η μπαταρία του. ας ελπίσουμε οτι θα βγάζει την ημέρα και η κάμερα του θα είναι αξιοπρεπή.

9gag

παρεπιπτοντως…οντως το μονο θεμα περι του alpha ειναι η μπαταρια βασικα.
απλα δεν γνωριζω μηπως με τον exynos θα εχει διαφορα και αυτο γιατι βασιζεται στην τεχνολογια big.LITTLE… (κατι αναλογο σκεφτεται να κανει και η Microsoft αλλα να βασιζεται σε 2 μπαταριες)

tech21man

Μολις ξεφτιλισε το oppo find 7 και τα αλλα τουμπανα σε GPU και multi core performance. Περαστικα!

Genesis

9gag
ωραία τα λες !!

πάντως δεν μοιάζει με 5s που είπε κάποιος ούτε καν… μην λέμε ότι θέλουμε

Γιάννης σε λέω

Βρε δεν πάτε να λέτε ότι θέλετε, το κινητό από εμφάνιση είναι μια χαρά! Η μπαταρία ίσως αποτελέσει το μόνο μελανό σημείο, όπως είπα και χθες.

Αποστόλης Ρόδος

Για μενα ΜΑΚΡΑΝ ομορφοτερο σχεδιαστικά από ότι έχει παρουσιάσει η Samy τα τελευταία χρόνια. Σαφέστατα, τα χαρακτηριστικά του αν και δεν είναι άσχημα θα μπορούσαν να είναι πολύ καλύτερα.
Πιστέυω πως αν ακολουθήσει αυτή την σχεδιαστική γραμμή στις ναυαρχίδες της θα σαρώσει.

9gag

κάτι που μόλις διάβασα σε άλλο άρθρο,σε άλλο tech site… (το κείμενο πάρθηκε αυτούσιο)

“…Το οκταπύρηνο SoC είναι αρχιτεκτονικής big.LITTLE διαθέτοντας τέσσερις πυρήνες A15 με μέγιστη συχνότητα λειτουργίας τα 1.8GHz και τέσσερις πυρήνες A7 με μέγιστη συχνότητα τα 1.3GHz.

Οι A15 πυρήνες αναλαμβάνουν τις απαιτητικές ενέργειες, ενώ οι A7 χρησιμοποιούνται όταν δεν τρέχουμε κάτι απαιτητικό, για βελτίωση της αυτονομίας.

Ταυτόχρονα, η κατασκευή των 20nm συνεπάγεται ~25% “χαμηλότερη” κατανάλωση ενέργειας σε σχέση με ένα SoC κατασκευασμένο στα 28nm.

Ο Exynos 5430 υποστηρίζει και Heterogeneous multi-processing, το οποίο σημαίνει ότι και οι 8 πυρήνες μπορούν να λειτουργήσουν ταυτόχρονα, αν ο governor το κρίνει απαραίτητο. … ”

σύμφωνα με τα λεγόμενα θα υπάρχει πολύ καλή αυτονομία..τωρα φανταζομαι πως μαζι και με ενα android L θα έχει ακόμη καλύτερη.

JohnWave

Αν και έχω σούρει τα χίλια μύρια στη Samsung και αν και το συγκεκριμένο μοντέλο φαίνεται στα χαρτιά να υστερεί σε μπαταρία ( θα δούμε μήπως έστω θα τη διαχειρίζεται καλά ) , δεν μπορώ να μην υποστηρίξω σωστές κινήσεις όπως το μεταλλικό frame έναντι του μάπα προηγούμενου και τις λογικές 4.7 ίντσες για smarphone. Και όχι δεν μοιάζει με το iphone, μοιάζει με το Galaxy S2. Περιμένω τα reviews στο μέλλον για να δω αν θα γίνει υποψήφιο για επόμενο κινητό μου. Δύσκολο λόγω ύπαρξης του G2 αλλά θα δούμε.

ΜΑΝΩΛΗΣ79

Ωραιο, αλλα νομιζω το κατασκευασαν για τις γυναικες πιο πολυ. Οπως φαινεται και στο διαφημιστικο. Τραπεζοκινητο καφετεριας…
-Ποιο θες αγαπη μου?
-Να αυτο το λεπτο…!
-Ειναι καλο, αλλα το ΝΟΤΕ (S5, Μ8, Ζ2, κτλ) ειναι καλυτερο.
-Οχι αυτο θελω που ειναι ομορφο

πέτρος

Η 4.7 HD σε amoled θα υστερεί κατά τη γνώμη μου σε ευκρίνεια σε σχέση με το 5s η το αναμενόμενο iPhone 6.

Panos

To κινητό, ενδεχόμενα τεχνηέντως, θυμίζει Iphone, αλλά αν η στόχευση ειναι οι κάτοχοι iphone δεν έχει καμία απολύτως ελπίδα να τα καταφέρει ( άλλωστε υπάρχει με το ίδιο ακριβώς σχέδιο και στην μισή τιμή το xiaomi mi4) οπότε μάλλον θα αποτελειώσει το ηδη πεθαμένο εμπορικά s5.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.