Samsung Galaxy Express 4G, Με οθόνη 4.5 ιντσών 800×480 pixels Super AMOLED Plus

Ανακοινώθηκε το LTE smartphone Samsung Galaxy Express με οθόνη 4.5 ιντσών τεχνολογίας Super AMOLED Plus ανάλυσης 800×480 pixels, διπύρηνο επεξεργαστή 1.2GHz Qualcomm (αγνώστου ταυτότητας), μνήμη RAM 1GB και κάμερα 5 Megapixel με LED flash και δυνατότητα λήψης βίντεο HD 1280×720 pixels. Το Galaxy Express ενσωματώνει NFC, δεύτερη μπροστινή κάμερα 1.3 Megapixel, μπαταρία 2000 mAh και τρέχει την έκδοση του λειτουργικού συστήματος Android 4.1 Jelly Bean.

Samsung Galaxy Express
Λειτουργικό σύστημα: Android 4.1 Jelly Bean [Πίνακας Αναβαθμίσεων]
Επεξεργαστής: Qualcomm Snapdragon S4 MSM8930 1.2GHz διπύρηνος
GPU: Adreno 305
Μνήμη RAM: 1GB
4G/ LTE
Οθόνη: 4.5 ιντσών, Super AMOLED Plus, 800×480 pixels
Κάμερα: 5 Megapixel, LED flash, HD video 1280×720 pixels
Δεύτερη κάμερα: 1.3 Megapixel
Ενσωματωμένη μνήμη: 8GB
Κάρτα μνήμης: micro SD (έως και 32GB)
Wi-Fi n, GPS/ Glonass, Bluetooth 4.0, micro USB (MHL, NFC
Μπαταρία: 2000 mAh
Διαστάσεις: 132.2×69.1×9.3 χλστ.
Βάρος: 139.1 γρ.

Samsung Galaxy Express, Samsung Galaxy Express 4G, Με οθόνη 4.5 ιντσών 800×480 pixels Super AMOLED Plus

Samsung Galaxy Express, Samsung Galaxy Express 4G, Με οθόνη 4.5 ιντσών 800×480 pixels Super AMOLED Plus

Samsung Galaxy Express, Samsung Galaxy Express 4G, Με οθόνη 4.5 ιντσών 800×480 pixels Super AMOLED Plus

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

39 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
sakisq_87

αυτο το design εχει κορεστει!!

Charis

Πες τα sakisq_87…. Δεν θελουμε αλλο αυτο σχεδιο φτανει…. Πλεον ολα μοιαζουν με ενα SIII που εχει μπει στο πλυντήριο.

Αποστόλης Ρόδος

Πραγματικά σας λέω, έχω σκυλοβαρεθεί το SGS3 μου… αν είναι δυνατόν δηλαδή.
ΕΛΕΟΣ ρε Sammy!!!!
Ακόμα ένα βήμα πιο κοντά στο Xperia Z … 😉

island

Αηδία κατάντησε το όνομα “GALAXY”……Ούτε στη Samsung δε ξέρουν όσα υπάρχουν.

Όσο για την εμφάνιση άστα να πάνε και από ποιότητα ακόμα χειρότερα.

spiros s

Και μονο 500 ευρω 😛

ιωαννης

150 αποτελέσματα βγάζει το προσωνύμιο “Galaxy” στο Gsmarena.Περα απο την έλλειψη σχεδιαστικοτητας,που κάνει ολα τα Galaxy ιδια,σαν τους κορεατες μεταξυ τους,χωρις να εχει και κατι ιδιαιτερο αυτο το design, πραγματικά πιστευετε οτι αξιζει η Samsung να βρισκετε πρωτη σε πωλησεις και να θεωρηται η τοσο σπουδαια και επιτυχημενη εταιρια;σαν καταναλωτης απλα χανω τον μπουσουλα με τοσα μοντελα!Και βγαινουν και μιλανε τα Samsung boys για την Sony?πραγματικα για γελια.Αλλο ενα μοντέλο,χωρις λόγω,χωρις κατι ιδιαιτερο,βγηκε στν αγορα,οπως ΤΟΣΑ μοντέλα απο τα 150(που ναι δεν κυκλοφορουν ολα ευρωπη το ξερω).η Samsung αντι να εχει βγαλει κινητα με τετοια χαρακτηριστικα,θα μπορουσε να προωθει το SII.Αυτα τα μοντέλα ειναι χειροτερα,ενω μιλαμε για το sII ,ενα κινητο 2 χρονια κοντα στην αγορα,που ξερουμε ποσο αξιοπιστο ειναι.Δεν μπορω να καταλαβω καθολου την πολιτικη/στρατηγικη της Samsung,και δεν μπορω να καταλαβω πως εγινε τοσο επιτυχημενη με ενα τοσο απλο Design!

δημητρης

ρε παιδια αληθεια τωρα δεν το ξεφτιλισει χέσει το θεμα? θυμαστε με το galaxy s το 1? κοιταχτε ποσα παρομοια με το s1:
1:https://www.gsmarena.com/samsung_i909_galaxy_s-3487.php
2:https://www.gsmarena.com/samsung_i9003_galaxy_sl-3761.php
Οι δαιφορες? αντε κανενα pixel παραπανω η φλας η 400 hz παραπωνο στον επεξεργαστη!

S2:
1:https://www.gsmarena.com/samsung_i9103_galaxy_r-3967.php
2:https://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_s_ii_lte_i9210-4124.php
3:https://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_s_ii_lte_i727r-4376.php
4:https://www.gsmarena.com/samsung_i929_galaxy_s_ii_duos-4387.php

Και τα ιδια γινεται με σ3 τωρα..!+αλλα 10-15 π μοιαζουν αλλοτε με το σ1 άλλοτε με το σ2 και αλλοτε με το σ3!! δηλαδη βγαζει μια ναυαρχιδα και τα αλλα ειναι τα ναυ@ρχδ@κια?

συγνωμη παιδια αλλα δν ειμαι εναντια σε καμια εταιρια..η καθε μια εχει ενα σχεδιο ενα ονερο ενα πλανο..αλλα μν το ξεφτιλιζουμε!!

antonis

samsung “galaxy το μαμισαμε το θεμα” εχει πλεον ονομαστει η σειρα! 😀 ρε παιδια ας παρει εμενα η εταιρια αφιλοκερδως, εχω καμια 50αρια σχεδια στο μυαλο μου!

baira13

Ειναι η αληθεια. …..πλεον η κατασταση ειναι BORING……

Νιο

+1 σε ολα τα σχολια παραπανω.! Ας το βαλει τουλαχιστον 200 ευρω να το παρουμε αλλιως xperia..

dimitris

Εγώ ένα ξέρω…όταν η Samsung έβγαλε το οκταπύρηνο,οι άλλες εταιρίες ανακάλυψαν τα τετραπύρηνα…ένα βήμα πίσω σε design(αν και δεν έχουμε δει τον 4ο γαλαξία ακόμα για να βγάλουμε συμπέρασμα),10 βήματα μπροστά σε τεχνολογία…

Αποστόλης Ρόδος

@ antonis και εγώ… για πλάκα τους σχεδιάζω κινητάρες στο λεπτό λέμε.
Έμπνευση ΜΗΔΈΝ οι Sammyώτες ή λες και έχουν παραγγείλει τόνους απο τα ίδια καλούπια και τις κάμερες και τα τσιπάκια και δεν ξέρουν πως θα τα ξεφορτωθούν.

Αποστόλης Ρόδος

@ dimitris … και πυρηνικό να είναι το S4 αν το βγάλουν στα ίδια σχέδια (εύχομαι όχι)… θα πέσει πολύ κλάμα.

Billys

Σε οποιον αρεσει . Η samsung εγινε ανταγωνιστικη και χτυπαει την apple επειδη οι samsungαδες κραζανε τα Ιphone . Τωρα για να παρει λιγο τα πανω της και sony , το ιδιο κανουν οι sonαδες στους samsungαδες . Κι οποιος θελει να παρει sony , να το παρει αλλα να μη μας πρηζει σε καθε ποστ για samsung με το ποσο καλο ειναι το sony ή το apple ή το saga . Πατε στα αντιστοιχα θεματα και εκθιαστε τα εκει . Εδω μιλαμε μονο για το samsung . Να πω μονο οτι η ericsson συνεργαστηκε με τη sony μονο και μονο για να παρει το δικτυο διανομων της και κατεληξε σημερα να μην υπαρχει και για οποια τεχνολογια ειχε εξελιξει , να παιρνει τα ευσημα η sony . Ασχολιαστο.

Στο θεμα , καλο κινητακι , στην ουσια το S2 με 4G και 4.5 ιντσες . Για 300 ευρω καλο θα ειναι .

dimitris

Σ’ένα κινητό πρωτεύουσα είναι η εμπειρία χρήσης και η ταχύτητα και δευτερεύον το desing…αυτή είναι η άποψη μου…είναι σαν να μού λέτε ότι παίρνετε αυτοκίνητο και κοιτάζετε μόνο τη σχεδίαση..δε λέω όχι ότι είναι χαρακτηριστικό αλλά δεν είναι το πρωτεύον..τώρα από κει και πέρα ας μην βιαζόμαστε να βγάλουμε συμπεράσματα..αν οι διαφορές στην σχεδίαση είναι όπως οι διαφορές iphone 4 και iphone 5 τότε θα χάσει η samsung όσον αφορά πάντα τη σχεδίαση…είδωμεν..

mike

@ dimitris και ενα βημα πισω απο την apple,που κολλαει αυτο.

dimitris

Συμφωνώ με τον Bilys.Η ericsson με την τεχνογνωσία της, βοήθησε πάρα πολύ τη Sony να ανέβει σε πωλήσεις…Ασχέτως άμα οι περισσότεροι την κράζαν εδώ στην Ελλάδα και ήθελαν να φύγει το πράσινο λογότυπό της από τα κινητά τους…πριν ενωθούν οι δύο εταιρίες,ποιος ήξερε και ποιος εμπιστευόταν τη sony όσον αφορά τα κινητά εδώ στην Ελλάδα;;κανένας…

karkavelas

Παιδιά μην λέτε βλακείες.το σχέδιο είναι διαΦορετικο από το s3.οι αισθητήρες (οι 2 τέλειες δίπλα από το ακουστικό του τηλεφώνου) πήγαν από τα δεξιά.
Μην είστε αχάριστοι.

karkavelas

Από τα αριστερά εννοούσα.

Nikos

Το σχέδιο μάπα! Το όνομα ”Galaxy” το έχουμε βαρεθεί! Αλλά η ανάλυση 800×480 για 4,5 ίντσες είναι μικρή. Μεγάλη οθόνη μεγάλη ανάλυση, μικρή οθόνη μέτρια ανάλυση!!

md03582

@dimitris να σου θυμίσω ότι το τετραπυρηνο s3 κυκλοφόρησε 3 μήνες μετά τα επίσης τετραπύρηνα htc one x και lg optimus 4x. Δεν βλέπω λοιπόν ούτε τεχνολογικά να είναι κάπου μπροστά σε σχέση με τον ανταγωνισμό. Να σου θυμίσω επίσης και αυτό εδώ το βιντεο με τα benchmarks οπου το one x μαλλον τα πάει καλύτερα απο το s3 (πλέον με την 4.1.1 στο quadrant βγάζει 6500 με 7000, αργησε η αναβάθμιση αλλά έγινε πολύ καλή δουλειά)

https://techblog.gr/mobile/benchmark-tests-lg-nexus-4-vs-samsung-galaxy-s-iii-vs-htc-one-x-97972/

kotsios1998

karkavelas δεν βλέπεις ότι όλα τα νέα Samsung(συμπεριλαμβανομένου και του απεικονιζομενου) μοιάζουν όλα κατά 98% με το σ3?

dimitris

@md03582 συμφωνώ ότι το one x είναι πάρα πολύ καλό κινητό κι ότι κυκλοφόρησε πριν το s3.Το αν είναι μια εταιρία τεχνολογικά μπροστά όμως σε σχέση με κάποια άλλη είναι συνάρτηση πολλών πραγμάτων…οθόνης,κάμερας,μπαταρίας,μνήμης ram,πυρήνων επεξεργατή,κτλ…

md03582

@dimitris συμφωνω απολυτα μαζι σου (με μονη διαφωνια την μπαταρια, δεν ειναι τεχνολογικο επιτευγμα τα 200mAh παραπανω!) γι’αυτο και αμφιβαλλω για την ανωτεροτητα της samsung οπως λες

dimitris

@md03582 Το καλό με όλο αυτό τον ανταγωνισμό είναι οτι ευνοούμαστε εμεις και αυτό έχει σημασία.Από εκεί και πέρα ο καθένας έχει τα γούστα του και είναι σεβαστά.Άλλωστε όλες οι εταιρίες πιστεύω βγάζουν καλά και κακά μοντέλα.Το ζήτημα πάντως της μπαταρίας πιστεύω είναι πολύ σημαντικό για το μέλλον..ίσως περισσότερο από τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά των κινητών..

giatrex

Οπως ειπε και ο billys σε οποιον αρεσει το αγοραζει.Δεν εχω δει πουθενα υπαλληλους της Samsung να πιεζουν το κοσμο για να αγορασει τα κινητα της.Αυτο βεβαια συμβαινει και με τις υπολοιπες εταιριες.Οταν ανακοινωθηκε το Galaxy SIII ,σε μολις δυο εβδομαδες ειχε εννεα εκατομμυρια τεμαχια προπαραγγελιες.Μεχρι τωρα εχει πουλησει πανω απο τριαντα εκατομμυρια τεμαχια.Με αυτη τη πορεια της συσκευης δε καταλαβαινω γιατι η Samsung να μη κατασκευαζει ιδια σχεδον μεταξυ τους smartphone(σε χαμηλοτερη τιμη)που να μοιαζουν ομως με το Galaxy SIII το οποιο πουλαει σαν τρελο ομως λογω τιμης καποιοι δε μπορουν να το αγορασουν?Δηλαδη κανει αυτο που κανει η Apple εδω και αρκετα χρονια (ιδιοςσχεδιασμος) .Βαζει ομως τη δικη της πινελια δηλαδη ανταγωνιστικες τιμες σε συγκριση με το SIII.Ταυτοχρονα φροντιζει να εχουν καλη υποστηριζει οι συσκευες της και νατην στη πρωτη θεση παγκοσμιως.Απλα ειναι τα πραγματα.Επισης για οσους δε καταλαβαινουν τη Samsung και τη στρατηγικη της θα επρεπε να μη καταλαβαινουν και την Apple και τη στρατηγικη της που εδω και τρια χρονια σερβιρει ξαναζεσταμενο φαγητο και ολοι επιμενουν οτι ειναι φρεσκο και τα ακουμπανε για να εχουν δαγκωμενο μηλο.Οσον αφορα το ποιος εβγαλε πρωτος τετραπυρηνο επεξεργαστη,δε νομιζω οτι εχει τοση σημασια γιατι θελω να σας θυμισω(οσους ξεχασαν) οτι… Συνέχεια »

jacob

@giatrex, δε θα μαθεις για το κλαμα των xperia z οταν πεσει.. γιατι πολυ απλα δε σπαει το κινητο 😉 εχει 8 στρωσεις.. μη το μπερδευεις με το iphone… +1 για τις αποψεις, το κινητο δεν εχει κατι να δωσει και ως καταναλωτες δε πρεπει να το επικροτουμε…θελουμε εξελιξη οχι ξαναζεσταμενα πραγματα.!!! Α και μη συγκρινουμε Nokia με Ζαμζουνγκ.. θα πεσει φωτια να μας καψει γιατι.. ντροπη!!!

Ante_geia

Παιδιά λέτε ψέματα … το τηλέφωνο δεν μοιάζει με το s3 … άλλα με το s3 mini … xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa Παιδιά είναι ολοιδιο δεν παίζει !!!

images.fonearena.com/blog/wp-content/uploads/2012/10/GALAXY-S3-Mini.jpg

Billys

Εχω 3 κινητα που χρησιμοποιω καθε μερα . Galaxy , Iphone 4 και ΝΟΚΙΑ 6310i (ναι αυτο με το φιδακι !) Το καλυτερο για μενα ακομα και σημερα , ειναι το ΝΟΚΙΑ γιατι παραμενει κινητο , γιατι δε χαλαει ποτε και γιατι η μπαταρια βγαζει 5 μερες φουλ χρηση . Για τα διπυρινοτετραπυρινα και γενικα πυρινικα σχολια που διαβασα παραπανω , να πω οτι και τα μεν και τα δε η samsung τα ειχε εξελιξει πρωτη απ’ ολους ασχετα που ο ανταγωνισμος τα εριξε πρωτος στην αγορα (επειδη δεν ηταν η ωρα ακομα να αλλαξει η ναυαρχιδα της samsung). Και μιας και εγραψα ναυαρχιδα , ναυαρχιδα της samsung ειναι το ΝΟΤΕ 2 αυτη τη στιγμη . Το ξεκαθαριζω για καποιους φιλους που μπερδευονται λογω εμπορικοτητας και νομιζουν οτι ειναι το S3 . Ενας αλλος φιλος , ο md03582 λεει οτι η sam δεν ειχε τιποτα καινουριο . S voice , S beam , Smart stay , то swype παλιοτερα , η 1.9 μπροστινη καμερα (καλα αυτο οχι και τοσο οκ) , all share ? Aυτα δεν ειναι καινοτομιες ? Και μαλιστα αυτες ειναι ενδεικτικες και που γνωριζει ο περισσοτερος κοσμος σε σχεση με πολλα αλλα που μπορω να σου απαριθμισω… Συνέχεια »

md03582

@Billys τα s voice και s beam τι ακριβώς καινοτομία έφεραν? το siri για ios κυκλοφόρησε νωρίτερα και αν θες και την γνώμη μου οι εφαρμογές αυτές στηρίχθηκαν στο Microsoft tellme των windows phone 7 (στο htc trophy μου εδω και 2,5 χρονια). Οπότε δεν ήταν καινοτομία. Άλλωστε μετά απο λίγο κυκλοφόρησε και η jellybean που έδινε google now σε όλους. Όσο για το s beam δεν μπορω να καταλάβω τι ακριβώς παραπάνω προσφέρει σε σχέση με το απλο nfc που έχω στο κινητο μου. Το swype υπήρχε και στα windows mobile 6.5 και δεν νομίζω καν οτι είναι καινοτομία της Samsung. Στην τελική, δεν νομιζω οτι κανένας κάτοχος s3 το πήρε για να έχει svoice, sbeam, κτλ. απλά μέσα στον χαμό απο τα τεχνολογικά χαρακτηριστικά αναφέρουμε και αυτά. Το friend stream,που είναι αποκλειστικότητα των htc ,το θεωρώ πολύ πιο ουσιαστική και χρήσιμη εφαρμογή απο αυτές που αναφέρθηκαν

giatrex

@jacob η αληθεια ειναι οτι δεν εχω ψαξει τοσο πολυ(σε βαθος) τα κατασκευαστικα χαρακτηριστικα του Xperia Z,αλλα αν ειναι οπως τα λες τοτε πραγματικα η Sony εχει κανει ενα πολυ μεγαλο αλμα με βαση τον ανταγωνισμο.Να προσθεσω οτι ειμαι λατρης της Sony απο πολυ παλια.Χαιρομαι που συμφωνεις με τις αποψεις μου.Δε συγκρινω Nokia με Samsung,κατασκευαστικα η πρωτη ειναι πολυ μπροστα.Ομως δυστυχως οταν βαζεις αρχηγο πρωην μεγαλοστελεχος της Microsoft που κατευθυνει την στρατηγικη της εταιριας γυρω απο τα Windows mobile τοτε πολυς κοσμος που γουσταρει το Android απλα στρεφεται σε αλλες εταιριες. @Billys +1 για τα σχολια σου.Οσον αφορα ομως το Νοκια 6310i οπως ειπες κι εσυ ειναι τηλεφωνο (δηλαδη κλησεις+sms) οποτε ειναι λογικο να κραταει και η μπαταρια του 5 μερες! Η καθε εταιρία εχει τα υπερ και τα κατα της.Το θεμα ειναι να υπαρχει υγιης ανταγωνισμος οποτε και εξελιξη.Απο ‘κει και περα,οπως ξαναειπα ο καθενας επιλεγει αναλογα με το γουστο του.Κακα τα ψεματα τα ακριβα κινητα ολων των εταιριων εχουν μικρες αποκλισεις στην αποδοση.Οποιος θελει να παρει αυτο που μπαινει σε μια σελιδα ή στον τηλεφωνικο καταλογο ή στη συλλογη φωτογραφιων δυο δεκατα του δευτερολεπτου πιο γρηγορα ή εχει την καλυτερη βαθμολογια στα διαφορα τεστ αυτο ειναι αλλου παπα… Συνέχεια »

jacob

@giatrex το sony z το εψαξα πολυ γ’αυτο στο ειπα..!
+1 σε οσα ειπες.. ειδικα για w & andorid περι Nokia.. Απλα να μη ξεχνανε μερικοι που εριξαν ενα σκασμο λεφτα στο i & την Κορεααατικη (επι πολλων χρονων) χαλια εταιρια.. τι σημαινει Nokia… 😉
Για μενα οτι και να πωλειται εκει εξω Nokia>=Sony>=Apple>htc>Samsung>Lg

Υ.Γ (παρα τους 10000πυρηνες της Ζαμ-ζουνγκ και τις δηθεν καινοτομιες…[συνταγες αλλων] Μια οθονη πηγε να κανει “καινοτομα” και στραβωνεσαι να την κοιταξεις! ) με αγαπη για τα Sammyboys που με εκνευριζουν απιστευτα τελευταια, γιατι ανοιγουν το χαρτακι της συσκευασιας του S3 & note που αγορασαν και μας λενε τα,κατα τα αλλα καλα,χαρακτηριστικα του κινητου τους

Πάνος

Σχεδιαστικά με αφήνει αδιάφορο!
Η ανάλυση της οθόνης επίσης δεν με ενθουσιάζει αλλά η τιμή θα παίξει καθοριστικό λόγο!

vasilis

Το ξεφτυλίσαμε το galaxy όνομα… έλεος δλδ.
Καλή εταιρεία άλλα μας έφαγε ο γαλαξίας, ένα έχω να πώ Αντε γειά.
Huawei honor 2 me 240€ και με ταχύτητες φωτός.

Billys

@md παω πασο . επιμενεις κοντοφθαλμα κατα την αποψη μουαλλα δεν θα προσπαθησω να σε πεισω . Απλα η λογικη σου συγκρινεται με κατι αντιστοιχο της λογικης οτι κανενα αυτοκινητο δεν ειναι καινοτομο διοτι ολα εχουν 4 ροδες . Αν σε ενδιεφερε να δεις τις καινοτομιες της samsung πιστευω θα τις ειχες αναζητησει και μονος σου .

Υ.Γ: Τα windows 6.5 ειχαν swype ?? Το Omnia που ειχα δεν ειχε :-/
Υ.Γ.2: https://www.youtube.com/watch?v=L_aqujCDaQQ&feature=youtube_gdata_player

md03582

@billys δεν νομιζω οτι χρησιμοποιησα χαρακτηρισμους τυπου “κοντοφθαλμου” απεναντι σου. Άνοιξε πρώτα το λεξικό να διαβάσεις τι ακριβώς σημαίνει η λέξη καινοτόμος και μετά δες αν αυτά που έκανε η samsung είναι καινοτομία ή απλα εξέλιξη. Μολις λοιπον διαβάσεις τι ακριβως σημαινει η λεξη καινοτομια, θα καταλάβεις και ποσο αστοχο ηταν το σχολιο που εκανες περι αυτοκινητων. Πάντως στην ερώτηση στο παραπάνω σχολιο μου δεν απαντησες. Τι ακριβώς καινοτομια ή έστω εξέλιξη εφεραν?? Τι διαφορετικό? Εγώ ο κοντοφθαλμος λοιπόν σου λέω τιποτα. Μια δοκιμασμένη συνταγή με την ετικετα της samsung είναι. Το omnia σου δεν ειχε swype, το htc hd μου είχε 🙂

https://www.1800pocketpc.com/swype-input-keyboard-ported-to-all-windows-mobile/

Billys

HTC HD … ειχα την τυχη να το δουλεψω . Δεν θυμαμαι το swype . Ισως να εχεις δικιο , δεν το εψαξα και ποτε . Παρ’ αυτα απο το ΟΜΝΙΑ 2 ξεκινησε απ’ ο,τι διαβασα σε αυτο που ποσταρες το οποιο λεει πως καποιος developer διεθεσε το swype στα windows κινητα . Να σου πω , οτι οι non factory built in εφαρμογες , δεν λογιζονται σαν δυνατοτητα . Υπαρχουν custom made συσκευες που κανουν πολλα πραγματα , αλλα δε μας ενδιαφερει . Μας νοιαζει τι κανει το κινητο μολις βγει απο το κουτι και το παρει ενας παντελως αδαεις χρηστης , ποσο γρηγορα θα εξοικειωθει με αυτο και ποσο ευχρηστο ειναι γι’ αυτον .
Εξελιξη ? Στα παντα !
Καινοτομιες ? Παμπολλες . Πιο προσφατη οι flex οθονες . Αλλα δεν πληρωνομαι απο καμια εταιρεια για να της κανω διαφημιση . Οποτε οποιος θελει να μαθει ας ψαξει .
Παρεπιπτοντως , το HTC HD χαντακωνοταν με τα windows . Του ειχαμε περασει Android custom rom και ηταν το κατι αλλο !
Συγγνωμη αν σε πειραξε ο χαρακτηρισμος , δεν ηθελα να σε προσβαλλω και το παιρνω πισω .

md03582

@Billys Καινοτομιες παμπολλες δεν μου λεει τιποτα. Παραδείγματα περιμένω. Οι flex οθονες ειναι οντως καινοτομια και φυσικα θα καταχωρηθει στην samsung αν τις βγάλει πρώτη. Πάντως δεν θυμάμαι κάποια άλλη τώρα τελευταία και σιγουρα σε καμία περίπτωση δεν μπορω να καταχωρήσω στις καινοτομίες τα svoice και sbeam. Ε ναι, ο χαρακτηρισμός με πειραξε, δεν τον λες και κοπλιμέντο και μάλιστα απο τη στιγμή που απλά είπα την γνώμη μου και νομίζω οτι την υποστήριξα σωστά με επιχειρήματα και οχι με χουλιγκανισμους

ΓΙΑΝΝΗΣ

Παιδιά σκέφτομαι θέλω να αγοράσω κινητό και είμαι ανάμεσα στο Galaxy express (το βρήκα 235 ευρώ) και το Sony Xperia L(220 €). Ποια είναι η η άποψή σας; Έχετε να προτείνετε τίποτα άλλο στα ίδια λεφτά περίπου;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Google Google Pixel

Find My Device της Google: Με Android 15, θα βρίσκεις τo Pixel σου ακόμα και όταν είναι κλειστό

Το δίκτυο Find My Device της Google θα δώσει την ευκαιρία στους χρήστες Android να έχουν ένα δίκτυο παρακολούθησης χαμένων συσκευών.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip 6: Φήμες για ακόμα μεγαλύτερη εξωτερική οθόνη και προστασία Gorilla Glass Armor

Μεγαλύτερη εξωτερική οθόνη φημολογείται ότι θα έχει το επερχόμενο Galaxy Z Flip 6 της Samsung που περιμένουμε να έρθει το καλοκαίρι.

Software Android Twitter

Το X προετοιμάζει την υποστήριξη passkey στο Android

To X φέρεται να εργάζεται για να φέρει υποστήριξη για passkeys στην εφαρμογή Android της, μετά την κυκλοφορία του iOS. 

Gear Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Ring: Τον Αύγουστο και με περιορισμένες λειτουργίες

Το Samsung Galaxy Ring παρουσιάστηκε επίσημα αλλά η εταιρεία δεν το έχει ακόμα κυκλοφορήσει, ούτε έχει ανακοινώσει τις προδιαγραφές.