To Samsung Galaxy Core 2 θα το βρείτε στα καταστήματα Γερμανός και COSMOTE με τιμή 199 ευρώ. Eίναι 3G, ενσωματώνει οθόνη 4.5 ιντσών με ανάλυση 800×480 pixels, τετραπύρηνο επεξεργαστή 1.2GHz, μνήμη RAM 768MB, κάμερα 5 Megapixel με LED flash, δεύτερη κάμερα VGA, ενσωματωμένη μνήμη 4GB, υποδοχή για micro SD, μπαταρία 2000 mAh και τρέχει την έκδοση του λειτουργικού συστήματος Android 4.4.2 KitKat.
ΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
WhatsApp: Επιτρέπει αποστολή HD φωτογραφιών σε iOS και Android
Πέμπτη, 08/06/2023 · Αντώνης Γιαγδζόγλου
Το WhatsApp λανσάρει μια ακόμα νέα λειτουργία, η οποία θα επιτρέπει στους χρήστες να στέλνουν φωτογραφίες HD σε iOS και Android.
Samsung Galaxy Z Fold 5 και Z Flip 5: Με πιστοποίηση IP58
Πέμπτη, 08/06/2023 · Αντώνης Γιαγδζόγλου
Όσο πλησιάζει η ημερομηνία παρουσίασης των Samsung Galaxy Z Fold 5 και Z Flip 5, τόσο περισσότερες λεπτομέρειες γίνονται γνωστές.
Android 14 Beta 3: Διαθέσιμο για λήψη
Πέμπτη, 08/06/2023 · Αντώνης Γιαγδζόγλου
Η Google κυκλοφόρησε το Android 14 Beta 3 που σηματοδοτεί αυτό που η Google αποκαλεί “σταθερότητα πλατφόρμας”.
Samsung Galaxy Unpacked 2023: Τον Ιούλιο στη Σεούλ
Τετάρτη, 07/06/2023 · Τάσος Παπανικολάου
Το 27ο Unpacked θα πραγματοποιηθεί τον Ιούλιο στο COEX του Samseong-dong, παρουσιάζοντας τεχνολογίες και εμπειρίες που θα συναρπάσουν το κοινό παγκοσμίως.
Νομίζω θα αποτύχει παταγωδώς. Στα 199 γιατί να πάρεις αυτό και όχι το ολοκαίνουριο Moto G;
768mb σε android???
Για μαύρο δάκρυ είναι!
Λυπάμαι τους μπαμπάδες/θείους/παππούδες που θα το πάρουν για δώρο…
Το core το 1ο είχε 1 gb ram και 8gb rom και έβγαλαν τώρα το 2ο με 768mb και 4gb… Μας κοροϊδεύει η samsung.
καταρχήν στο skroutz έχει 152,και τα specs ασχολίαστα…..του βάλανε 2 πυρήνες παραπάνω και αφαίρεσαν από την rom και ram και το βάφτισαν CORE 2
Με 199 ευρώ αν θέλω κινητό αγοράζω το νέο Moto G (2nd gen). Άκυρη η πρόταση της Samsung στα λεφτά αυτά.
FAIL!
Η RAM μ’αρεσει..768mb και η τεραστια μνημη των..4GB! yeahhhh!!! μια χαρα θα ειναι οταν παει στα 99 ευρω!
Ελα παρε παρε κοσμε οτι περισσεψε απο τις μεγαααααααλεςςς αποθηκες της SAMSUNG…!!!!
εχει αποθεματα να βγαλει πολλα ακομα ΄΄μπασταρδα΄΄ galaxy….!!!!!ελεος πια..!!!
moto g!!!!
Παιδιά και γω νόμιζα ότι όποιο κινητο κυκλοφορεί από 200 και κάτω (επίσημη τιμη) είναι μάπα!
Κι όμως έπιασα στα χέρια μου ένα trend plus ενος φιλου των 100 ευρω από σκρουτζ και το κινητάκι πήγαινε μπάλα με όμορφη οθονούλα! Μονο η μπαταριουλα δεν κρατουσε πολυ. Πιστευω το core 2 είναι μια χαρά κινητάκι και στο σκρουτζ θα το βρίσκουμε συντομα 150 ευρώ! Αλλά σε αυτά τα χρήματα σίγουρα θα έπαιρνα moto g!
Μάγκες δεν ασχολούνται όλοι με κινητά στην αφορα, υπάρχει και η κυρά Μαρία που ξέρει την Samsung και αυτήν θα επιλέξει . Άσε που αν της πεις για Moto G όπως λέτε και εσείς παραπάνω θα νομίζει κάτι άλλο και μπορεί να σου δώσει και καμία σφαλιαρα…. Οπότε σίγουρη λύση Core2.
Έχω galaxy s duos 2,το οποιο ειναι ακριβως με το galaxy trend plus και η μονη διαφορα ειναι οτι ειναι dual sim,δηλαδη σε απλα ελληνικα δικαρτο.Με 768ram παει σφαιρα,το εχω 4 μηνες και εχω δοκιμασει asphalt 8,subway surfers,temple run 2,jetpack joyride,head soccer,dead trigger και τα σηκωνε με ελαχιστο λαγκ,αυτην την στιγμη χρησιμοποιω 12 προγραμματα(Facebook,Messenger,Instangram,Viber,Clean Master,…) πηγαινει απροβληματιστα…εxει 200mb ελευθερα ram,να σημειωσω οτι εχω βγαλει τα samsung apps και google services,μουσικη,περιπτερο,παιχνιδια play store,Google Drive,Ενα προβλημα που εχει ειναι οτι η μπαταρια ξεζουμιζεται παρολο που χρησιμοποιω μια καρτα…η οθονη ειναι αριστη και κατω απο ηλιο βλεπεις και με μολις 30% φωτεινοτητα.Το core 2 ειναι χειροτερο θεωρω για την τιμη του και τα χαρακτηρστικα του ειναι ακριβο Θα μπορούσε να είχε τουλαχιστον 1Gb Ram ή 8Gb εσωτερικό. Στα ιδια λεφτα τετραπυρηνο πουλιεται στο σκρουτζ το galaxy s3 neo το οποιο ειναι μακραν καλυτερο και απο το κανονικο s3 και αντιστοιχο του s4mini.
μπορει να ειμαι γνωστο προβατο της samsung ,αλλα και γω ψηφιζω δικαρτο ΜΟΤΟ G2 δαγκωτο σε αυτη την περισταση..
@Tiamat αγόρι μου όλα καλά? Ανησυχώ…
@VasiliS4Mini έχεις δίκιο όσον αφορά την αναγνωρισιμοτητα της Samsung αλλά δεν είναι τρελό η συνέχεια του μοντέλου να έχει χαμηλότερα χαρακτηριστικά από το προηγούμενο?
Επίσης μην ξεχνάμε ότι το Moto G έχει πολύ ελαφρύτερο λειτουργικό (σχεδόν pure Android) από το TW της Samsung.
Παιδια moto g σε αυτα τα λεφτα…προτιμω pure android…
Εχει 200 ευρω γιατι αφενος θεωρειται νεο μοντελο,προφανως θα πεσει η τιμη του μετα απο καποιο διαστημα,παντως αν συνδιαστει με προγραμμα της cosmote και μια καλη επιδοτηση,τοτε ναι αξιζει η αγορα του,διαφορετικα αν ειναι να παρει καποιος μονο τη συσκευη ετσι στη ψυχρα,δεν αξιζει γιατι υπαρχουν σαφως καλυτερες επιλογες σε μνημη και καμερα.
Σε τελικη αν υπαρχει θεμα μνημης και τρωει κολληματα,βαζεις με ενα 10ρικο μια microSD 8gb.
Παιδια γεια..σας!!!θελωγνωμη εχω παρει το νοκια χ και δεν ειμαι καθολου ευχαρηστημενη μου βγαζει κατι προβληματα τελευταια το πηγα στη νοκια εκανα 20 μερες και ξαναρθε παλι αλλα δεν παλι τα ίδια…τελος παντων ειπα δε το ξαναπαω οσο με βγαλει…δεν εχει κλεισει 5μηνες ακομη το ειχα παρει γιατι ειχα ξεμεινει απο κινητο…και ηταν μια καλη φθηνη λύση ψαχνω για άλλο τώρα…ποιο θα μου προτεινατε…??θελω να ειναι dual sim.
Παιδιά στο core άμα βάλεις micro sd δεν μπορείς να αποθηκεύσεις εφαρμογές ή παιχνίδια
ενω στο core 2 μπορείς να τα αποθηκεύσεις στην micro sd
το βρηκα 108 ευρω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΣΕ ΑΛΛΟ SITE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!