Samsung Galaxy Core 2 ελληνικό βίντεο παρουσίαση

TechblogTV. Κρατάμε στα χέρια μας και σας παρουσιάζουμε το Samsung Galaxy Core 2 με οθόνη αφής 4.5 ίντσες LCD IPS με ανάλυση 854×480 pixels, τετραπύρηνο επεξεργαστή 1.2GHz, μνήμη RAM 768ΜΒ, κάμερα 5 Megapixel με LED flash, ενσωματωμένη μνήμη 4GB, υποδοχή για micro SD, αποσπώμενη μπαταρία 2000 mAh και λειτουργικό σύστημα Android 4.4 KitKat. Δείτε το βίντεο.

Το Galaxy Core 2 είναι 3G και θα το βρείτε αποκλειστικά σε COSMOTE και ΓΕΡΜΑΝΟ με τιμή 199 ευρώ.

Samsung Galaxy Core 2 πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά

Samsung Galaxy Core 2 hands-on review, Samsung Galaxy Core 2 ελληνικό βίντεο παρουσίαση

Samsung Galaxy Core 2 hands-on review, Samsung Galaxy Core 2 ελληνικό βίντεο παρουσίαση

Samsung Galaxy Core 2 hands-on review, Samsung Galaxy Core 2 ελληνικό βίντεο παρουσίαση

Samsung Galaxy Core 2 hands-on review, Samsung Galaxy Core 2 ελληνικό βίντεο παρουσίαση

Samsung Galaxy Core 2 hands-on review, Samsung Galaxy Core 2 ελληνικό βίντεο παρουσίαση

Samsung Galaxy Core 2 hands-on review, Samsung Galaxy Core 2 ελληνικό βίντεο παρουσίαση

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

26 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
j

Και αυτό έχει Kit kat 4.4 και το s3 όχι; Χαχχαχαχαχαχ 😂😂😂😂

than

@ j Αμα εισαι Samsung τοτε ναι, και ας εχει το s3 καλυτερα specs. Samsung Support

stelios

με λιγότερα λεφτά παίρνετε το lumia 625 και καθαρίζετε

Rostropol

Κανονικό θάψιμο όπως του αξίζει όμως,συμφωνώ απόλυτα με την κρίση του Κώστα.
Το πήρε ένας γνωστός και έχει αγανακτήσει πραγματικά,ευτυχώς το έχει μονο 5 μέρες και ήδη κανόνισε να το επιστρέψει και να κάνει και επιστροφή χρημάτων από τον Γερμανό.
Αυτή η συσκευή μάλλον προορίζεται για τις αναπτυσσόμενες αγορές(Ινδια κλπ.) και μάλιστα στο low budget κομμάτι των αγορών αυτών(γιατί πουλιούνται και τα ακριβά μοντέλα της Samsung εκεί).
Τώρα πως το έφερε στην Cosmote αποκλειστικά και σε τέτοια τιμή…..είναι να απορεί κανείς,ευτυχώς κάνουν επιστροφή χρημάτων στον Γερμανό-πάντως ευτυχώς έγινε αυτή η μικρή παρουσίαση που θα λειτουργήσει αποτρεπτικά τελικά για τους υποψήφιους αγοραστές.
Στα 199 μονόδρομος το Moto G Dual SIM και άλλα βέβαια πολύ πιο αξιόλογα παρά αυτό που ουσιαστικά υποβάθμιση του πρώτου Core ειναι.

Makis

Ποιος ο λόγος ύπαρξης του συγκεκριμένου είπαμε;….S3 και είσαι μια χαρά…

Genesis

μετά την εμπειρία που είχα από το 1ο δεν ξαναπάω σε galaxy αν δεν είναι ναυαρχίδα. είναι πολύ αργό τηλέφωνο και lagari πολύ ούτε ένα asphalt δεν μπορούσες να παίξεις.

σε ποιο χαμηλή παίρνεις ένα moto g2 ποιο μεγάλη οθόνη καλύτερο επεξεργαστή και ram και καλύτερη ανάλυση και καθαρό android που τρέχει ρολόι.

Παναγιωτης Γούσης

Κώστα πότε θα κανεις hands on το νέο moto g? Άντε, εσένα περιμενουμε!!!

νικος

Παιδιά βρήκα ενα κομμάτι ZTE Blake Για δώρο, που παρουσίασε ο Κώστας προχθες κ είναι σούπερ για 159€.
Μπαταρία κ οθόνη Πολύ καλη,ρολλάρει ωραία κ ούτε ζεσταίνεται.Στα ίσα παίζει το μότο Τζι.Προτείνεται με 100 σε σχέση με λοουεντ σαμμυ Κ αλλά.

Ιωαννηης

Κωστα μια χαρα τα λες.. ετσι πρεπει.. τα θετικα να λεγονται οπως και τα αρνητικα επισης.
Ωραιο βιντεακι !!!

kostas

και το ονομα ακουει σε μοτο g,γατακι σαμμυ

Theo

Συγγνωμη αλλα ρε σαμσουνγκ αυτο εχει και λιγοετρη μνημη Ram και 4.4.2 . Ας αναβαθμιζες τουλαχιστον το core 1 μπας και στρωσει απο τα λαγκαρισματα.

ΜΑΝΩΛΗΣ79

Πετα το για να δεις μεχρι που θα φτασει…Σε αντιθεση με σενα Κωστα ελπιζω να δουν το βιντεο και απο την Cosmote και απο την Samsung!

ducatijim

ΜΟΤΟROLA ΜΟΤΟ G!!!!! όλα τα άλλα σε αυτή την τιμή είναι της πλάκας…..

Ιωάννης jb

Οτι να ναι κάνουν ούτε 100 ευρώ δεν αξίζει!!!
Xperia m2 και g2 mini οι καλύτερες επιλογές στη κατηγορία μέχρι τα 200 ευρώ

diecast

768 ram? ρε samsung γελανε και οι πετρες! αισχος! ουτε τζαμπα δεν το περνα! ελεος πια!

Genesis

@kostas χαχαχα ωραίος

όσο για την κατηγορία του σε αυτή την κατηγορία δεν υπαρχή ανταγωνιστής του Moto G σε android άμα θες android σε αυτήν την τιμή δεν το συζητάς Moto G αμέσως.

Pavlos

Με κάτι τέτοια κινητά θάβεται το android……ετσι και αλλάξω το HTC MINI που είμαι κατευχαριστημένος θα παω σε NEXUS 5

DimitrisZ

Πλακα μου κανεις ρε Sammy??? Αυτο με 768 Mb RAM σηκωνει 4.4 και το Core το δικο μου που εχει 1 Giga δεν την σηκωνει??? Βγαλε καμια ενημερωση γιατι εχουμε πηξει στα λαγκαρισμτα…

Στέφος

Κώστα είμαι πάρα πολύ περίεργος να δω την συλλογή ς από κινητά (ή γενικότερα γκατζετς) σου.. Αν δε βαριέσαι κάνε μας καμιά φορά ένα review της “βιβλιοθήκης” ς

Λεωνίδας

Aς συνειδητοποιήσουμε ότι android δεν θα βλέπουμε μόνο σε ναυαρχίδες αλλά και σε οικονομικότερες συσκευές για κάποιους που απλά θέλουν να έχουν μια ικανοποιητική συσκευή. Ένα απλό touch phone με μια βασική καμερούλα. Όπως είπε και ο Κώστας κανά 50άρικο κάτω ίσως ήταν πιο λογικό να πωλείται. Θεωρώ όμως αδιανόητο το gs2 που πήρα πριν 2 χρόνια στα 269 ευρώ να είναι καλύτερο από αυτό το κινητό, δεδομένου ότι οι εξελίξεις στον χώρο αυτό είναι ραγδαίες. Στα χρήματα αυτά νομίζω ότι το moto g dual sim (μιλώντας για επίσημες ελληνικές αντιπροσωπείες) είναι μονόδρομος.

Parastas

Μια χαρά κινητό είναι για αυτούς που “έχουν ακούσει ότι τα Samsung είναι καλά κινητά”.

Εχθές μιλούσα με έναν και δεν μπορούσε να καταλάβει ότι έπρεπε να δώσει €400+ αν ήθελε Samsung συσκευή η οποία να λειτουργεί αξιοπρεπώς.

Νομίζει ότι επειδή είναι αυτή η μάρκα θα πάρει κελεπούρι. ΟΚ No problemo.. και εγώ είχα κάνει το ίδιο λάθος κάποτε αλλά δεν είχα κανέναν να μου πει τι και πώς, και πέταξα τα λεφτά μου 3 φορές. τι να πεις άβυσος η ψυχή του άσχετου καταναλωτή.

Όπως αναφέρατε πολλοί υπάρχουν πολύ καλύτερες συσκευές σε αυτά τα χρήματα.

Μάριος

Καλά δεν ντράπηκε η Cosmote να αναλάβει αυτό το κινητό;

Μερκούριος Μπαϊράμης

Το 2011, πήρα το Huawei Ideos X5, από την Wind, στα 199 ευρώ. Λόγω ατυχιών, τα 2 επόμενα κινητά που αγόρασα δεν λειτουργούν πια και τώρα βρέθηκα ξανά με το μικρό X5 μου. Το κινητό αυτό, παιδιά, πριν από 3+ χρόνια, προσέφερε ίδια σχεδόν ανάλυση οθόνης (800Χ480), ικανοποιητικό ppi (~250) λόγω μικρής διαγωνίου, μία σκάλα μικρότερη μνήμη ram, και 5άρα κάμερα που τραβούσε HD video και όχι 480p, όπως το συγκεκριμένο. Ο επεξεργαστής του, μονοπύρηνος Α9, ήταν άνω του μετρίου για εκείνη την εποχή, όπως και η gpu. Και τώρα 3 χρόνια μετά, πουλιέται αυτό το έκτρωμα σε αυτή την τιμή, ενώ μπορείς με 40 ευρώ λιγότερα να πάρεις το πολύ καλύτερο LG L70 (τιμή καταστημάτων πάντα) και στην ίδια τιμή το κλάσης ανώτερο Motorola G δεύτερης γενιάς. Το κινητό έπρεπε να πωλείται στα 129 ευρώ, μόνο επειδή φέρει το brand name της Samsung, φοράει την πιο πρόσφατη έκδοση λογισμικού και έχει μια μέτρια σε μέγεθος οθόνη για την εποχή. Δηλαδή, αντί να πάμε μπροστά πάμε 3 χρόνια πίσω.

Polixeni

επειδη το core 2 εχει μονο 1 καρτα sim πρεπει αναγκαστηκα να κανω συνδεση με καποιο δυκτιο η μπορω να παρω καρτα απο το περιπτερο??

nick

Κωστα μπορεις να μου πεις ποσο ειναι η ram του με ακριβεια?

θανος

αφηστε το core 2.Με 195 ευρω βρησκεις στο kaizer s4 mini που εχει καλυτερη οθονη καλυτερο επεξεργαστη περισσοτερη ram και καλυτερη καμερα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Fold 6: Η φθηνότερη έκδοση μπορεί να κοστίζει πολύ λιγότερο από όσο περιμέναμε

Εδώ και καιρό ακούγονται φήμες ότι η Samsung σχεδιάζει να κυκλοφορήσει το καλοκαίρι μια φθηνότερη έκδοση του Galaxy Z Fold 6.

Business Apple featured Samsung

Διέρρευσε ο οδικός χάρτης της Apple για τα επόμενα τρία χρόνια – Αναδιπλούμενο iPhone, OLED iPad, φθηνότερο XR headset

Ένας οδικός χάρτης της Apple που περιγράφει ανακοινώσεις μεγάλων προϊόντων και αναβαθμίσεις χαρακτηριστικών έχει παραχθεί από τη Samsung.

Software Android Google Google Pixel

Find My Device της Google: Με Android 15, θα βρίσκεις τo Pixel σου ακόμα και όταν είναι κλειστό

Το δίκτυο Find My Device της Google θα δώσει την ευκαιρία στους χρήστες Android να έχουν ένα δίκτυο παρακολούθησης χαμένων συσκευών.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip 6: Φήμες για ακόμα μεγαλύτερη εξωτερική οθόνη και προστασία Gorilla Glass Armor

Μεγαλύτερη εξωτερική οθόνη φημολογείται ότι θα έχει το επερχόμενο Galaxy Z Flip 6 της Samsung που περιμένουμε να έρθει το καλοκαίρι.