Samsung Galaxy Beam, Πρώτη τιμή 540 ευρώ [Clove UK]

Το αγγλικό ηλεκτρονικό κατάστημα Clove έδωσε πρώτη τιμή για το smartphone Samsung Galaxy Beam με τον ενσωματωμένο βιντεοπροβολέα τις 454 λίρες Αγγλίας (540 ευρώ). Το εν λόγο μοντέλο αν και προσωπικά με αφήνει αδιάφορο μιας και δεν με ενδιαφέρει να κουβαλάω έξτρα βάρος με ένα βιντεοπροβολέα που δεν θα χρησιμοποιώ, από τις αντιδράσεις σας έχω καταλάβει ότι σας ενδιαφέρει έντονα.

Ακόμα δεν υπάρχουν πληροφορίες για την ημερομηνία κυκλοφορίας του Samsung Galaxy Beam.

, Samsung Galaxy Beam, Πρώτη τιμή 540 ευρώ [Clove UK]

, Samsung Galaxy Beam, Πρώτη τιμή 540 ευρώ [Clove UK]

Samsung Galaxy Beam
Λειτουργικό σύστημα: Android 4.0 Ice Cream Sandwich
Επεξεργαστής: 1GHz Dual-core
Μνήμη RAM: 768MB
3G/ HSPA
Οθόνη: 4 ίντσες, LCD, 800×480 pixels
Κάμερα: 5 Megapixel, LED flash
Δεύτερη κάμερα: 1.3 Megapixel
Ενσωματωμένη μνήμη: 6GB
Κάρτα μνήμης: micro SD (έως και 32GB)
Wi-Fi n, GPS, Bluetooth 3.0, micro USB
Μπαταρία: 2000 mAh
Διαστάσεις: 64.2x124x12.5 χλστ.
Βάρος: 145.3 γρ.

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

10 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
sdaoulas

κωστα γουστα και αναγκες του καθενος. σε αλλους αρεσει, σε αλλους τραβαει το ενδιαφερον και σε αλλους τους αφηνει παγερα αδιαφορους.

MEDS

Εφετζίδικο και παντελώς άχρηστο. Όσο για τα 540 ευρώ, το έχουν παρακάνει με τις τιμές. Ούτε AMOLED έχει, ούτε τουλάχιστο 8mpx κάμερα και επεξεργαστή από πρόπερσι. Μάλιστα, ωραία!

Solon

Το ερώτημα είναι πόσο δυνατός είναι ο προβολέας του. Καταφέρνει να δώσει αξιοπρεπή εικόνα μεγέθους 45 ίντσες σε ένα σκοτεινό δωμάτιο; Και που να το δοκιμάσεις για να δεις αν η εικόνα που βγάζει είναι επαρκώς φωτεινή;

jipakos

Κώστα, ρώτα και εμάς (εκπαιδευτικούς) να ψάχνουμε να βρούμε ποιος έχει τον προβολέα, σε ποια αίθουσα να πάμε , κλπ κλπ.. Αν παίζει παρουσιάσεις και βίντεο απροβλημάτιστα και έχει μια ικανοποιητική φωτεινότητα… θα το σκεφτώ σοβαρά να το αγοράσω.

mikemilos

θα το παρω με τρελα!!!! ειναι αλλη φαση τωρα να καθεσαι με την παρεα σου και να βλεπετε ολοι μαζι κατι…. ειναι αλλη φαση.. ειδικα αν πχ μπορουσε να προβαλει μια σελιδα του ιντερνετ σε εναν τοιχο θα ηταν ολα τα λεφτα

mikemilos

οπως ολοι οι progector η λαμπα τους αντεχει για καποιες ωρες προβολης…. αυτο ειναι κατι που θα πρεπει να το ξερουμε…

MEDS

@ Ο/Η mikemilos

Γενικά δίνουν 500 με 800 ώρες, που σημαίνει 4-5 χρονάκια. Ο συγκεκριμένος δεν γνωρίζω. Αλλά και πάλι, τσάμπα λεφτά είναι, θα το κάνεις το “εφέ” σου μία, δύο, δέκα, μετά;

Nickolas

@ mikemilos Αν ψάξεις στο YouTube το phonearena έχει κάνει ένα preview της συσκευής που δειχνει οτι ο προτζεκτορας προβάλει κανονικά οτιδήποτε εμφανίζεται στην οθόνη του κινητού, άρα και τον browser. Επίσης η τεχνολογία που χρησιμοποιείται σε αυτόν αλλά και γενικότερα στους pico projectors είναι Led και όχι οι παραδοσιακές λάμπες, πρώτον λόγω μικρότερης κατανάλωσης, δεύτερον πολύ μεγαλύτερη διάρκεια ζωής, κοντά στις 20.000 ώρες. Οπότε 24 ώρες το 24ωρο να τον έχεις ανοιχτό δε θα χεις πρόβλημα 🙂
Προσωπικά μου φαίνεται αρκετά καλή συσκευή ακόμη και χωρίς projector.

MANOS
Giannis Kwtsios

Μ’αρεσει πολύ σαν concept (σαν το padfone) αλλά θα ήθελα να είχε καλύτερη ανάλυση η οθόνη και ο προβολέας (hd) και λίγο καλύτερα specs να παίζει απροβληματιστα hd videos.Αν είχε αυτά+λίγο μεγαλύτερη οθόνη θα το έπαιρνα με κλειστά μάτια!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.